reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam się i ja, wczoraj coś mi się porobiło z internetem i dopiero dzisiaj jest ok.
Wczoraj bylismy znów na kontroli i .... mam L4 do końca tygodnia. W pracy mnie chyba uduszą, ale cóz... zdrowie mojego dziecka jest najważniejsze.
Zakupiłam wczoraj multisanostol Oskarowi, jakie to pyszne :-) Jak nadzienie z Nimm 2 :-)
MMM ogromne gratlacje !!!!! I kolejna babeczka nam przybyła :-)
Ja równiez cieszę się, że Mońcik spodziewa się dziecka. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było w porządku.
Olcia witamy :-)
Izoldzia droga ta szkoła, ja tylko ze wzgledów finansowych nie poszłam na resocjalizację. Choć mam nadzieję, że po tej szkole bedę mogła liczyć na chociaz większe pieniążki w pracy :-)
Co do spotkania, to ja nie wiem, będępewna w piątek po kontroli u lekarza, Figlarnia mi odpowiada, poniewaz moje dziecko nie wymaga wielkiej uwagi. Zosiek-Samosiek z Niego i woli sam latac i sie bawić, a jesli do tego dodam jeszcze dzieci to już w ogóle...

reklama
Boo no to masz wolne do konca tygodnia :-)
Moj syn to tez racej zosiek samosiek tym bardziej przy dzieciach ale w takim miejscu jeszcze nie byl :-)
A ty nie zjadaj Oskarowi multisanostolu bo to dla niego a nie dla ciebie, a faktycznie dobry jest ale Wiki i tak nie chce jesc tego, zrazil sie do brania lekow z lyczeki bo w swieta byl chory mial antybiotyk, i musze mu w herbatce dawac witaminy.

witam dziewczyny:)

Boo to sobie jeszcze troche w domku odpoczniesz, najwazniejsze zeby Oskar wyzdrowial.

no ja tak fajnie z Oliwka nie mam, obecnie jest na etapie ze kazda zabawa jest super ale tylko z mama.
chyba ze zjawia sie moj brat wtedy mam wolne:)

pogoda dzis paskudna wiec jak narazie siedzimy w domku.

Wiatm
Jestem wprawdzie z Kielc, ale w związku z potrzebą pomocy dla pewnego chłopczyka postanowiłam do Was zajrzeć :zawstydzona/y:. Mam nadzieję że sie nie obrazicie jeślli wkleję link do stronki i prośbe o pomoc dla chłopczyka (na Forum "Mozesz pomóc" tez o nim jest wątek)

Kacperek zostaje z nami

A to fragment z prośbą:
Kacpere jutro (właściwie dzisiaj) prawdopodobnie będzie miał postawioną nową diagnozę. Być może przejdzie zabieg usunięcia płynu z jamy brzusznej. Teraz Monika nie odstępuje go na chwile, ale na czas operacjibędzi emusiała gdzies nocować. Zamierza wynajmować pokój w Zabrzu, mówiła, że to koszt ok 25żł/dobe. Można zaoferować jej lokum na te pare dni, jeśli ktos jest z Zabrza, albo po prostu przesłać jej te pare złotych na prywatne konto, żeby ten nocleg nie był dla niej obciążeniem. [...]. Nawet 5żł kwoty, zmienią ich sytuację, naprawdę sporo osób już o nich wie.

Z góry dziękuję za wyrozumiłośc :sorry2:

hej dziewczyny !!!!

najpierw Liwia chora a teraz mi sprzedała choróbsko i drżę czy Lenke nie zaraże! Mieliśmy jechać gdzies z dziewczynami na powietrze na kilka dni ale cały plan poszedł w pi.....

mam nadzieje ze Wy zdrowo sie trzymacie !!!!

widze że na balikach królowały mariposy bo u nas w przedszkolu też !
niestety na dzień dziadka i babci Liwia siedziałą w domu bo jeszcze kaszlała i dziadkowie niepocieszeni !!!

Kaśka - w pracy ok. I nawet podwyżkę dostałam i to dużą od grudnia :-):-D

Mamaboo - Kamilek też ma multisanostol lubi go ale tylko jak wleje mu do herbatki z łyżki nie chce pić.

hej dziewczyny:)

Słuchajcie mam pytanie moze Wy się orientujecie jak to jest z powrotem do pracy po macierzynskim....- czy jest cos w rodzaju jakies ochrony ze np nie mogą przez jakis czas mnie zwolnic???? bo ostatnio duzo ludzi cos przebąkuje ale nikt dokładnie nie wie

Ja dzis poczułam juz atmosferę zakładu musiałam tam pojechac :wściekła/y: bo potrzebne mi było zaswoadczenie na badania .......ach cały kłopot z tym był .....od 6 rano na nogach ,,,,pojechałam na Hute Katowic robic badania kontrolne i tak się zganiałam ze szok a na koniec panie mi mowi ze nei mam badan tzn ze nie robiłąm u nich i jak nie dowioze zaswiadczenia ze mam okresowe wazne to mi to ze 4 godzini zejdzie bo skieruje mnie na wszytskie po koleji wrrrr wiec wsiadam w auto jade do zakładu tam wyczekąłam się i spowrotem na hutę............
i załatwiłam w 5 minut :-)

Martwiłam się co w domu ale moj dzielny męzulo mimo kontuzji palca super sobie poradził z dzieciaczkami:)

W nagrode zroiłam torcik rodzynkowy:) co prawda na jutrzejsze urodzinki mężusia ale dzis spróbowlismy co wyszło :-)

izoldzia sprawna babka z ciebie :-) dalas rade i mezus tez super :-) a jesli chodzi o prace to ja nie wiem bo ja bylam na macierzynskim, potem poszlam na wychowawczy skonczyla sie umowa i juz mi nie przedluzyli niestety... trudno jakos trzeba zyc dalej.

reklama
Do góry