reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witajcie !!!!

dziekuje kochane !!! strasznie sie ciesze że Was mam :tak: całusy !!! dzieki za cenne rady. Dzis juz lepiej ale ostatnie dni to nic mnie nie cieszyło !! tabletki wypier..... i tyle z piersią juz ok ! kapuste tez przetestowałam ale ten smród okropny aż mnie na wymioty brało od tego zapachu :baffled: zimne okłady tez robiłam teraz jak ustąpiło to mam cyckami nie wachlować tylko chować je pod pieluche :rofl2: na szczęście trafiłam na złotą kobiete tzn. położną która do mnie przyjeżdza i duzo mi doradziła i pomogła !

hej

Ja obrobiona robotą pazurkową bo to gorocy okres przedświąteczny a dotego juz mam zapisy między świętami i sylwestrem ;-)

ciesze sie bardzo że tak szybko rozkręciło Ci sie a zdałoby sie że to wszyscy juz sobie sami robią !!!!

piękne dzieci na pięknych zdjęciach !!!!!

Monysia :-) śliczne foteczki a twoja niunia jaka już pannica :-)

Dużo osób mi tak mówi :-D
A tak zmieniając temat, naprawde
fantastyczne robisz pazurki :tak:

Mokkate trzymam kciuki ;-)

MamaBoo śliczne foteczki :tak:
Mila cała mama mówisz ???
Wszyscy mówią że tata
ale miło mi słyszeć choć
jedno odrębne zdanie :-D

salik_agnieszka dziecie przesłodkie :tak:

Justyna trzymam kciuki aby się poprawiło,
ja nigdy nie miałam nawału ani zastoju
więc nie wiem jak sobie z tym radzić...

A ja nie w sosie i płakać mi się chce,
okres mi się spóźnia, dopiero 2 dzień
ale przeważnie dostawałam dzień wcześniej :baffled:

witam

JUSTYNKo jak się ciesze ze już lepiej:)

MONYSIA moze przez chorobe i osłabienie napewno dostaniesz:)

U mnie teraz narobiło sie mnóstwo zmian po pierwse musimy szukac pracy dla mojego męża (a bylo tak pięknie ale przez ten zasrany kryzys sie skończyło)

Nie wiem czy juz się chwaliłam ale Zuzanka ma juz pierwszego ząbka!!!!!!!!!!!i udalo mnie sie go znalezc hehh

witam
sliczne zdjecia dziewczyny:)

Aga moja mala te radyjko dostala 2 lata temu na mikolaja i super jest, fajna zabawka:)

a tak wogole to powoli bierzemy sie za pozadki,umylam sobie juz 3 okna:)
Monysia nie przejum sie, okres napewno dostaniesz.

malemu tez sie podobaja zabawki nowe ale i starymi sie bawi jednym slowem w pokoju nie da sie przejsc zeby sie na cos nie nadziac ....

ja juz mam porzadek zrobiony u siebie w pokoju (mieszkamy z tesciami) w szafach posprzatane firanka wyprana, okno umyte jeszce tylko przed swietami posciel zmienic i poprac zeby w swieta nie wisalo i zaslony wyprac ale juz do zawieszenia musze mojego J zagonic bo nie dam rady a on wsoki to tylko na lozku stanie i zawiesi a nie jak ja na lozku krzeslo i tak jeszcze problem mam :-D

ja tez mieszkam u rodzicow, ale mama pracuje za granica.
wraca za tydzien i do tego czasuc che miec juz wsyztko gotowe.
mamy dosc duze mieszkanie, 3 pokoje, wiec mam troche roboty.
przy czym jak zaczynam sparztac to Oliwka od razu odrywa sie od zabawy i chce mi pomagac.
czsem przydalby sie ktos do pomocy...

reklama
Monysia- dzięki za trzymanie kciuków, bo udało się !!!:-):tak:
Jestem pad-nię-ta.... ....:-pdlatego przepraszam, że nic więcej nie odpiszę...
zmykam spać....

Do góry