reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.
.Justyna ogromne gratki:laugh2: wiedziałam że będzie Lena:laugh2:.
.

wiedziałam ze wiesz :-D:-D:-D

ja wczoraj miałam doła jakiegoś bo Liwcia super siostra ale żeby nie było tak różowo to daje tak popalić ze szok ! normalnie w momencie taka furia ze nie dzie jej opanować ! miałą isć wczoraj do kina z Pawłem i bilety przepadły bo nie szło z nią wytrzymać i jeszcze zaczeła jak jej cos nie pasi bić :baffled: i tak płakała ona i płakałam ja męzowy załamany i tak nam niedziela mineła a miało być tak miło :sorry2:
ja wiem ze to nowa sytuacja nowe dziecko w domu i jakby nie było Liwicia czuje sie zagrozona ale nie umiem sobie z tym poradzic bo zaraz mnie tez nerwy biorą ! na szczeście do maluchy jest super, trzyma przy kąpaniu za ręke, nosi pieluchy, jak płacze zaraz leci głaszcze po główce i mówi Liwcia juz tu z Tobą jest nie płacz :happy:

reklama
.Hejo.

.Lenka w przedszkolu z cukierkami:-) .W piątek mają jechać do kina z okazji Mikołaja ale sama nie wiem czy puszczać Lenkę,ona niektórych bajek w tv się boi a co dopiero w kinie,wielki ekran,głośno. Pamiętacie laseczki nasze spotkanie w kinie w Zabrzu...kiedy to było?;-)Lenka miała ze 3 -4 miesiące a tu już taka duża:-).

.Daria się właśnie budzi ,zakatarzona na maksa,w nocy akcja z gruszką żeby coś odciągnąć,jak ona tego nie lubi...:baffled:.

.Przeglądałam wstecz parę stron i dziękuję basce i izie za pamięć:tak:,kochane jesteście.

.iza ja jeszcze nie komplementowałam ale faktycznie Karolcia na fotce cudna:tak:,czytam na gg że kupiliście sobie nowy komputer ,fajnie:tak:.Życzę ci dużo zdrówka.

.justyna ;-) napisz koniecznie ile ważyła i mierzyła Lenka?? nie pisałas nic na ten temat,jak odczucia po cesarce?lepiej naturalnie czy cc?jakie miałaś znieczulenie?jak wrażenia gdy zobaczyłaś maleńką? dobrze że Liwia taka miła dla siostry a tylko względem was szaleje,przejdzie jej na pewno tylko trzeba czasu u nas Lenka zrobiła się płaczliwa w tym czasie ale już ok jest:tak:(choć wczoraj próbowała włożyć Darii palec do oka:baffled::-D) więc trzeba przeczekać ,starać się poswięcać więcej czasu... no pięknie się to pisze ale wiem po sobie że czasem strasznie ciężko wszystko przychodzi,szczególnie na początku.

.Pozdrowionka,miłego poniedziałku życzę:happy:.

wszystkiego naj...naj...naj...dla lenki z okazji "3" latek, duzo prezentów i samych słonecznych dni

DUŻO ZDRÓWKA I USMIECHU DLA LENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SORY ALE JA dzis nie mam dnia do pisania wyję od rana i nie wiem kiedy miminie:( mega dołek:(

Dla Lenki duuuużo zdrowia, kolorowych zabawek, samych pogodnych dni i uśmiechu na buzi od ucha do ucha !
Izoldzia Ciebie mocno przytulam, mam nadzieję, że dołek szybciutko minie.
Ale się zimowo zrobiło, Karolinna kula z choinką a Iza piękną "Śnieżynkę" ma w podpisie.
Kasia ta doktorka nam tez coś o węzłach mówiła, ale Ozik jest jeszcze przeziębiony i to dlatego. No to niezły Titek jak takimi hasłami rzuca.
Ja mam mnóstwo nowych zdjęć na aparacie, ale kabla brak, bo moja zaj... szwagierka go zgubiła.
A mnie w niedzielę wkurzyła potem tak szwagierka, że szok. Ciśnienie mi na maxa podnosi.. Ma pretensje do świata, że jej nikt nie pomoże zrobić zadania za Mateusza. No sorry bardzo, ale ja gówniarza wyręczać nie będę... On siedzi król wielmożny a matka mu zeszyty przepisuje i zadania domowe zrbi. Foch i płacz. Lamenciara jedna. Jak tak dalej pójdzie to sama osobiści w MOPSie będę mu placówki opiekuńczo-wychowawczej poszukiwac. Jeszcze mi tego brakowało.... Powiedziałam Kaśce, że jej tego nie życzę, bo jak mu znajdę to nad morzem .....
A z tych lepszych rzeczy to kupilismy Oskarowi taki zestaw klocków za 25 zł w biedronce 170 elemntów. Cwaniak siedział dumny wkoszu na zakupy i Pani się zachwyca :"Jakie Ty masz piękne klocki, a on do niej "No... Mama zapłaci.". Ona w śmiech, po czym On dodaje "A tatuś poniesie". Masakra z nim jest czasem....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LENKI!!!!! DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!!

Izoldzia bidulko, też mocno Cię przytulam!

MamaBoo fajne teksty ma Oskarek :-D. Fajne takie klocki, Karolcia dostanie jakieś od dziadków, może właśnie te bo często są w Biedronce.

Justyna właśnie! Nic nie pisałaś o porodzie :nerd: proszę to natychmiast nadrobić! ;-)

Odebrałam dziś kalendarz w przedszkolu, niezbyt jestem zadowolona :baffled:, krzywe kucyki, grzywka i sztuczny uśmiech a raczej grymas na buzi :baffled:.
Dziś mała była pierwszy raz w przedszkolu po chorobie, troszkę popłakała :-(, w piątek mają Mikołaja :happy:.
Jutro mam wolne, muszę kupić prezenty mikołajowe dla dzieciaków (Karolci i naszych chrześniaków) i dla kierowniczki prezent barbórkowy bo mamy Basie :happy:.

reklama
Cześć Dziewczyny!

Nadrabiam zaległości i przede wszystkim:

Justyna gratulacje z okazji narodzin małej Lenki
też jestem ciekawa jak to się odbyło bardziej szczegółowo :tak:

Czarnulka gratuluję zdanego egzaminu:-)

Karolinna przekaż dużej :tak:Lence wszystkiego najlepszego z okazji 3-cich urodzin ode mnie i Grzesia.

Iza my też mamy kalendarz, nie jest najgorszy, uśmiech sztuczny, ale to nasza wina bo pewnie kiedyś przegięliśmy z uśmiechami do zdjęć i teraz taki sobie wypracował :-) Podejrzewam, że za parę lat będziemy patrzeć na to łaskawszym okiem :tak:

A ja sobie już siedzę z brzuszkiem w domu (zaczęłyśmy 8 miesiąc), Malutka jest nisko ułożona głową w dół, waży ok 1700g. No i z cała pewnością to dziewczynka, nie ma żadnej wątpliwości :-D

Idę gotować kapuśniak bo Grześ wczoraj złożył sobie zamówienie, a i mam zamiar dzisiaj do 3 stawów podjechać po jakieś Mikołajkowe drobiazgi i koniecznie muszę sobie jakąś bardziej elegancką bluzkę kupić na brzuszek, bo w sobotę idziemy z okazji Mikołaja do Teatru Rozrywki na bajkę.

Dziewczyny gdzie jeszcze w Katowicach mogę znaleźć sklep z ciążowymi ubraniami ??? Bo się boję że w H&M niestety niczego nie znajdę:sorry:

miłego dnia, słonko świeci przez okno

Do góry