reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
aga super taki zakupowy wypad:) ja tylko oststanio zapasy zywnosciowe zrobiłam bo od poniedziałku wielki come back do pracy:(((((po takiej przerwie to mi się tak nie chce ze szok ale co zrobic

miłego dzionka mamuski:)

AGA póki co mój mezus na l4 takze on a pózniej kombinujemy ze zmianami tak zebysmy sie zmieniali:) jeden tydzien nam nie pasuje ale mamy nianię tazkę 2 godzinki będzie z dzieciakami:)

Cześć!!1

Ja też żyję :-) Podczytuje was ale jakoś nie mam już siły do pisania :zawstydzona/y:Kamilek z dnia na dzień coraz wiecej mówi i nawet zdaniami :-DNormalnie jakie to fajne uczucie porozmawiać sobie z wlasnym dzieckiem i nieraz człowiek wybuchnie śmiechem :-D:tak: Nocnikowanie już też mamy za sobą. Kamilek już ładnie się zalatwia na nocnik i nie ma juz wpadek zeby się posikał zreszta mało było takich sytuacji. Na noc jeszcze mu zakladam chociaż nieraz się obudzi i woła że chce siku :tak::-) Moim zdaniem nie ma co dziecka zmuszać na siłę na każdego przyjdzie odpowiedni czas :-D

MamaBoo - w każdej pracy jest coś lub ktoś kto dziala nam na nerwy i atmosfera chyba wszędzie taka sama.

Pozdrawiam was serdecznie dziewczyny

Aga jak Wikuś słodko kręci dupcią :-) Słodki jest. Podziwiam Ciebie i Izoldzię, że jeszcze karmicie [piesrią. a skończyłam gdy Oskar miał 6 msc. Zrobił sobie z piersi smoczek a ja już pracowałam i chodziłam jak zombie....
Basia gratuluę Kamilkowi mówienia i nocniczka ! My też zakładamy pieluchę tylko na noc, ale Oskar się jeszcze nie budzi na siku. Jak tego dokonałaś ? Ja też myślę, że nie ma co zmuszać dziecko, w naszym przypadku najlepiej podziałał żłobek.

My jesteśmy na weekend w Zabrzu, a moje dokumenty złożone w ZUSie, Panie tam się bardzo ucieszyły, więc mam cichą nadzieę, że jest mało kandydatów... Tak mi bardzo na tym zależy... Od dwóch dni studiuję Kodeks Postępowania Administarcyjnego i dwie ustawy....
Życzę Wam miłego weekendu !

reklama
Witam,

Basia - fajnie, ze juz sie z Kamilem mozesz dogadac, zgadzam sie, to swietne, kiedy w koncu wiadomo o co chodzi i komunikacja przebiega gladko. Na pewno juz nie raz was zaskoczyl jakims zaslyszanym tekstem... Jak Sonia czasem wtraci jakies haslo, to nam szczenki opadaja

MamaBoo - trzymam kciuki za pomyslna rekrutacje

My szukamy obecnie wiekszego mieszkanka, bo zyjemy sobie w kawalerce, a skoro rodzinka sie powieksza, to i metrarz przyda sie wiekszy. Tak wiec weekedn spedzamy na zwiedzaniu mieszkan... Narazie bez rezultatow, ale mamy jeszcze troszke czasu.

Pozdrawiam,

Do góry