reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no moja kuzynka chodzi do tego przedszkola do ktorego pojdzie Wiki wiec jak tylko beda zapisy to ja lece go zapisac.

MMM super ze juz jestescie w domku, trzymajcie sie kochane :-) jak bedziesz miala chwile to pochwal sie mala Ala :-)

reklama
Aga daj przepis na te nalesniki:)
ciasto jak na nalesniki:
maka, mleko, jajko, odrobina soli.

i farsz:
piers z kuraczka podsmazona (ja na oliwie z oliwek tylko)
papryka w kaste (najlepiej czerwona),
kukurydza,
fasola czerwona,
cebula lekko szklista,
czosnek 3 duze zabki w kosteczke,
szcypiorek,
do tego robisz sos jaki lubisz ja daje akurat ten z winiar albo Sycylijski albo ten drugi Itali chyba bo nie pamietam nazwy on jest do prawda do makaronu ale swietnie pasuje do tego farszu :-) ale mozna tez jakis pomidorowy zrobic
no i juz gotowe.

wszystko co lubisz mozesz naladowac do srodka.

Witam,

MMM - byl okres, ze planowalismy, ze nawet zaczelismy starania, ale zmiana pracy od Rafala ukrucila nasze zapaly i tak stopnelismy z planami. Plany pojawily sie jak nalazlam w Warszawie dobra prace, ale pomysly byly, by przynajmniej rok sie wstrzymac, dlatego wpadka...

Pozdrawiam,

powiem szczerze ze jeszcze nalesnikow z miesnym nadzieniem nie robilam, a Oli lubi anlesniki wiec chyab sie skusze.
tylko z mniejsza iloscia skaldnikow:)

wogole to moje szczescie od godziny juz spi

Mmm- no to przeżyłaś chwilę grozy:szok:...aż mam ciarki...Niepewność co do stanu zdrowia własnego dziecka to chyba najgorsze uczucie....Całe szczęście, że tak szczęśliwie się wszystko skończyło!!!!:-)Czekam na zdjęcia....:tak:

MamBoo- trzymam kciuki żebyś szybko znalazła nową pracę. Choć nowemu pracownikowi nigdzie nie jest łatwo. A i przełożeni są różni.... Kilku już w życiu miałam (z uwagi na mój zaawansowany wiek:tak:;-):-)), teraz mam suuuuuper szefa..... :tak:Takiego życzę....

Salik- no ładnie, no ładnie!!!! Sama wcięłaś tyle naleśników???? A wirtualne koleżanki to co?:-p

Sandros- dobrze, ze nie jestem ciekawska, bo z pewnością zapytałabym co to za praca....:-p:-D:-p:-D

Jadę dziś do mamy z Martynką (Daria juz tam jest) i żebyście mnie znów nie zapomniały ;-)zostawiam kilka fotek ...

Karolinna, Czarnulka,Trysia, Iza, Kubusiowa, Ewcik, Diablica
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wołam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Co z Wami???????

A teraz fotki
Darunia DD.jpg i Martynka Marcyś.jpg
:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mokatka tak krzyczy ze aż w Czeladzi ją usłyszałam hahahaha

Ja jestem zalatana ze na wszystko brak czasu buuu......

Byłam juz zapisać Wikusie i Emilke do przedszkola :-)

Karolinna, Czarnulka,Trysia, Iza, Kubusiowa, Ewcik, Diablica
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wołam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Co z Wami???????

a ja to co? niewidoczna, czy co:-)???????????
a dziewczynki....super:-)

czarnulka22, też się wybieram moja zapisać. A te druki to pobiera się w przedszkolu czy gdzieś indziej?

mmmm..........GRATULACJE może kiedyś się spotkamy i zobaczę Cię i Twe pociechy:-)

sandrosku.....gratulacje ogromne z wielka doza zazdrości:-);-);-)

salik_agnieszka fajnego masz tego Małego....:laugh2:

miłego dnia:happy:

reklama
Do góry