Cześć!
Od czwartku jesteśmy już w domu. Dziękujemy wszystkim za gratulacje.
Uzupełnię informację Alicja ważyła 3820g i mierzyła 59 cm, przyszła na świat 26.01 o godz. 13.05.
Karolinnie nie podałam wszystkich informacji bo sama ich nie znałam, Ala urodziła się przez cesarskie cięcie, ale nie obyło się bez komplikacji. Była odwrócona jakoś nie tak, sama nie wiem dokładnie i przy wyciąganiu nałykała się wód płodowych, lekarz po wyciągnięciu zaczął po pupie ją klepać. Przez niecałą dobę leżała w inkubatorze. Miała 7/1/6/8 pkt Abgar. Neonatolog co chwilę przychodził do mnie z wiadomościami po kolejnych badaniach. Na szczęście były to coraz lepsze wiadomości i tak następnego dnia o 10 Ala była już przy mnie. Potem jeszcze były problemy z karmieniem. Ale teraz już wszystko za nami i cieszymy się sobą. :-)
Jeszcze powinnam Wam opisać jak doszło do cięcia, ale to już właściwie mało istotne ;-)
sandros gratulacje!!!!! Z tego co apmiętam Ty pierwsza mówiłaś o drugim dziecku na jakimś spotkaniu :-) więc jaka wpadka.....
olka22 no to faktycznie przegięcie z tym przedszkolem. Masz pierwszeństwo i koniec!!!
aga, iza fajnie że się spotkałyście, ja już nie mogę doczekać się kiedy będzie spotkanie na świeżym powietrzu :-)
powodzenia życzę wszystkim mamom uczącym się i zdrówka dla chorowitków :-)