reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kobitki !!!

My byliśmy dziś z Milą na dyżurze
cały czas myślełam że slini się, wkłada łapki do buzi,
płacze i marudzi z powodu żąbków
aż tu dziś zauważyłam i pomacałam jej migdały
i się przeraziłam :szok: giganty normalnie ....
no i ma zapalenie gardła i migdałów ...
mamy antybiotyk po którym wymiotuje
i od tego czasu po każdym piciu i jedzeniu wymiotuje ...
ech ... chyba jutro pójde do naszej Pani doktor
bo ta jakaś dziwna była, młoda siksa,
mila pierwszy raz płakała na wizycie :sorry2:
zero podejścia i plątała się w tym co mówiła
A zęby swoją drogą, też porządnie
napuchnięte tam wszystko ma

reklama
hej!

I ja wkońcu do Was zawitałam ;-) Ja zyję porodem i przygotowaniami. 21.01. mam się zgłosoć do szpitala w celu monitorowania blizny po cc, mam nadzieję że szybko mnie wypuszczą, ale oczywiście z dzidzią. A jak będę musiała rodzić naturalnie... :baffled:

justyna zdjęciaśliczne, a przede wszystkim modelki :-) Jak się czujesz:confused: Jak blizna:confused: Jak Lenka się chowa:confused: Spisz trochę:confused: Jak Liwia opiekuje się siostrą :confused:

monysia zdrówka dla Milenki

bodzinka głowa do góry, będzie ok

sandros napisz coś o Sonii no i kiedy wracacie na Śląsk ;-)

izoldzia niedawno rodziłaś a tu już zupki gotujesz dla Zuzi :szok:

pozdrawiam wszystkie mamusie

monysia zdrówka dla Milenki

dziękujemy :tak:
trzymam za Was kciuki, będzie dobrze ;-)

Bodzinka co się stało ???

Justyna przesłodkie te foteczki :tak:
śliczne Dzieciaczki :-D jak aniołki

Milena wczoraj wymiotowała cały wieczór :no:
ale dziś jakby nowo narodzona,
jutro pójdziemy do lekarza bo antybiotyku
dalej nie przyjmuje

justynko dziekuje, ale sliczne masz coreczki, ehhh az ci zazdroszcze bo mi rosnie maly charpagan :-D

duzo zdrowka dla Milenki niech szybko z tego wychodzi.

Boo pazurku sliczne naprawde aczkolwiek ja gustuje w krotszych :-) ale naprawde ladne :-)

mmm trzymam kciuki zeby wszystko poszlo sprawnie ja mialam termin na 26 stycznia a urodzilam 15 :-) cale szczescie bo dluzej moglabym nie wytrzymac w szpitalu.
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...wojonych-styczniowek-2008-a-13147/index6.html

Ostatnia edycja:
dzieki !!!

MMM to to juz tak blisko :szok: trzymam kciuki !!!! a masz dalej ten sam nr komórki ??
Lenka jest aniołkiem, Liwia jest wzorową siostrą i potrafi po kilka razy mówić dziennie jak kocha tą siostrzyczke, co chwile o niej cos gada i wszystkim sie chwali ! sama nawet mnie goni jak mała płacze to musze zaraz lecieć bo jak nie to mnie opiepsza ze mała przecież płacze a ja nie ide zaraz :-D moja blizna własciwie to juz na nią nie zwracam uwagi i jest cieniutka i schodzi mi to zgrubienie !

hej !

u nas dzis taka zimnica, Liwia w domu od woczraj bo troche pokaszluje i zostawiłam ją w domu bo w czwartek ma balik wiec musi być na chodzie ! mozecie sobie wyobrazić jak wesoło mam od wcozraj cały dzien sama z nimi idzie paść a jeszcze na spacer nie idzie wyjść bo wietrzysko takie u nas i bałam sie ze Liwuche zawieje jeszcze i doprawi sie !!!

czarnula na n-k są prawie te same tu były dwa wiecej tylko !

duzo zdrowka dla Milenki niech szybko z tego wychodzi.

Dziękujemy :tak:

Magdalena witam !!! ;-)

Kobitki chyba mam znów jakiś kryzys :sorry2:
jestem strasznie nerwowa,
męczy mnie to późne zasypianie małej,
a raczej rytułał usypiania :dry:
się namęcze żeby ją uspać ...
po południu śpi 2h od 14- 16
a zasnęła dopiero teraz :sorry2:
na likwidacje drzemki jest jeszcze chyba za wcześnie
a widzę że tej drzemki potrzebuje ...

Byliśmy u naszeggo lekarza