reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam dziewczyny:-)

duzo zdrowka dla chorowitkow.

faktycznie dzisiaj tutaj cisza......

ja jestem po kolejnej wizycie u adwokata, i jakos humor lepszy:-)

oliwka spi,a ja wieczorem tone golabkow zrobilam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
olcia daj jednego nie cham sie , kurde jak ja dawno golabkow nie jadlam ehhhh ...

no to fajnie ze humorek lepszy, pewnie dlatego tyle golabkow narobilas :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
Dziewczęte i co z tym spotkaniem ? Pisze sie któraś ? Ja zaraz wychodzę do lekarza, ale generalnie z Oskarem już lepiej. Jak już broi tzn., że jest zdrowy :-)
A wy widzę też się pochorowałyście troszkę...
Zdrówka kochane dla Was - duuuuużo !!!
A ja miałam na obiad wczoraj karczek z pieczarkami i paprykę. Mniamsiu :-)

Boo ja sie pisze :-) :-D na spotkanie jutrzejsze :-)
Czarnulka ja mialam taki problem wczoraj, polozylam sie o 22 spac a o 23:30 wyladowalam w kiblu ale wszystko ok , poprostu cos zjadlam chyba chociaz nie wiem co, moze moja dieta daje sie we znaki organizmowi, tylko 2 kilo schudlam jak narazie ale moze jak tak wolno leci waga to przynajmniej jojo nie bedzie no nie ??? heheh łudze sie :-)

Aga ja też jestem chętna - Oskar zdrowy :-)
Mamy jeszcze podawac przez 2-3 dni lekarstwa, zapobiegawczo. Ale jesteś pewna, że do Figloraju ? Ja znam jeszcze Rura Park, to jest tam gdzie Wesołe Miasteczko, tylko jak sama nazwa wskazuje jest to całe z rur.
Ktoś jeszcze chętny ? Izoldzia ty się zapowiadałas też :-)

reklama
wiesz co Anetko moj syn i tak nie bedzie mial wielkiej frajdy z takiego miejsca bo maly jest i nawet nie chcodzi ale ja jestem egoistka i chce sie spotkac z wami heheh a jego musze i tak zabarc ze soba, do rura parku mam jeszcze blizej bo mieszkam na witosa :-D

Do góry