reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
cześć
nie wiem czy mnie pamiętacie :zawstydzona/y:
ostatnio w ogóle nie miałam czasu żeby zaglądac za co bardzo przepraszam.

Po nowym roku wracam do Wrocławia. Wynajeliśmy mały domek, ale się cieszę :tak:

Byłam niedawno w CH Silesia i normalnie mnie zamurowało, takie duże to centrum, że się kilka razy tam zgubiłam :-p

Jestem teraz jestem w trakcie pakowania, gdybym nie zajrzała to juz teraz życzę Wam wszystkim wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Buziam wszystkie!

reklama
lekarz mnie dobil totalnie, stwierdzil ze skoro kaszelek nie przeszedl po antybiotyku to moze to byc na tle alergicznym :-( przepisal zyrtec i osilocociunum na jego katarek :-( .............
masakra jakas, pluca czyste w kazdym badz razie nic nie swiszczy i nie charczy.

witam po swietach:)
my obie chore bo moj brat w swieta co chwile wietrzyl mieszkanko.
mala tylko katar i kaszel ma, a do mnie sie od razu zapalenie oskrzeli przyplatalo.

swietne fotki dziewczyny:)

czesc wam,

Wikotrek przespal cala noc sylwestrowa :-) petardy go nie obudzily wiec za rok mozemy spokojnie gdzies wyjsc a maly moze zostac z dziadkami :-D
ja spalam juz o 2 a o 7 pobudka ehh.... no ale dzisiejsza noc byla super przespana :-) snieg w nocy sypal bo bialo jak cholera i tylko -1 wiec zaraz znowu stopnieje i bedzie chlapa - jak ja nie lubie mokrej zimy !!!!

reklama
szcześliwego nowego roku:-d

widze ze tutaj pusto....

oliwka tez przespala noc sylwestrowa, zreszta poprzednie dwie tez, no ale nie mialam jej z kim zostawic zeby wyjsc gdzies.

ogolnie to powoli zdrowiejemy, oliwka wyglada juz dobrze, spi z babcia bo ja mam jeszcze paskudny kaszel i nei chce jej zarazic.
a zreszta ona i tak woli u niej spac bo korzytsa poki babcia tutaj jest.

dobranoc:)

Do góry