reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć!

justyna nr tel mam cały czas ten sam. Pierwsze koty za ploty już za Wami :-)

monysia jak Milenka siędziś czuje :confused: mam nadzieję że nie przywiązujesz wagi do snów, ja i tak nie mam pojęcia co by te trupy mogły oznaczać, a i wiedzieć bym nie chciała :dry:

czarnulka biznes się kręci, oby tak dalej albo jeszcze lepiej :-D

asteria niestety ja nie pomogę:-(

agnieszka ja mam właśnie termin na 26 ale nie sądzę żeby się coś wcześniej wydarzyło, zresztą żadnych objawów, dlatego trafię pewnie do szpitala a potem zobaczymy jak długo tam mi zajmie rozpakowanie się :sorry:

Grześ ma bal połączony z dniem babci i dziadka. Mamy pożyczony strój Kubusia Puchatka i będziemy mieć Muszkietera zobaczymy w czym będzie chciał wystąpić. A ja w tym dniu mam trafić do szpitala i "mi będzie smutno" (jak mówi Grześ)

pozdrawiam

monysia jak Milenka siędziś czuje :confused: mam nadzieję że nie przywiązujesz wagi do snów, ja i tak nie mam pojęcia co by te trupy mogły oznaczać, a i wiedzieć bym nie chciała :dry:

Dziękuję, po zmianie antybiotyku co chwila
robi wodniste kupki :sorry:
Wcześniej zwracała teraz rozwolnienie :dry:

mój sen wróży wg sennika
dziecko :szok::-D albo wesele :happy2:

w najbliższym otoczeniu
koleżanka ma termin na luty :confused:
A Ty jak się czujesz ???

monysia zadzwoń do lekarza w sprawie tego antybiotyku, bo jak powoduje rozwolnienie to nie bardzo też działa bo nie ma czasu się wchłonąć przez przyspieszenie pracy jelit :no:

Sen jeżeli jest taka interpretacja to niezły :-D mnie przychodziły gorsze myśli :sorry2: ale ze snami z tego co pamiętam trudno coś brać na skojarzenia lub zdrowy rozsądek :-)

A ja się czuję bardzo dobrze, aż za dobrze. Ostatnio stwierdziłam nawet że mogę zawodowo chodzić w ciąży (gorzej z porodami) :-) Dzisiaj umyłam okna tylko od wewnątrz oczywiście :happy2:

wiki jak w swieta byl chory tez mial antybiotyk i po nim robil 2-4 wolnych stolcow na dzien ale nie mial biegunki tylko takie zadsze kupki mial ale po 3 dniach od 1 dawki antybiotyku mu przeszlo i juz do konca zazywania robil normalnie,. tak reaguje organizm na antybiotyk.

monysia a jaki antybiotyk wam przepisali wtedy i teraz ?

mmm nie wiem czy zyczyc ci zebys urodzila szybciej czy nie bo ja marzylam zeby szybciej urodzic od 7 stycznia lezalam w szpitalu i mysl o lezaniu w nim 3 tygodni byla dla mnie przerazajaca !!! biegalam codziennie po schodach po calym szpitalu Kolejowym, pilam duzo coli, i bralam baaardzo cieple wrecz gorace prysznice ale nic nie pomogo dopiero dabanie ginekologiczne :-D heheh przy ktorym odeszly mi wody i juz musialm urodzic, jutro bedzie dokladnie rok od porodu :)

aga życz mi żebym urodziła szybko po przyjściu do szpitala, po pierwszej cesarce może i teraz mnie pokroją , ale kto wie jak to będzie wyglądało.... a poza tym z Grzesiem 3 tyg leżałam zanim zdecydowali się na cc, także wiem co to czekanie w szpitalu, ale wtedy "nikt" na mnie nie czekał w domu...

reklama
Do góry