reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć dziewczyny!
Melduję że żyję :-D, nic specjalnie się u nas nie zmieniło, czas biegnie nieubłaganie...

Monysiu śliczne te fotki, jestem pod wrażeniem tej całej stronki, ślicznie to zrobiłaś :tak:

Czarnulka jasne że Cię pamiętamy :tak::-)!!!

Ja również życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

witam sie z rana prz kawce :-)
musze sie pochwalic ze Wiktor od ponad tygodnia robi kupke tylko do nocniczka, co prawda nie wola :-D ale jak widzimy ze zaczyna sie spinac to szybko go sadzamy :-) strasznie sie ciesze moze pomoze nam to w szybszym pozbywaniu sie pieluch.

czarnulko pewnie ze cie pamietamy :-) co u ciebie jak po swietach ?

hej

Izuś :-)

Aga u mnie chorobowa przez całe święta,całą rodzinką.Ja teraz tez biegam po lekarzach bo mam bardzo duze bóle głowy :-( a ogólnie jakoś leci dzień za dniem ;-)

Witam,

W koncu ktos znajomy - Czarnulka, Iza, co tam u Was. Iza, ale Karolina ma juz dlugie włoski...

U nas naszczescie wszyscy zdrowi, przed świetami Sonia zalapala szkarlatyne, ale wyszla bardzo szybko.

Pozdrawiam,

Sandros no bardzo Ci dziękuję :wściekła/y: Ja to znajoma nie jestem ? :-(
Chciałam się usparwiedliwić, że mnie nie było, ale jestem tak zabiegana w tym sekretariacie, że masakra....
Ale w sumie to się cieszę, że tam jestem, bo jakby nie było to będę bardziej będę znana :-D
Oskar cały czasdo żłobka chodzi bez płaczu, nawet nie wiecie jak mi się fajnie do pracy chodzi.
23.01.09 mają bal i zaproszeni są również rodzice -już się doczekać nie mogę, chyba się popłaczę, ostatnio łatwo się wzruszam :-)
Czarnulka no to rzeczywiście nieciekawie w Święta - amówi się,ze jak w Wigilię, tak cały rok :-)
Monysia rzeczywiście śliczna ta stronka, Milenka jest już taka duża. Nieawiarygodne jak te dzieci szybko rosną.
Aga bardzo dobrze robicie z tym nocniczkiem, pewnie, ze będzie Wam łatwiej pozbyć się pieluch.

witam:)
Czarnulka fajnie ze zajrzalas:)
Monysia super foteczki, duza masz corcie:)

Aga fajnie ze Wikus tak chetnie korzysta z nocniczka, i napewno bedziecie miec latwiej z pozbywaniem sie pieluch calkowicie.

Mamo Boo super jak maly tka chetnie chodzi do zlobka, moja juz mowi ze do przedszkola bez mamy nie bdzie chodzic.
ale narazie sie tym nie martwie, mam nadzieje ze jak juz bedzie musiala chodzic to zmieni zdanie.

ogolnie to dzis mala bardzo marudna caly dzien, ciesze sie ze juz spi:)

witam wieczokriem:)

my dzis mielismy dzien ot taki najpierw był u nas ksiądz, potem powedrowaliśmy z Zuzką do przychodni na szczescie jak zwykle spanikowałam ale za to po rozmowie z p doktor o biegunce Fila dostalismy skierowanie na posiew kału i zobaczymy potem na koniec Fifi zaczał strasznie wymiotowac rany rece mi opadaja jak nie urok to sraczka:)

JUtro czeka mnie dzień bez pradu czyli zero spacrku itp cisza w domku :wściekła/y:

Spadam bo jestem padnięta dziiejszym dniem

no ja tez mam taka nadzieje ze pojdzie latwiej i szybciej moj brat w lutym 2 lata konczy i ani mysli o nocniku poprostu go parzy a dupke hehe :-D

dzisiaj wiki spal tylko 30 minut w ciagu dnia i kladziony spac o 20 tak jak zawsze znowu sie buntowal i figlowal w lozeczku do 21:00 od 3 dni tak ma ze nie zasypia jak dawniej no i ma juz tylko jedna drzemke w ciagu dnia czasem 30 minutowa a czem 2 godzinna, czy wasze dzieci tez tak robily... nie wiem z czym to jest spowodowane, przeciez jak mniej spi w dzien to powienien szybciej "padac" wieczorem a tu jest na odwrot...

reklama
Do góry