reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

Ja dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżam do Wrocławia i wracam w niedziele wieczorkiem :-) Już doczekać się nie mogę ;-) Jadę na warsztaciki - zjazd stylistek paznokci :-) no i przy okazji rodzinkę odwiedzę ;-)

A mnie wczoraj odwiedziła nasza Kasieńka :-) było wesoło :-)

MamoBoo oby sie nie sprawdziło to powiedzenie :-( ,a sandros chodziło o to że ktoś znajomy ze ''starych'' dziewczyn które były-są na tym forum od początku ;-)

Sandros Mnie również miło Cię zobaczyć ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czarnulka ja wiem, tylko przyznam szczerze, że nie zabrzmiało to zbyt miło - przynajmniej dla mnie. Przeciez na forum własnei chodzi o to, zeby pozać nowe osoby. No niewazne :-)

witam:)
u nas dzis ciezka nocka byla, Oliwia sie budzila, dwa razy wymiotywala, rano mowila ze boli ja buzia, tzn. gardlo, wiec pojechalysmy do lekarza.
mamy syrop i nowe krople do nosa, kolejna kasa poszla w aptece, a alimentow brak.

Mamo Boo jak tam w pracy??

Hello!!!

Mila dziś lepsza w nocy ale nic nie jje, mało pije,
slini się jak nie wiem co, tak ja bolą te dziąsła,
woła am ale jak coś wsadzi do ust to jest wielki płacz,
orajelu nie ma w naszych aptekach,
dentinox daje ale nawet żeby ją posmarować to muszę siłą,
nurofen dostaje już 3x dziennie, nie wiem już jak jej pomóc

Monysiu wsadź na minutkę lub dwie gryzak wodny jesli takowy posiadasz do zamrazalnika i daj jej niech go sobie pogryzie troszkę.
Jejku biedne te dzieciaczki a jest mało sposobów aby im pomóc.
Olka dziekuję:-) Oczy mi się zamykają ze zmęczenia, taki sajgon.... Ale od pon już u siebie w Dziale także nie jest źle, chociaz u nas pewnie też nei będzie łatwo, sprawozdania, zaległości. Ale nie narzekam jakby co :-D
Współczuję z tymi alimentami....
Oskar ma pierwszy bal karnawałowy w swoim życiu 23.01 już się doczekac nie mogę, ale to chyba już Wam pisałam ? :-)
Dziewczynki od dzisiaj w M1 w Czeladzi jest wystawa dinozaurów, które są rzeczywistej wielkości, nie wiem czy wybierzemy się w ten weekend, bo R. chyba idzie na nockę w sobotę, no chyba, ze damy mu spokój i się wyspać :-D
Dziewczyny ja przedwczoraj zrobiłam Oskiemu syrop cukier+czosnek+cebula+cytryna = efekt ?
Oskar już nie kaszle, a chyrlał 2 tyg, mukolina nie pomagała.
Polecam !

Witam,

MamaBoo - najmocniej przepraszam, jezeli Cie urazilam - zupelnie nie w zamiarze.
Bardzo sie ucieszylam, jak zobaczylam Twojego posta, ale pisalas z osobami ktorych zupelnie nie znam i ciezko jest mi narazie wbic sie w watek, a na moje zyczenia noworoczne nikt nie zwrocil uwagi, wiec poczulam sie troche obco. Jak doszly Iza i Czarnulka, postanowilam, ze ponownie napisze z nadzieja, ze tym razem mnie ktos zauwazy i uda mi sie znow zaczac z wami pisac.

Kasia - wiem, wiem. Sonia juz drugi raz miala szkarlatyne, tym razem duzo lagodniej przechodzila i byla pod obserwacja lekarzy. Dzieki za rady :)

Pozdrawiam,

witam wieczorem

Mamo Boo fajnie ze juz wracasz do swojego dzialu.

Aga dzieci czesto juz po chorobie maja kaszelek, nie zawsze znika razem z choroba.

uciekam juz do lozka bo maruda mnie wykonczyla.

dobranoc

aha, Boo super sprawa z tym balem, ja juz sie nie moge doczekac jak Oliwka bedzie w przedszkolu:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej hej !!!

wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku !!!!!

u nas zamieszanie od świąt bo goście potem chrzciny i teraz dopiero wracam do normalnego trybu dnia a ja na bb :-D

Lenka rośnie w oczach i jest przesłodka, Liwcia jest wzorową siostrą i ma tez za sobą pierwsze wystepy w domu kultury ( na Jasełkach) a ja upłakałam sie jak ją zobaczyłam na scenie ale dumna byłam !!!

pozdrawiam i całuję wszystkie staro-nowe forumowiczki i dzieciaczki :-D

Do góry