reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mamy 7 ząbek :-)

pogoda nawet fajna dzisiaj to sie na jakies zakupy po poludniu przejdziemy za prezentami , kurde nie mam pomyslu na prezent dla malego ??? co mozna kupic 11 miesiecznemu dziecku ?? chcialam ten stolicze z fishera ale znowu miejwsce zajmie a i tak juz go nie mamy za duzo ...

reklama
AGA gratki kolejenego ząbka~~~~~~~~~~`

u nas juz widac pierwszgo i powiewiem pfu pfu było spoko oby tak przez kolejene:)

AGA my mamy własnie stolik z Fischera i Fifi był m,ega szczesliwy bawiąc się nim teraz czeka w koncie na ZUzke chociaz jeszcze Fiif do niego podchodzi:)

miłego dzionka wszystkim amausiom

zeby bylo smiesznie wczoraj dopadła mnie gorączka i dreszcze do tego cycek boli troche i rana juz ładnie sucha to sie sączyć zaczeła i brzydka sie zrobiła :-(
polece do lekrza tylko mam dzwonic po 18 i zobacze o której mnie przyjmie :zawstydzona/y:
masakra :baffled:

Witam Moje Drogie:-):-):-):-)

Dawno mnie tu nie było więc nie będę odpisywać...ale napiszę tylko, ...justyś, ale masz śliczności w domu...ja też tak chcę!!!

Ja mam teraz luzik więc może uda mi się bywać częściej :-) Złamałam sobie rękę i siedzę w domciu :happy:

buziaczki

reklama
Pokazę foteczki moich księżniczek na imprezie z okazji mikołaja zorganizowanej przez firme w której pracuje moja teściowa
icon_wink.gif

100_7418.jpg

100_7421.jpg

w domu rozpakowywanie paczek
icon_smile.gif

100_7424.jpg

a tutaj na mikołaju w przedszkolu
icon_smile.gif
Będą jeszcze fotki robione przez fogorafa
icon_wink.gif

Obraz293.jpg

Obraz294.jpg