reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Aga najlepsze zyczenai urodzinowe dla Wikiego:-D:-D:-D:-D

a tak wogole to witam:)
wcozraj moja mama jechala do pracy, Olinia strasznie plakala, dzis tez pytala czy babcia juz wraca, oj biedna.

dziewczyny znacie moze ajkiegos dobrego alergologa??
chodzilam z Oliwka na powstancow do katowic, ale tam juz nie rpzyjmuje lekarka do ktorej chodzilysmy wiec szukam kogos innego.

reklama
w szpitalu matki i dziecka jest dobry alergolog moja mama chodzila tam z moim bratem a teraz przyjaciolka chodzi tam z synkiem 13 miesiecznym.

dziekuje wam za zyczenia :-) wiki dzisiaj w miare grzeczny byl :-) a impreze robimy w sobote, jutro na zakupy jade ze szwagierka bo bedzie mi 2 ciasta piekla, ja robie salatki a tort juz wczoraj zamowilam.

zadzwonie tam jutro zobaczyc jak z terminami.
u nas pytalam to dopiero 17 lutego, lekarz jest od 17, ale na poczatku doczula apozniej ma pacjentow.
czasem nawet do 21, a o tej porze to oliwka juz spi.
poki co robimy badania zeby na powstancow.

no ja mialam z wikusiem isc na kontrole do hematologa jak skonczy roczek a okazalo sie ze poradni hematologicznej nie ma juz w matki i dziecka tam gdzie chodzilismy i musze szukac gdzie indziej, nie wiesz czy na powstancow jest moze hematolog dzieciecy?

Sto lat dla Wikusia !!!

salik mój Ojciec jeździ do Katowic do hematologa
ale nie wiem gdzie dokładnie
i nie wiem czy to też dziecięcy :confused:

Mila właśnie zasnęła, dopiero :dry:
a wstała o 11 i nie spała dziś :happy2:

Dziś mieliśmy kolęde
Milena zakosiła księdzu czape i nie chciała jej oddać :eek::-D
ale na słowa bozia amen składa rączki :tak:

reklama
hej helloooo

dziekuje w imieniu mojego 3 letniego solenizanta Kubusia :-)

kaśka - zmobilizowałas mnie do odezwania sie na bb :-D ale sama wiesz ze u mnie brak czasu, a jakos teraz nie umialam sie wbic w "nowe" towarzystwo. Jutro mamy imprezke dla rodziny (wkleje oczywiście fotki) a my to sie juz dogadamy co do dzieciecej impry :tak::-):-)

no to czas na przywitanie WITAM "NOWE" (jak dla mnie) MAMUSKI i DZIECIACZKI

do usłyszenia papatki

Do góry