reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!

Dziewczyny może któraś z was wie jak zrobić szablon na strone?Chce wystawić ubranka córki na allegro ale nie wiem jak zrobić ładną kolorową strone aby było efektownie:-(Może jest ktoś ktoby mi pomógł?

reklama
Witam,

Iza, Agnieszka - widac, ze fajnie sie dzieciaczki bawily.

MMM - gratulacje

My po feriach w domu... Zamiast na stok poszlysmy do lozka - takie zycie, teraz juz obie jestesmy zdrowe.

Mam tez informacje - jestem w ciazy, 11 tydzien, Sonia strasznie sie cieszy, ze bedzie miala rodzenstwo, my zreszta tez.

Pozdrawiam,

Cześć dziewczyny :-)

SANDROS - OGROMNE GRATULACJE!!!!!!! SUPER! Fajnie że do nas zajrzałaś i ogłosiłaś tą cudowną nowinę :-). A jak się czujesz:confused:
Ja też chce :sorry2:....

Avacanda84 niestety nie pomogę :baffled:, jak wstawiam coś na allegro to zawsze używam tych gotowych szablonów.

Melduję, że już wróciłam. Byłoby super, gdyby nie te choróbstwa. Grzegorz ma zapalenie oskrzeli, Daria przeziębiona, a Martynka - jelitówka :wściekła/y:I tak minął nam pobyt w górach. :crazy:

Sandros- G-R-A-T-U-L-A-C-J-E!!!!!!:-):-):-)
Mmm- G-R-A-T-U-L-A-C-J-E!!!!!! :-):-):-)
Fotki ze spotkania super!! :tak:

Och a ja jutro do pracy... A jak mi się nie chce... Masakra jakaś....
Sandros miło, że z taką nowiną do nas "przychodzisz" - ogromne gratulacje !!!!
Iza, Aga fotki super ! Widac, że dzieciaczki dobrze się bawiły.
Aga ty chcesz jeszcze jedno dziecko ? Nie wiedziałam :-)
Avacanda ja tez niestety nie pomogę, a nie ma jakiegoś FAQ na Allegro.pl ?
Mokatte no niestety - taki sezon, my dopiero po dwóch tygodniach się wykurowaliśmy. Antybiotyk musze dalej Młodemu podawac, zapobiegawczo.

Sandros - gratulacje!!!!!!!!!

my wczoraj byliśmy u przyjaciółki, dzieciaki się pobawiły, robiły sobie piknik w pokoju obok, posprzątały całe mieszkanie ichnimi szczotkami.

Boo tak chce jeszcze jedno, moze nie koniecznie teraz ale napewno chce jeszcze jedno, zreszta tak jak Iza1 :-) moze sie zmowimy i razem bedziemy chodzic w ciazy :-D ale jescze nie teraz, napewno za jakis czas jak Wiktor troche podrosnie :-D

A faktycznie Karolinka i Wiktor bawili sie super, Karolinka rozkrecila sie tak na 100% dopiero jak juz do domu musielismy isc mimo to bylo super, a Iza to supe mamuska :-) mam nadzieje ze poznam wiecej mamusiek osobiscie w przyszlosci :-)

Wiki juz spi wiec ja mam chwile czasu dla siebi, strasznie byl marudny o 20 juz nie wiem co w niego wstapilo ehhhh....

Agnieszka dzięki :-), Ty też jesteś super mamuśka :tak:. My planujemy zacząć starania o dzidzie od maja tego roku, ale zobaczymy co z tego będzie :sorry2:.

Jutro do pracy, 3 dni harówki a potem dwa dni wolnego :-), we czwartek jadę do tej mojej koleżanki co niedawno rodziła, szok :szok:Martusia kończy już 3 tygodnie :-). Nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę, jade tam sama, bez Karolinki, jeszcze będą miały czas się poznać te nasze córeczki :-).

reklama
no napewno beda mialy czas, racja ze je nie bierzesz tyle zarazkow dookola a to takie malenstwo jejku kiedy moj byl taki malenki ehhh

no my pewnie jeszcze w tym roku sie nie postaramy chociaz kto wie co los przyniesie :D

Do góry