reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
u nas nabór zaczyna się od marca. z tego co wiem, to mają obowiązek przyjąć rocznikowego trzylatka, a potem to już.................

Izoldzia - trza coś pomyśleć kobieto:-)

reklama
Hej, ja dzisiaj jestem taka wściekła, że masakra. Wkurza mnie moja kierowniczka tak, ze masakra. Dzisiaj dowiedziałam się kilku rzeczy, m.in., że jak ja byłam na L4 to siedziała na przerwie w Dziale i opowiadała jaka to ona jest wsciekła, ze mój R. jest bez pracy a ja idę na L4.
Tylko raz :że nie chciała mnie wysłuchac i nie wie w jakiej jestem sytuacji, 2, ze to co ma mówić na forum to nei mówi, a to co ma powiedzieć prosto woczy i bez świadków to mówina głos... Tak się wkurzyłam, ze wydrukowałam CV, LM i takie tam i jutro moja teściowa mi zawiezie dwie oferty na konkursy w ZUSie w Chorzowie. Będę miała blizej jak się dostanę przynajmniej.
I Oskar bedzie mógł chodzić do przedszkola, na które patrzę z okna...
Widzę, ze "starsza" ekipa się schodzi :-) :-) :-)

Mokatte śliczne te Twoje dziewczynki.
Aga ja robię też z mięsem, ale inaczej, następnym razem spróbuję takie jak ty.
Sandros nie wiem jak to jest wpadką, bo Ozik jest planowany, ale każde dziecko to szczęście i radość.

czesc dziewczyny ja tez ze ślaska melduje sie i tutaj:)
jezeli znacie jakies warte polecenia miejsca d pójscia z maluszkiem napiszcie:):):)

dzisiaj w nocy myslalam ze wyjde z siebie i stane obok !!! maly ryczal od 2-4 nie chcial pic smokiem rzucla, zrobilam maleko i tez nie chcial co sie uspokoil ja sie kladlam to od nowa sie zaczynalo !!! myslalm ze strace cierpliwosc do niego :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !!! wkoncu o 4 wypil mleko i padl !!! a o 7 podubka !!! jezu ledwie zyje, w ciagu dnia tez mialczenie i wiecznie na mnie wisial, dobrze ze chociaz do rodzicow pojechalam i moglam sie spokojnie kawy napic a maly sie pobawil z moim baratem, potem siostra go na spacer wziela jejku , przyjechalismy do domu i znowu to samo !!!
polozylam go o 20 wypil 300 ml kaszy :szok: i spi !!! nareszcie swiety spokoj, ciekawe jak dlugo.

Witam nowa mamusie i oczywscie sara ekipke :-)

ja sie bede musiala przejsc do przedszkola i zobaczyc czy moze sa juz druki albo moja ciotke o to porosze...

znowu noc nie przespana !!! znowu od 2 jazda ale damam mu paracetamol i o 3 juz spal o 4 na flache sie obudzil i 7:15 juz na nogach !!! myslalm ze rzuce w niego poduszką !!! jaka zla jestem jejku !!!
popoludniu zostawiam go z tatusiem a ja ide na zkupy ze szwagierka bo pytala czy bym z nia nie poszla, pewnie nic sobie nie kupie ale chociaz wyjde z domu bo juz nie moge wytrzymac !!!

dzien dobry dziewczyny:)

Aga nie zazdroszcze takuch ciezkich nocek.

Faktycznie przyda ci sie troche spokoju i jakies male zakupy:)

my woczraj bylysmy na urodzinach mojego brata. Oliwka zadowolona:)

reklama
Moj brat jest starszy:)
a imprezke to jutro u nas robimy, jak dzieci pojda spac to sobie posiedzimy.

ja chce w przyszlym tyg z bratowa na zakupy skoczyc, a moj brat i tata zostana z dziewczynkami.
zobaczymy coz tego wyjdzie.

Do góry