reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
kasiu Piotrus zaczol chodzic jak mial 16 miesiecy ???
izoldzia
Fanka BB :)
MMM kochana trzymaj się i czytając co pisałaś zycze Ci z całego serca porodu jaki ja miałam tez miałam wizje leżenia a jednak było super szybko i bez leżenia
Kochane ja chyba przez chwilkę zadziej będe zaglądac bo teraz mam urwanie głowy dzieciaki i mezus miał wczoraj wypadek w pracy ma troszke zmiażdzonego palca u ręki wiec jakbym miała troje dzieci
pozdrawiam buziaczki
Kochane ja chyba przez chwilkę zadziej będe zaglądac bo teraz mam urwanie głowy dzieciaki i mezus miał wczoraj wypadek w pracy ma troszke zmiażdzonego palca u ręki wiec jakbym miała troje dzieci
pozdrawiam buziaczki
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
izoldzia dasz rade :-)
kasia- no moj chyba tez zacznie chodzenie poznooo.... a jesli moge zapytac byly jakies przyczyny ze tak pozno zaczol chodzic czy tak poprostu sam z siebie nie chcial?
kasia- no moj chyba tez zacznie chodzenie poznooo.... a jesli moge zapytac byly jakies przyczyny ze tak pozno zaczol chodzic czy tak poprostu sam z siebie nie chcial?
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no to sie chociaz wyspalas :-) moj nadal szaleje ciekawe o ktorrej dziaisj padnie w lozeczku po 20 idziemy sie myc mama nadzieje ze dzisiaj pojdzie szybko ....
reklama
mmm
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla Wiktorka!!!
STO LAT!!!!
`monysia oby tak częściej z tym spaniem
STO LAT!!!!
dzięki mam nadzieję że będzie tak jak piszesz :-), a ja Ci cierpliwości dla trójki dzieci życzęMMM kochana trzymaj się i czytając co pisałaś zycze Ci z całego serca porodu jaki ja miałam tez miałam wizje leżenia a jednak było super szybko i bez leżenia
`monysia oby tak częściej z tym spaniem
Podziel się: