reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
MMM... WIELKIE GRATULACJE, DUŻO ZDRÓWKA, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
Widzę że Panie do szkoły się wybierają..... podziwiam..... podziwiam..... kibicuję...
Ja w sobotę mam egzamin.... ale większość sesji mam już od niedzieli za sobą.....
Pozdrawiam
.Dziewczyny ,może faktycznie lepiej nie iść w zbiegowisko dzieciaków,bo w tym figloraju na bank będzie pełno dzieci a wiadomo od stycznia do marca sezon chorób czekam na wasze propozycje,wybierzcie coś ja oczywiście postaram się być,bo w następny weekend szkoła:-).
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Witam!!!
Wielkie GRATULACJE dla MMM!!! Mała Alicja urodziła się w dniu urodzin mojego taty :-);-)
Dawno się tutaj nie odzywałam ale w miarę wolnego czasu was podczytywałam ;-). U nas na szczęście narazie bez żadnych chorób Kamilek chodzi do żłobka. Często ma katarek ale coż na to poradzić jak taka pogoda.Też jestem za spotkankiem ale dopiero na wiosnę teraz jest tak zimno i nieprzyjemnie, że nie mam ochoty nigdzie się ruszać ;-)
Dla tych co znali los Majeczki od Moncik informuje was, ze Monika jest w ciąży w ok. 4 m-cu podobno ma być tym razem chłopczyk. trzymam kciuki zeby tym razem jej się udało i wszystko było OK.
Wielkie GRATULACJE dla MMM!!! Mała Alicja urodziła się w dniu urodzin mojego taty :-);-)
Dawno się tutaj nie odzywałam ale w miarę wolnego czasu was podczytywałam ;-). U nas na szczęście narazie bez żadnych chorób Kamilek chodzi do żłobka. Często ma katarek ale coż na to poradzić jak taka pogoda.Też jestem za spotkankiem ale dopiero na wiosnę teraz jest tak zimno i nieprzyjemnie, że nie mam ochoty nigdzie się ruszać ;-)
Dla tych co znali los Majeczki od Moncik informuje was, ze Monika jest w ciąży w ok. 4 m-cu podobno ma być tym razem chłopczyk. trzymam kciuki zeby tym razem jej się udało i wszystko było OK.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
nie znam Monci ale trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie, mi to obojetne kiedy sie spotkamy mozemy teraz i na wiosne :-) narazie siedze w domu ale niedlugo trzeba juz bedzie isc do pracy tym bardziej ze staramy sie o mieszkanie.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
witaj, widze ze masz malenkiego synka jaki duzy sie urodzil ? i wogole jak porod ?
Bartek ważył 4060g i miał 58cm Urodził się przez cesarskie cięcie w Tarnowskich Górach. W sumie było w porządku. Na opiekę rówież nie mogę narzekać.
Młody jest przeuroczy, ale ostatnio bez przerwy chciałby być u mnie na rączkach. Na każdą inną propozycję reaguje krzykiem.
Młody jest przeuroczy, ale ostatnio bez przerwy chciałby być u mnie na rączkach. Na każdą inną propozycję reaguje krzykiem.
reklama
Podziel się: