reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam dziewczynki.
u mnie dzis fatalnie z humorem, kurka nigdy nei moze byc wszytko ok.;
ze tez moje dziecko ma za ojca takiego palatna!!!!!!!!!!!
za bardzo cieszyl sie ze mam alimenty co miesiac no i pseudo tatus zwolnil sie z kolejnej pracy!!
dzwonilam dzis do jego rodzicow, zeby uprzejmie przekazali mu ze czekam do 10 tego...........

dobra uciekam dokonczyc obiad.
milego popoludnia

reklama
Olu ja nie wiedziałam, że Ty samawychowujesz Oliwcię - podziwiam Cię, z resztą wszystkie kobiety, które są same z dziecmi maja u mnie duży pokłon:tak:
Aga ja tak lubię :-D

aha, dziewczyny to male sprostowanie sprawy, wychowuje Oliwke sama juz prawie dwa lata.
wszytko byloby ok,gdyby nie wieczne problemy z alimentami.
i uwierzcie ze to wcale nie takie trudne:))
na to forum zajrzalam pierwszy raz jak przygotowywalam sie na sprawe o alimenty, i tak juz zostalam, glownie pisalam na samotnych rodzicach, a pozniej dojrzalam ten watek:)

Ostatnia edycja:
witam

BOO kobieto:szok: ale dobrze ze tak sie skończyło SUPEr avatarek jak sie taki robi tez chce:)

OLka mam nadzieję ze "tatus" przejrzy na oczy

a propo @ ja tez swiruje dostałam pierwsza dwa miesiące po porosdzie a potem zaraz zaczełam brac tabletki i nie mam .Mówie Wam nie ma nic gorszego ale podobno przy tych tabletkach tak jest wiec się uspokoiłam

Dobranoc:)

Izoldzia wysyłam ci na PW mój adres maila,przeslij mi fotki, z których chcesz taki avatar to Ci zrobię :-)
Olka po 3 miesiącach bezskutecznej egzekucji alimentów (najpierw musisz złożyć sprawe u komornika) mozesz starać się o fundusz alimentacyjny - no chyba, ze przekroczysz kryterium dochodowe -ok. 1400 zł w przypadku Ciebie i Oliwii.

WITAM DZIEWCZYNY:)

Mamo Boo ja wiem ze po 3 miesiacach, ale jak narazie to mam pierwszy miesiac i pewnie zanim beda 3 tatus znow bedzie gdzies pracowal i nici z funduszu, mam tak od stycznia zeszlego roku.
a sprawe u komornika to mam odkad mam wyrok w sprawie aliemntow, bo jakos mi sie na jego laske czekac nie chcialo.
tak przynajmniej na biezaco wiem czy pracuje czy nie.

zobaczymy czy do 10tego wplaci cos u komornika.
wolalabym kase z funduszu, przynajmniej bylo by na biezaco.

Mamo Boo awatorek naprawde super:))

reklama
Do góry