reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej !!!

u nas tez chrobowo teraz męzowy leży i ledwo zipie ! a wiecie jak to jest jak chłop chory :baffled:

no i gratulacje dla MMM czekam na zdjecia !!!!

Aga dla mnie nie ma problemu - możemy sie spotkac w RuraParku, chociaż ja tam nigdy nie byłam, a dla Wikiego chyba lepeiej by było żeby były baseny z kulkamu, na pewno sie wtedy zabawi.
Justyna ojjjj to współczuję.

hej

A gdzie ten rura park?? bo ja kompletnie gubię sie poza granocami sosnowca???i czy tam cos dla Fifika beedzie on uwielbia baseny piłeczkowe:)

Hej dziewczyny!

Zdrówka dla chorowitków!!!!

Co z tym spotkaniem? Fajnie jest w tym rura parku? Też się piszę, jak coś to dajcie mi znać na gg :-) o której się spotykamy :-). Karolinka ciągle mi marudzi o figlarni więc dobrze byłoby zrobić jej przyjemność :tak:.

Ostatnia edycja:
mi to obojetne jest calkiem wiem gdzie rura park ale nie wiem gdzie figlarnia ale jak trzeba to trafie :-) iza a sa tam baseny z pileczkami dla takich maluchow jak nasze ??? to ja sie pisze wszedzie obojetne mi to.

Hej!
Salik_agnieszka nie wiem czy w rura parku są baseny z piłeczkami, nie mam pojęcia chyba raczej nie, ale w figlarni jak najbardziej :tak:.

reklama
Do góry