reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
justynko mam nadzieje ze Liwci szybko przejdzie to jej zachowanie :-* buziaki dla was :-)

Wiki dzisiaj czuje sie duzo lepiej, rozgadal sie i nawet sie bawi chodzi po domu, ale stan pogoraczkowy jest nadal wiec ide z nim na 15:50 do lekarza zeby go zobaczyl.

Kobitki powiem tylko tyle żyje jeszcze
ale chodze na rzęsach, te zębiska nas obie wykończą ....
Pozdrawiam i całuję :biggrin2:

Basieńko Wszystkiego Dobrego !!!

Basiu spóźnione, ale szczere : Wszystkiego Dobrego, spełnienia marzeń i samych radosnych chwil !
Justyna fotki boskie ! Takie dwa aniołeczki.... Liwii jest widocznie bardzo ciężko z tym wszystki, wkrótce będzie lepiej.
Ściskam mocno wszystkie maluchy, które ząbkują... Moja chrześnica też ma teraz ten trudny okres i z prawdziwego aniołeczka zaminiła się w okropną marudę...
My wczoraj kupilismy prezenty mikołajowe i jestem bardzo zadowolona, już się nie mogę doczekac miny Oskara jak zobaczy, że dostał garaż trzypoziomowy. Mojemu bratankowi kupiliśmy taka fajną książkę "Wszystko co chaiłbyś wiedzieć", a reszcie dzieciaków też jakieś zabawki...
No i sobie też zrobiliśmy prezenet :zawstydzona/y: Kupiliśmy sobie tą wkładkę wibrująca z Unimila. Powiem to tak :
M A S A K R A
Polecam ! :-):-D
Zmykam do pracy : buźki !

Basiu spoźnione ale szczere życzenia składamy ja i Wikuś :-*

lekarz powiedzial ze jesli w ciagu 2 dni z tej jego temp nie wykluje sie cos wiecej to bedzie to wskazywalo na zabki a jesli cos wiecej mu bedzie to juz dal mi recepty na lekarstwa bo bedzie sobota i niedziela zebym nie musial jezdzic gdzies z malym, narazie tylko kazal dawac 2 razy dzienie wapno i co 6 godzin paracetamol, ale dzisiaj lepiej temp narazie nie ma pewnie przez leki a moze juz poprostu przeszlo, bawi sie i szaleje od rana zobaczymy co bedzie potem, u nas super pogoda, slonce swieci i jest juz +5,3 stopnia kurde ale lepiej zebym z nim nie wychodzila no nie ??? co wy o tym sadzicie ???

reklama
dobry wieczorek:)
AGNIESZKA super ze toząbki a niejekies choróbsko:)))
a d;azego jak jest 5 na plusie nie chcesz wychodzic z małym?????powiem ci ze ja dwa spacerki w ciągu dnia z moimi maluchami czy pada czy sypie (no bez przegięcia jak oczywiscie d aisę wyjsc):)

MAMABOOO no fajniuni prezent moze tez sobie zazyczę?:)

Wszytskie mamusie pozdrawiam i spadam do mojej jednozębnej księzniczki:))

Do góry