reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej !!!

u nas tez chrobowo teraz męzowy leży i ledwo zipie ! a wiecie jak to jest jak chłop chory :baffled:

no i gratulacje dla MMM czekam na zdjecia !!!!

Aga dla mnie nie ma problemu - możemy sie spotkac w RuraParku, chociaż ja tam nigdy nie byłam, a dla Wikiego chyba lepeiej by było żeby były baseny z kulkamu, na pewno sie wtedy zabawi.
Justyna ojjjj to współczuję.

hej

A gdzie ten rura park?? bo ja kompletnie gubię sie poza granocami sosnowca???i czy tam cos dla Fifika beedzie on uwielbia baseny piłeczkowe:)

Hej dziewczyny!

Zdrówka dla chorowitków!!!!

Co z tym spotkaniem? Fajnie jest w tym rura parku? Też się piszę, jak coś to dajcie mi znać na gg :-) o której się spotykamy :-). Karolinka ciągle mi marudzi o figlarni więc dobrze byłoby zrobić jej przyjemność :tak:.

Ostatnia edycja:
mi to obojetne jest calkiem wiem gdzie rura park ale nie wiem gdzie figlarnia ale jak trzeba to trafie :-) iza a sa tam baseny z pileczkami dla takich maluchow jak nasze ??? to ja sie pisze wszedzie obojetne mi to.

Hej!
Salik_agnieszka nie wiem czy w rura parku są baseny z piłeczkami, nie mam pojęcia chyba raczej nie, ale w figlarni jak najbardziej :tak:.

reklama
Do góry