reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Witamy się w Nowym Roku i życzymy aby ten był jeszcze lepszy od poprzedniego!!!!
My Sylwestra spędziliśmy u mojej siostry, z Oskarkiem oczywiście, chcieliśmy go przetrzymać do 00:00, al zasnął o 22:30 i nawet petardy go nie obudziły....
Wczoraj nocował u babci, bo my chcieliśmy mieć wieczór dla siebie. Dzisiaj przyjeżdża moja przyjaciółka na noc ze swoją córką także non-stop coś
Oska ostatnio rzuca takie hasła, że szok:
"Jestem seksi"(mając na sobie moje korale)
"Jeszcze raz i kaukaz"(To była groźba do R. żeby nie rzucał jego podusią, a samo hasło jest z "Monster Inc.")
My Sylwestra spędziliśmy u mojej siostry, z Oskarkiem oczywiście, chcieliśmy go przetrzymać do 00:00, al zasnął o 22:30 i nawet petardy go nie obudziły....
Wczoraj nocował u babci, bo my chcieliśmy mieć wieczór dla siebie. Dzisiaj przyjeżdża moja przyjaciółka na noc ze swoją córką także non-stop coś
Oska ostatnio rzuca takie hasła, że szok:
"Jestem seksi"(mając na sobie moje korale)
"Jeszcze raz i kaukaz"(To była groźba do R. żeby nie rzucał jego podusią, a samo hasło jest z "Monster Inc.")
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
mama boo no to macie ciekawie z taki tekstami :-) moj zaczyna wymuszac rozne rzeczy, np teraz chce sie dostac do kompa i klepie mnie po plecach ehhh....
snieg pada a mi sie z domu nie chce wyjsc, musze poszukac jakiejs cukierni zeby fajny tort zamowic dla malego na urodzinki.
snieg pada a mi sie z domu nie chce wyjsc, musze poszukac jakiejs cukierni zeby fajny tort zamowic dla malego na urodzinki.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam
Mamo Boo super teksty ma twoj synek, wesoło musicie znim miec.
witam wieczorem
dziewczyny gdzie jestescie??
Mamo Boo super teksty ma twoj synek, wesoło musicie znim miec.
witam wieczorem
dziewczyny gdzie jestescie??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no ja wlasnie nie wiem gdzie wszystkie wywialo ....
Witajcie Kobitki !!!
My żyjemy, sylwek był super,
miałam po nim lekkie kłopoty ze świadomością
a Milenka była u babci
Mam kłpoty z centralnym w domciu, normalnie boje się
zostawać w domu sama bo wczoraj miałam niezłą jazdę ...
Pozdrawiam Was i ściaskam
Życzę Wszyskiego Dobrego w Nowym Roku !!!
My żyjemy, sylwek był super,
miałam po nim lekkie kłopoty ze świadomością
a Milenka była u babci
Mam kłpoty z centralnym w domciu, normalnie boje się
zostawać w domu sama bo wczoraj miałam niezłą jazdę ...
Pozdrawiam Was i ściaskam
Życzę Wszyskiego Dobrego w Nowym Roku !!!
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc Monysia, a co ci sie dzieje z tym centralnym??
Aga dziewczyny pewnei korzystaja poki maja jeszcze wolne i odpoczywaja
Aga dziewczyny pewnei korzystaja poki maja jeszcze wolne i odpoczywaja
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
hehe pewnie tak jak mowisz :-)
monysia co to sie dzieje?
monysia co to sie dzieje?
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Monysiu cóż to się dzieje z Waszym ogrzewaniem ?
Aga my w tamtym roku mieliśmy taki jak w załaczniku, tylko problem był czy zdjęcie jest jadalne czy tak, okazało się, ze tak -Oskarek był zachwycony. Ale ładne też są w kszatłcie aut lub boisek do piłki - zalezy od upodobań.Czarnulka miała piękny - w kształcie lalki Barbie, ale nas jakby to nie dotyczy W razie czego służę pomocą przy przerabianu zdjęć do tortu :-)
No dziewczyny mamy niezłą jazdę Oskarem, wczoraj przed spaniem mówi do mnie tak:
"Ja pójdę spać, ale Ty nam nie nie krzycz, dobrze?" - zdarza mi się podnieść głos jak usypianie trwa 3 godziny i Oskar wymyśla różne historie...
W pewnym momencie znów podniosłam głoś, a on do mnie :
"Dzięki wiesz ? Krzyczysz na mnie, dzięki!".
I jak tu się nie śmiać ?
Dziewczyny ja wczoraj zaczęłam liczyć i wyszło mi, że Oskar mi się spóźnia dzisiaj już 4 dzień..... A zawsze mam regularnie. Kazałam dzisiaj R. położyć się na moim podbrzuszu i słucvhać a on zrobił wieeelkie oczy i stwierdził, ze mi coś tam bulgocze. Zropbiliśmy tak, bo jak byłam w pierwszych tyg. ciąży z Oskarem to R. też słyszał bulgotanie....
Pięknie :-(
Nasza kocica ma ruję i jest nie do wytrzymania, ociera się o wszystko co może...
Aga my w tamtym roku mieliśmy taki jak w załaczniku, tylko problem był czy zdjęcie jest jadalne czy tak, okazało się, ze tak -Oskarek był zachwycony. Ale ładne też są w kszatłcie aut lub boisek do piłki - zalezy od upodobań.Czarnulka miała piękny - w kształcie lalki Barbie, ale nas jakby to nie dotyczy W razie czego służę pomocą przy przerabianu zdjęć do tortu :-)
No dziewczyny mamy niezłą jazdę Oskarem, wczoraj przed spaniem mówi do mnie tak:
"Ja pójdę spać, ale Ty nam nie nie krzycz, dobrze?" - zdarza mi się podnieść głos jak usypianie trwa 3 godziny i Oskar wymyśla różne historie...
W pewnym momencie znów podniosłam głoś, a on do mnie :
"Dzięki wiesz ? Krzyczysz na mnie, dzięki!".
I jak tu się nie śmiać ?
Dziewczyny ja wczoraj zaczęłam liczyć i wyszło mi, że Oskar mi się spóźnia dzisiaj już 4 dzień..... A zawsze mam regularnie. Kazałam dzisiaj R. położyć się na moim podbrzuszu i słucvhać a on zrobił wieeelkie oczy i stwierdził, ze mi coś tam bulgocze. Zropbiliśmy tak, bo jak byłam w pierwszych tyg. ciąży z Oskarem to R. też słyszał bulgotanie....
Pięknie :-(
Nasza kocica ma ruję i jest nie do wytrzymania, ociera się o wszystko co może...
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
WITAM DZIEWCZYNY
Mamo Boo a chcielibyscie drugiego dzidziusia??
te torty ze zdjeciami sa fajne, te w roznych ksztaltach tez.
ja dzis bylam z kolezanka i jej coreczka na spacerku, zakupach i obiadku.
super bylo, pogadalysmy sobie a dziewczynki tez sie dobrze bawily.
Mamo Boo a chcielibyscie drugiego dzidziusia??
te torty ze zdjeciami sa fajne, te w roznych ksztaltach tez.
ja dzis bylam z kolezanka i jej coreczka na spacerku, zakupach i obiadku.
super bylo, pogadalysmy sobie a dziewczynki tez sie dobrze bawily.
Podziel się: