reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witajcie Kobitki
my mieliśmy problemy z komputrem,
w kńcu wylądował w naprawie ale i tak się coś
pieprzy ...

Milenka była chora dosyć długo,
dopiero co wyzdrowiała choć i tak na nowo ma kaszelek,
nie wiem jak temu dziecku pomóc żeby tak nie chorowało,
już tran nawet daje ...

do tego problemy małżeńskie,
kazał mi się wyprowadzić w pizdu
to jego słowa...
niby się pogodziliśmy ale wiecie ...

no i ciota mnie dopadła, ale tak brzuch to
niepamiętam kiedy mnie ostatnio bolał,
myślałam że zemdleje z bólu ...
powinnam chyba zbadać te moje torbiele ...

życzę zdrowia Kochani bo widzę że choróbki są :-(
no i jednym słowem nic mi się nie chce :zawstydzona/y:

Milenka jedynie poczyniła duże, wręcz ogromne postępy
w spaniu, bo i zasypia sama na noc i w dzień
u siebie, no i śpiochem się stała
prawde mówiąc ...

Kocham Was Kobitki !!!

Dzień Dobry laseczki...
Dośc długo mnie nie było bo terapia zajeciowa zabierała mi czas ale teraz już nie chodze...Musiałam zrezygnować bo Karol był chory, miał szmery na płucku, antybiotyk dousty nie pomógł i dostał serie zastrzyków.Teraz juz jest zdrowy ale nie będe go znowu woziła przed 6 rano do Babci,zeby zdążyć na terapie....Musiałam ja przerwać w momencie, kiedy zaczynała mi sie naprawde podobac i kiedy sie aklimatyzowałam....:-:)-:)-(
Zdrwówka dla chorowitków i pozdrówki dla Was kobietki..

Witam Wszystkich
Mokkate wołanie usłyszałam
Nie ma mnie tutaj z Wami bo .......... o tym nie teraz.:-:)-:)-(.
Ale najwazniejsze ze Filipek zdrowy przedszkolaczek.

Jestem na nk wiec jak cos możecie mnie szukać , mam Kubusiowa Karolline i Mame Boo u nich pewnie mnie znajdziecie.

Teraz akurat mam urlop stary za zeszły rok az 15 dni i nowego już 26dni.
Ale co z tego...........:-:)-:)-:)-(

Ok nie zasmucam wam tu wątku.
Miłego dnia kobitki i całuski dla wszystkich dzieciaczków

:-):-):-):-):-):-):-):-)
Bardzo się cieszę, ze wołanie poskutkowało.....częściej proszę się odzywać....:-)

Ewciku- mam nadzieję, że to problem, który szybko się rozwiąże i pozostanie tylko niemiłym wspomnieniem...:tak:

Bodzinka- oj, to wielka szkoda, że musiałaś przerwać....:-(
A może uda Ci się jednak jakoś przetrwać jeszcze kilka tygodni i dokończyć..... Zdrówka życzę.....

Justa- aleś Ty wylewna.....:-pRączka nie boli od nadmiaru pisania...:-p;-):-p;-)

:-)

reklama
Witam,

Ostatnio u nas koszmarna pogoda, wszyscy ziewaja, a ja ciagle czuje sie zmeczona, juz nie wiem, czy to pogoda, czy ciaza.

Kasia - bo ja mnie to dawno nie bylo - jak Piotr - wyszedl z tych wszystkich problemow. Jak u niego z chodzeniem, teraz to juz z niego pewnie niezle chlopaczysko.

Bodzinaka - co to byla za terapia?

Pozdrawiam,

Do góry