reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
my takze podpisujemy sie pod zyczeniami dla KUBUSIA:-D:-D

No i my też się podepniemy !!!
Wszystkiego Najlepszego !!!

chciałam jeszcze powiedzieć że stuknęło
mi niedawno 2 lata z Wami ...

i jeszcze jedno ukradli M buty trekingowe, jedyne zimowe spod drzwi u moich rodziców ...

hej hej !!!!

MMM rany ale Ci zleciało szybko !!! jakoś te drugie ciąze lecą szybko :-D trzymam kciuki żeby było szybko, sprawnie i jak najszybciej wracaj do Grzesia !!!

Sto lat dla solenizantów !!!!!!

Liwia ma juz swój pierwszy bal za soba !była baletnicą !!! jak przyszłam po nią to leciała przez całą sale i wrzeszy mamoooo ale było suuuuper !!! Panie sie śmiały ale faktycznie sie postarały muzyka, balony serpentyny !! a teraz w środe dzien dziadków !!!

Mnóstwo wspaniałości i słodkości dla Wiktorka i Kubusia
z okazji urodzin!!!!!!!:-)

Justa- już się nie mogę doczekać fotek baletnicy...:tak::tak::tak:

Mmm- fakt! zleciało szybko....:tak:

A u nas...szkoda gadać....:-:)-:)-(Mamy wreszcie diagnozę....
Może w końcu poradzimy sobie z tą skórą Martynki.....:dry:

.Hej.

.Ja tak na szybko:

STO LAT KUBUSIU :-).

Jak ten czas szybko leci!
,moja mała Daria ma już 4 miesiące ,pierwsze zupki i kaszki już za sobą:-) ,no i ma 2 zęby!!! i to od pól miesiąca..czasem jak mnie przygryzie to.. ała;-) .Lena aktualnie wychodzi z choróbska,wirusowe zapalenie gardła,oj ciężko było ale już po gorączce na szczęście.

.mokkate jaka ta diagnoza?.

.justynka czekam na fotki

.resztę postaram się wieczorem napisać bo mała się obudziła.

.buźka.
.

.

Melduje,że dziś czuje się troche lepiej.Od pon ide na terapie zjęciową, psycholog, psychiatra i w ogóle od 7 do 14 ....Mały będzie u teściowej.Jakoś damy rade choć się troche boje....Dzięki za pamięć kochane.

Witam,

Kubusiowa - wszystkiego najlepszego dla Kubusia. Jejku, jaki on juz dorosly...

MMM - zycze szybkiego rozwiazania. Jak Grzes na przygotowania do przyjecia rodzenstwa?

My wybieramy sie za pare dni do domku - mamy zamiar zalapac sie na snieg, wbrac sie na narty w gory, Sonia juz nie umie sie doczekac, codziennie pyta kiedy pojedziemy do babci i dziadka, kiedy bedziemy budowac balwana... Sama przyznam, ze nie umiem sie juz doczekac kiedy pojezdze na snowbordzie :-)

Pozdrawiam,

.mmm trzymam mocno kciuki! już się nie mogę doczekać zdjątek kruszynki:tak:.

.izoldzia świetny awatarek.

.sandros pamiętam jak kiedyś wkleiłaś fotkę z gór,zjeżdżałaś z Sonią na snowboardzie:-D.

.Mam nadzieję że znów się wkręcę w śląskie pogaduchy;-).

.Dobranoc.

reklama
Do góry