reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wróciłam!!!! Ale odpoczęłam: czwartek-lodowisko, piątek-kręgle, a dziś basen :-):-):-)

Anian- Ojjjjjj..........:zawstydzona/y::-):zawstydzona/y::-):zawstydzona/y:
Ale podziałało :-p:-):tak:Miło mi Cię czytać!!! :tak:

Dziękuję laseczki, że się odezwałyście....(nie wiedziałąm, że aż do Czeladzi się dokrzyczę :-D:tak::-))
A co pozostałe mamuśki?????
Nooooo, bo jak za dawnych "chacikowych czasów", ....Justą postraszę.... :-);-):-)!!!!!!!

MamaBoo- wszystkie tu trzymamy kciuki, więc nie ma szans..musisz dostać nowa pracę...:tak:
Witam nową mamusię:-) i dziękuję za komplementy....:tak:

reklama
MamaBoo - nie zrobiłam w tej sprawie nic, poprostu przychodzi widocznie na każde dziecko kiedyś ten czas, że potrzebuje sie załatwić na nocnik i z tym wołaniem w nocy to wiesz to też nie codziennie ale to już sukces ze woła to kiedyś przestaniemy dawać też pieluche na noc. Ja Kamilkowi mówię, ze nie wolno sikać do łóżka, że jak chce siku to ma powiedzieć :-D:-);-)

Boo ja juz nie karmie piersia, niestety karmilam tylko 4 miesiace bo Wiktor sie nie najadal :-( i bardzo mi smutno i zal ze tak krotko no ale coz takie zycie niestety ....

my po urodzianch super, mialam lekkiego kaca rano ale spoko dalo sie przezyc, Wiktor byl szczesliwy caly dzien praktycznie dziecka nie mialam :-)

basia, sandros itd :-) ja tez czekam na czasy kiedy bede mogla sie z malym porozumiewac slowami a nie tylko patrzec jak rece wyciaga i pokazuje co chce :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,

Salik_Agnieszka - wiesz, czasem to marze by Sonia nie umiala jeszcze mowic ;-) Jasne, ze super jak wiadomo o co chodzi, ale jak po raz enty pyta DLACZEGO o to sama rzecz i nawija przec caly dzien, to czlowiek wieczorem kladzie sie i zadowala bloga cisza :-) Bynajmniej nie zlicze ile nagran jej piosenek i bajek juz mamy, to tez jest mile.

Pozdrawiam,

Dokładnie Sandros !
Ile ja się nasłyszałam, że Oskar był w zamku u księżniczki na koniu i walczył ze smokiem, żeby uratować księżniczkę :-D :-D :-D
Ale np. wczoraj umiejętność mówienia nam się bardzo przydała (co nie znaczy, że się zwykle nie przydaje:-)), bo Oski zaczął narzekać, ze go brzuszek boli a ja od razu skojarzyłam fakt, że w tym dniu nie robił kupy. Więc zabieram go do ubikacji a on w drodze do tegoż pomieszczenia mówi do mnie "Ale szybko!". I pięknie, znówsię udało. W ciągu weekendu zuużyliśmy dwa pampersy. Tylko na noc :-)
Aga wiadomo, że zawsze jest to przykre jak matka przestaje karmić, ale nie możesz się przez to czuć gorsza. Niektóre matki nei karmią, bo nie chcą i takie trzeba zrozumieć.
Dziękuję za trzymanie kciuków... Przyda się, och to będzie mójnajgorszy tydzień - czekanie na wyniki czy się w ogóle dostanę do konkursu....

witam dziewczyny:)
Boo bediemy trzymac kciuki i to mocno za to zebys dostala ta prace:)

Aga Salik wazne ze przynajmneij 4 miesiace karmilas malego, ja znam naprawde sporo dziewczyn ktore nie karmily bo nie chcialy.
zreszta nawet moja bartowa nie bardzo chciala karmic mala... no i teraz jest na butli a ona jest zadowolona bo jak jest moj brat w domu to ona moze zaswsze sama wszedzie wyskoczyc i odpoczac od siedzenia z dzieckiem...

wogole to mloda zasnela przed 19 i ja juz tez uciekam do lozka

dobranoc dziewczyny

hej !!!
ja szału dostanę jakaś zaraza u nas ledwo sie wykurowałam to zapalenia spojówek chyba dostałam bo od piątku oczy mam jakbym płakała całymi dniami a rano otrworzyć nie potrafiłam :baffled: i oczywiście jak na moje szczęscie trafiło mi to na wekend i szukaj tu lekarza wiec przypomniałam sobie sposoby na ropiejące oczka u dzieci i taki tez stosuje bo mam jedne krople od Lenki ale nie wiem czy moge brać ! i tak babcinymi sposobami dzis juz lepiej !!! A taką super sobota a my w domu wiec po południu jak męzuś wrócił pojechałam z dziewczynami do Jaskini Solnej i troche naładowałam akumulatory a dzis znów w domu bo pogoda do bani ale fajnie było bo z Liwcią i męzowym graliśmy w gry planszowe itp fajnie !

Jutro koniec ferii ale Liwci chyba nie puszcze bo kaszle mi juz prawie dwa miesiące :baffled: lekarka obsłuchiwała juz kilka razy i nic i wyszło ze alergiczne ale mnie to coraz bardziej niepokoi ! poza tym Lenke czeka w końcu zaległe szczepienie wiec Liwcia lepiej jak nie przyniesie znó czegoś z przedszkola a poza tym z tym kaszlem wole jej nie puszczać !!
Wiec jutro znów czeka mnie dalszy ciąg sajgonu z moimi dwoma księzniczkami !!!

witam przy kawce:)

a ja mam pytanko...
z tego co kojarze to Czarnulka mieszka w czeladzi bo chcialabym sie dowiedziec jak tam jest z miejscami w przedszkolach??
i wogole kiedy zaczynajaw ydawac podania???

reklama
wiem ze dobrze ze karmilam chociaz tyle, ale mimo to zaluje... no ale co zrobic jakto bym maly glodomorek !!!

moj maly sie wlasnie wyspal , J poszedl do pracy i zostalismy sami, pogoda taka sobie i mokro ehhh... nie chce mi sie isc nigdzie dzisiaj .... i musze cos na obiad wymyslic dla nas ...

Do góry