reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam w niedziele:))
pogoda sie zapowiada super wiec jedziemy odwiedzic mojego brata,Oliwka juz nie moze sie doczekac:)

Izoldzia, fakt niektore wozki sporo zakupow potrafia przewiez, moj tez ma niezla ladownosc, chociaz tereaz to zadko juz korzystam z wozka.

milej niedzieli dziewczyny:)

reklama
hej kochaniutkie

A Ja zdałam kursiki z żelu i zdobienia
icon_e_biggrin.gif
jestem happy
icon_e_biggrin.gif
icon_e_biggrin.gif
icon_e_biggrin.gif
icon_e_biggrin.gif

Czarnulka gratulacje ! Ale jak oglądałam te Twoje dzieła na blogu to wcale się nie dziwię, że zdałaś !
Aga i Ola jakie z tych Waszych dzieciaczków aniołki... Moje się dopiero o 17:30 obudziło....
Byliśmy dzisiaj na tych badaniach z fundacji i wszystko jest w najlepszym porządku. Pani Doktor bardzo miła i była pod wrażeniem, że Oskar taki dzileny i spokojny.
A zaraz jak wyszedł po badaniu to podbiegł do taty i szeptem do Niego "Tatusiu! Pani Doktor mi badała siusiaczka". Myślę, że on bardziej ze skrępowania był taki spokojny.

Czarnulka gratki!!!

Karolinna fajnie że się pojawiłaś :tak:. Super sprawa z tymi andrzejkami :tak:. Karolinka dopiero jutro wraca do przedszkola, mam nadzieję, że załapie się na jakiegoś Mikołaja :sorry:

A ja chora :-(a do pracy chodzić trzeba :baffled:.

Aaaa i dziękuję Wam za miłe słowa pod adresem fotki w podpisie :tak:!!!!

Boo - my też byliśmy. Tytus już nie taki spokojny - były hasła nie dotykaj mnie, nie patrz na mnie:-D:-D:-D. u nas też ok, trzeba tylko obserwować węzły za uszami.

Mamo Boo faktycznie jezeli chodzi o spanie to moje dziecko jest aniolem ( kiedsy nie bylo tak pieknie).
ale czasem takie wieczory jak ona wczesnie zasnie sa nudne i mam za duzo czasu na myslenie o wsyztkim...

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie u was nie było ale nie mam teraz za bardzo czasu bo pracuję nareszcie:-).
U nas w sumie nic nowego Adrianek miał urodziny i niespodziewanych gości ale był zadowolony a to najważniejsze:-D

Do góry