reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam ja też jestem mamą ze Śląska i jestem z tego dumna. Mam trzy córeczki, obecnie w raz z mężem i dwiema starszymi czekamy na naszą Calineczkę w najlepszej miejscowości pod słońcem Ornontowice :tak: Pozdrawiam serdeczne

reklama
Przepraszam,że nie pisze ale znowu byłam w wszpitalu 11 dni....Nie mam nastroju ostatnio cos pisać poza tym nie chce Wam zasmęcać wątku.....

witam nowa mamusie :-)

Bodzinka nie bedziesz nam zasmecac, wygadaj sie!

justyna pochwal no sie jakimis fotkami tych twoich cukiereczkow.

u nas noc przespana w pelni ah jak super sie wyspac :-) maly dopiero przed 5 na flache sie obudzil :-) i spal do 8 ale super, za oknem co prawda troche pochmurno ale tylko -1 wiec nawet fajnie, trzeba bedzie sie na spacer wybrac gdzies.

Witam,

salik_agnieszka - szkarlatyna objawia sie jak angina - goraczka i bol gardla, a co najwazjiejsze, to wysypka troszke podobna do różyczki, drobny różowy grysik na skórze szczególnie na tłowiu i w miejscach gdzie szybko sie pocimy. Niestety jest to choroba, którą leczy sie tylko antybiotykiem i do tego można chorować na nią kilkakrotnie. Chorują na nia najczęściej dzieci między 3 a 6 rokiem.

Justyna - babskie grono Ci sie powiększylo. Fajnie, że Liwia sprawdza się jako siostra.

Pozdrawiam,

Sandros nie mam pretensji, ale zrozum, że jak to przeczytałam to nie zrobiło mi się zbyt miło... Mam nadzieję, że Sonia już zdrowa.
Izoldzia nie ma za co :-) Cieszę się, że Ci się podoba kochana.
Aga zmniejszam i popawiam kolory na zdjęciach w PhotoScape potem robię z nich gif, wrzucam na imageshack i wklejam kod na BB.
Bodzinka cieszę się, że już jesteś w domku. Pisz co Ci leży, po to tu jesteśmy.
Alicja witam - mam nadzieję, że będziesz częściej pisac.
A ja mam od wczoraj tipsy i muszę się nauczyc pisac :-)
Jesteśmy u siostry w Zabrzu i dzisiaj dopiero acamy do domu. Oskar w siódmym niebie, bo ma się z kim bawic.

Ostatnia edycja:
hejka

Wpadam jak po ogien ale oststnio mój Fif udaje dorosłego i nie spi w południe a o 17 jego dorosłosc mija i jest nie dozniesienia wrrrrrrrrrrr a ja szłu dostaję:(

Zuzka juz wcina zupki i po mału uczę ją pic z butelki zeby tatus nie miał kłopotu jak wróce do pracy a to juz za miesiąc:

Ato moje szkraby Fifi pojący siostrę - nie uschnie mała z pragnienia:)
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=108812&stc=1&d=1231708458

https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=108815&stc=1&d=1231708550

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny:))

Bodzinka milo cie widziec i pisz duzo,.
Mamo Boo super pazurki:)

my dzisiaj bylysmy na spacerku bo Oli koniecznie chciala serduszko z orkiestry.
a wczoraj mialysmy kolende i mala spala 3 godziny popoludniu zeby naniej nie byc, i udalo jej sie :)

Do góry