reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Karolina - tak, na snowbordzie. Widzialam juz nawet maly snowbord dla Soni, ale Rafal troche sceptyczny... Coz, moze za rok :-)

Pozdrawiam,

reklama
Cześć dziewczyny! Znowu jakiś czas mnie nie było..... wiadomo brak czasu :eek:. Teraz mam 5 dni wolnego więc może częściej coś napisze ;-).

Karolinna super że znowu zaczęłaś pisać! Zdrówka dla Lenki i buziaki dla Darii z okazji miesięcznicy i pierwszych ząbków. Dopiero pisałaś że jesteś w ciąży a tu już mała ma 4 miesiące :szok::-D.

Mmm ja również zyczę szybkiego rozwiązania!

Justyna moja Karolinka też będzie mieć bal :-)- 9 lutego, będzie przebrana prawdopodobnie za Pippi Langstrumpf :-D a we środę też imrezka dla dziadków :tak:.

Moja najlepsze koleżanka urodziła we czwartek córeczkę Martusię, więc zostałam ciocią :-D. Strasznie się cieszę i nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę :sorry:.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA I WIKUSIA!!!!!

Ja też właśnie niebardzo wiem co jest Matyni :no:

Karolcia wklej fotkę maluchów, dawno nie pokazywałaś :-p

Iza gratki dla koleżanki ;-)

Bodzinka dużo zdrówka kochana

Ja wkleje jakieś nowe foteczki
Mila DJ
dsc04129pi2.jpg

próba kucyczka :-p
dsc04134lo2.jpg

po kąpanku
dsc03854sg5.jpg

w pianie
dsc03841yu5.jpg

ale smaczne
dsc03981hj4.jpg

bańkowe szaleństwo
dsc04149hm8.jpg

dsc04153ic8.jpg

dsc04161xh1.jpg

Witam! Zawsze jak zaczynam pisać to robi się pusto, nie wiem, może ja Was odstraszam :confused: Jedynie Monysia coś napisała od wczoraj :sorry:.

Monysiu super foteczki!!! Milenka już taaaaka duża :tak:, mamy identyczne słuchawki do kompa, puzzle też takie mamy ale juz je schowałam bo mnie denerwowały :cool2:. Fajny ten kucyczek :-D.

Karolinna przychylam się do prośby Monysi :tak:.

A tak w ogóle Karolinka jest chorusia, ma katar i trochę pokasłuje, dziś nie poszła do przedszkola. Pod znakiem zapytania jest Dzień Babci i Dziadka w przedszkolu :zawstydzona/y:.

Trochę Karolinki:

Pierwsze jasełka w przedszkolu :-):

W figlarni :-), zdjęcie co prawda nieostre ale spójrzcie jaką miała frajdę :-p:

W autku w figlarni:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, my juz po impezie urodziowej :-) bylo fajowo :-) maly poszedl spac dopiero po 22 :-) a ostatni goscie poszli po 24 :-D
ja mialam lekka susze rano ale dalismy rade :-D

a wczoraj maly zostal obciety :-) szwagierka go ogolila na 12 mm :-D fajnie wyglada, tu kilka fotek i link do filmiku.

Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

witam:)

karolinna alez Twoja pannica wyrosła goni moja zulkę :) a avatarek to dzieło MamyBoo:)

agnieszka super że imprezka się udała:)

ja tak na moment wpadam ale donosze że męzusiowi paluszek się goi w piatek będa mu sciągali szwy ........a co dalej zobaczymy

Zdrówka dla wszytslkich chorowitków

Bodzinko trzymaj się kochana i pisz w miare możliwosci:)

reklama
Izoldzia cieszę się że z ręką męża już lepiej, ale co się nacierpiał to wie tylko on :-(.

Reszta zdjęć:

Brudasek:-D:

Na nartkach:

Pod przedszkolem:-):

Z bałwankiem pod przedszkolem:-):

Przymiarka nowych ciuszków :-)

Nerwusek:

Dalszy ciąg przymiarki:

Z kuzynkami :tak::

Z kuzynką Martynką:-):

Ostatnia edycja:
Do góry