reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyny dzięki za wsparcie.Ja dziś drugi dzień jade na dzienny.Lolo mnie obudził o 3 bo chciał pić iiiii spać nie umiem a za pół h i tak budzik zadzwoni.....
Świetne fotki i cudne dzieciaczki.Najbardziej podobają mi ise fotki Milenki z bańkami mydlanymi.Musze troche tego mojego szkraba pokazać.Wczoraj próbował sam zasunąć suwak w kamizelce.Ale to było fajne:-D:-D:-D

reklama
Witam o poranku!

Karolcia siedzi w domu, trochę kaszle i leci jej z noska, myśle że i tak z przedszkola zaraz by dzwonili żeby po nią przyjść, a tak trochę podkuruje się w domciu.

Bodzinko śliczne foteczki :tak:.

Hej dziewczyny, troszkę nas nie było, ale już wracamy :-)
Ja na L4, bo Oskar jest chory, lekarz przepisał leki, kazał przez tydz. wychodzić codziennie na góra 20 minut i obserwować. Wszystko dlatego, że on od wrześnie w ogóle nie był zupełnie zdrowy. Powiedział, ze jak to po tych lekach nieprzejdzie to jest prawdopodobnie alergia. Wczoraj Oskar miał przez cały dzień 37 stopni. Nic wielkiego, ale lekarstwa bierze od czwartku. R. był u lekarza po moje L4 i mu powiedział o gorączce i kazał przyjść się pokazać w piątek.
Zezwolił żeby pojechać na bal przebierańców- oczywiście autem. Kierowniczka żłobka też się zgodziła, tylko najgorsze jest to, że to bal dla dzieci i rodziców i my też mamy się przebrać.... Rewelacja :-)
Dzisiaj Oski idzie do fryzjera, bo mam na przeciwko domu, bo sama już na te włosy jego nie mogę patrzeć... Takie długie, że wygląda jak dziewczynka....
Wszystkie fotki piękne !!! Ehhh te dzieciazki tak szybko rosną....
Wybaczcie, że nie piszę do każdego z osobna, ale musicie mie dać chwilkę na wdrożenie się :-)

Bodzinka zdjęcia prześliczne :tak:
ja też jestem terapeutą zajęciowym :-p
Życzę powodzenia Kochana ;-)
i nie stresuj się, tylko śpij kiedy trzeba :tak:

Iza pewnie Ci przytulasków brakuje,
Ty tu nie ściemniaj Kobito że by zadzwonili :-p
Twoja panna jest już taka duża i śliczna
że napewno niedługo będziesz o nią zazdrosna
jak chłopcy będą się do niej w kolejce ustawiać :tak:
a co dopiero tatuś :-p

MamaBoo dużo, dużo zdrówka !!!
i dobrej zabawy na balu :tak:

iza kolezanka da rade wkoncu jest swierzo upieczona mamusia :-) i da rade napewno,
ja karmilam tez tylko 4 miesiace bo moj syne sie nie najadal, 2 miesiace karmilam normalnie piersia i to przez te nakladki wlasnie bo tak mialam porannione, a potem zaczelam odciagac i dawac z butli bo maly potrafil siedziec przy cycku 2 h i zasypiac co chwile wiec odciagalam i karmilam z butli i po nastepnych 2 miesiacacch to on zjadal 120 ml co godzine wiec przeszlismy na sztuczne bo to bylo bez sensu, karmienie co godzine i potem dostal kolek bo za czeto jadl i brzuszk nie mial kiedy odpoczywac, ale zaraz po przejsciu na sztuczne kolka zniknela. Strasznie mi zal ze tylko 4 miesiace go karmilam w sumie tylko 2 ale strasznie mi zal ... ale wazne jest zdrowie dziecka no i psychiczne matki.

Boo duzo zdrowka dla Oskarka, trzymam kciuki zeby to nie byla zadna alergia!!!!

WITAM DZIEWCZYNY:)

IZA super fotki Karolinki, sliczna masz corcie:)

Iza przykro miz powodu kolezanki. wiesz co ja po porodzie tez nie dostalam malej od razu do karmienai bo nie moglam sie nawet na boki obracac, ale z tego co pamietam zamaist butelki melko podawano strzykawka i jak juz ja dostalam to potrafila zlapac piers.

hejka:)

iza mam nadzieję ze u kumpeli lepiej

boo duzo zdrówka dla Oskarka :) i udanego balu:) super zdjęcia

bodzinko również fotki rewelka i duzo pomyslnosci kochana :)

karolinna no nie wiemy co tera zbędzie czas pokarze ale chyba poszukiwanie opracy go nie minie

sorki ze tak na chwilkę ale dzieciaczki broją i musze podzielac uwagę wpadne moze wieczorkiem appapap

Monysiu jesteś terapeutką???? No popatrz jaki ten swiat mały:rofl2: A mnie troche drażnią te prace ręczne bo ja nigdy tego nie lubiłam...Zdolności nie mam...Ale jakoś daje rade....Jak na razie najbardziej mi sie podobają sesje z psychologiem.:tak::tak::tak:Takie terapie grupowe.

czesc wam :-) my po calym dniu spacerowania i u przyjaciolki,
jutro ide do pediatry na wazenie i mierzenie i zeby lekarz zobaczyl lulusia malego bo ma jeszcze blonke i albo sam to zrobi albo da skierowanie do urologa, moja przyjaciolka tydzien temu wyladowala ze swoim synem w szpitalu bo siusiak mu spochl i ropa poszla okazalo sie ze zaroslo mu tam cos i lekarz na chama zerwal mu teraz jest dobrzei ma "sprawnego " lulusia.
pozatym maly od 3 dni ma jakies kropeczki na jajeczkacha tylko, jakby to bylo odpazenie to by mial wszedzie a on ma tylko na woreczku takie czerwone kropki ... dziwne.
no i przy okazji zachaczymy o rodzicow i babcie trzeba zyczenia zlozyc :D

reklama
Hello

Pozdrawiam i całuję Was:-):-):-) i Wasze śliczniutkie, słodziutkie pociechy:-):-):-)

podczytuję ale jakoś nie mam co pisać:rofl2:

Do góry