reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!

Dziewczyny może któraś z was wie jak zrobić szablon na strone?Chce wystawić ubranka córki na allegro ale nie wiem jak zrobić ładną kolorową strone aby było efektownie:-(Może jest ktoś ktoby mi pomógł?

reklama
Witam,

Iza, Agnieszka - widac, ze fajnie sie dzieciaczki bawily.

MMM - gratulacje

My po feriach w domu... Zamiast na stok poszlysmy do lozka - takie zycie, teraz juz obie jestesmy zdrowe.

Mam tez informacje - jestem w ciazy, 11 tydzien, Sonia strasznie sie cieszy, ze bedzie miala rodzenstwo, my zreszta tez.

Pozdrawiam,

Cześć dziewczyny :-)

SANDROS - OGROMNE GRATULACJE!!!!!!! SUPER! Fajnie że do nas zajrzałaś i ogłosiłaś tą cudowną nowinę :-). A jak się czujesz:confused:
Ja też chce :sorry2:....

Avacanda84 niestety nie pomogę :baffled:, jak wstawiam coś na allegro to zawsze używam tych gotowych szablonów.

Melduję, że już wróciłam. Byłoby super, gdyby nie te choróbstwa. Grzegorz ma zapalenie oskrzeli, Daria przeziębiona, a Martynka - jelitówka :wściekła/y:I tak minął nam pobyt w górach. :crazy:

Sandros- G-R-A-T-U-L-A-C-J-E!!!!!!:-):-):-)
Mmm- G-R-A-T-U-L-A-C-J-E!!!!!! :-):-):-)
Fotki ze spotkania super!! :tak:

Och a ja jutro do pracy... A jak mi się nie chce... Masakra jakaś....
Sandros miło, że z taką nowiną do nas "przychodzisz" - ogromne gratulacje !!!!
Iza, Aga fotki super ! Widac, że dzieciaczki dobrze się bawiły.
Aga ty chcesz jeszcze jedno dziecko ? Nie wiedziałam :-)
Avacanda ja tez niestety nie pomogę, a nie ma jakiegoś FAQ na Allegro.pl ?
Mokatte no niestety - taki sezon, my dopiero po dwóch tygodniach się wykurowaliśmy. Antybiotyk musze dalej Młodemu podawac, zapobiegawczo.

Sandros - gratulacje!!!!!!!!!

my wczoraj byliśmy u przyjaciółki, dzieciaki się pobawiły, robiły sobie piknik w pokoju obok, posprzątały całe mieszkanie ichnimi szczotkami.

Boo tak chce jeszcze jedno, moze nie koniecznie teraz ale napewno chce jeszcze jedno, zreszta tak jak Iza1 :-) moze sie zmowimy i razem bedziemy chodzic w ciazy :-D ale jescze nie teraz, napewno za jakis czas jak Wiktor troche podrosnie :-D

A faktycznie Karolinka i Wiktor bawili sie super, Karolinka rozkrecila sie tak na 100% dopiero jak juz do domu musielismy isc mimo to bylo super, a Iza to supe mamuska :-) mam nadzieje ze poznam wiecej mamusiek osobiscie w przyszlosci :-)

Wiki juz spi wiec ja mam chwile czasu dla siebi, strasznie byl marudny o 20 juz nie wiem co w niego wstapilo ehhhh....

Agnieszka dzięki :-), Ty też jesteś super mamuśka :tak:. My planujemy zacząć starania o dzidzie od maja tego roku, ale zobaczymy co z tego będzie :sorry2:.

Jutro do pracy, 3 dni harówki a potem dwa dni wolnego :-), we czwartek jadę do tej mojej koleżanki co niedawno rodziła, szok :szok:Martusia kończy już 3 tygodnie :-). Nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę, jade tam sama, bez Karolinki, jeszcze będą miały czas się poznać te nasze córeczki :-).

reklama
no napewno beda mialy czas, racja ze je nie bierzesz tyle zarazkow dookola a to takie malenstwo jejku kiedy moj byl taki malenki ehhh

no my pewnie jeszcze w tym roku sie nie postaramy chociaz kto wie co los przyniesie :D

Do góry