reklama
Cześć dziewczyny! Znowu jakiś czas mnie nie było..... wiadomo brak czasu . Teraz mam 5 dni wolnego więc może częściej coś napisze ;-).
Karolinna super że znowu zaczęłaś pisać! Zdrówka dla Lenki i buziaki dla Darii z okazji miesięcznicy i pierwszych ząbków. Dopiero pisałaś że jesteś w ciąży a tu już mała ma 4 miesiące .
Mmm ja również zyczę szybkiego rozwiązania!
Justyna moja Karolinka też będzie mieć bal :-)- 9 lutego, będzie przebrana prawdopodobnie za Pippi Langstrumpf a we środę też imrezka dla dziadków .
Moja najlepsze koleżanka urodziła we czwartek córeczkę Martusię, więc zostałam ciocią . Strasznie się cieszę i nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę .
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA I WIKUSIA!!!!!
Karolinna super że znowu zaczęłaś pisać! Zdrówka dla Lenki i buziaki dla Darii z okazji miesięcznicy i pierwszych ząbków. Dopiero pisałaś że jesteś w ciąży a tu już mała ma 4 miesiące .
Mmm ja również zyczę szybkiego rozwiązania!
Justyna moja Karolinka też będzie mieć bal :-)- 9 lutego, będzie przebrana prawdopodobnie za Pippi Langstrumpf a we środę też imrezka dla dziadków .
Moja najlepsze koleżanka urodziła we czwartek córeczkę Martusię, więc zostałam ciocią . Strasznie się cieszę i nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę .
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA I WIKUSIA!!!!!
Ja też właśnie niebardzo wiem co jest Matyni
Karolcia wklej fotkę maluchów, dawno nie pokazywałaś
Iza gratki dla koleżanki ;-)
Bodzinka dużo zdrówka kochana
Ja wkleje jakieś nowe foteczki
Mila DJ
próba kucyczka
po kąpanku
w pianie
ale smaczne
bańkowe szaleństwo
Karolcia wklej fotkę maluchów, dawno nie pokazywałaś
Iza gratki dla koleżanki ;-)
Bodzinka dużo zdrówka kochana
Ja wkleje jakieś nowe foteczki
Mila DJ
próba kucyczka
po kąpanku
w pianie
ale smaczne
bańkowe szaleństwo
Witam! Zawsze jak zaczynam pisać to robi się pusto, nie wiem, może ja Was odstraszam Jedynie Monysia coś napisała od wczoraj .
Monysiu super foteczki!!! Milenka już taaaaka duża , mamy identyczne słuchawki do kompa, puzzle też takie mamy ale juz je schowałam bo mnie denerwowały . Fajny ten kucyczek .
Karolinna przychylam się do prośby Monysi .
Monysiu super foteczki!!! Milenka już taaaaka duża , mamy identyczne słuchawki do kompa, puzzle też takie mamy ale juz je schowałam bo mnie denerwowały . Fajny ten kucyczek .
Karolinna przychylam się do prośby Monysi .
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
czesc dziewczyny, my juz po impezie urodziowej :-) bylo fajowo :-) maly poszedl spac dopiero po 22 :-) a ostatni goscie poszli po 24
ja mialam lekka susze rano ale dalismy rade
a wczoraj maly zostal obciety :-) szwagierka go ogolila na 12 mm fajnie wyglada, tu kilka fotek i link do filmiku.
Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów
ja mialam lekka susze rano ale dalismy rade
a wczoraj maly zostal obciety :-) szwagierka go ogolila na 12 mm fajnie wyglada, tu kilka fotek i link do filmiku.
Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów
izoldzia
Fanka BB :)
witam
karolinna alez Twoja pannica wyrosła goni moja zulkę a avatarek to dzieło MamyBoo
agnieszka super że imprezka się udała
ja tak na moment wpadam ale donosze że męzusiowi paluszek się goi w piatek będa mu sciągali szwy ........a co dalej zobaczymy
Zdrówka dla wszytslkich chorowitków
Bodzinko trzymaj się kochana i pisz w miare możliwosci
karolinna alez Twoja pannica wyrosła goni moja zulkę a avatarek to dzieło MamyBoo
agnieszka super że imprezka się udała
ja tak na moment wpadam ale donosze że męzusiowi paluszek się goi w piatek będa mu sciągali szwy ........a co dalej zobaczymy
Zdrówka dla wszytslkich chorowitków
Bodzinko trzymaj się kochana i pisz w miare możliwosci
reklama
Ostatnia edycja:
Podziel się: