reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam w niedziele:))
pogoda sie zapowiada super wiec jedziemy odwiedzic mojego brata,Oliwka juz nie moze sie doczekac:)

Izoldzia, fakt niektore wozki sporo zakupow potrafia przewiez, moj tez ma niezla ladownosc, chociaz tereaz to zadko juz korzystam z wozka.

milej niedzieli dziewczyny:)

reklama
hej kochaniutkie

A Ja zdałam kursiki z żelu i zdobienia
icon_e_biggrin.gif
jestem happy
icon_e_biggrin.gif
icon_e_biggrin.gif
icon_e_biggrin.gif
icon_e_biggrin.gif

Czarnulka gratulacje ! Ale jak oglądałam te Twoje dzieła na blogu to wcale się nie dziwię, że zdałaś !
Aga i Ola jakie z tych Waszych dzieciaczków aniołki... Moje się dopiero o 17:30 obudziło....
Byliśmy dzisiaj na tych badaniach z fundacji i wszystko jest w najlepszym porządku. Pani Doktor bardzo miła i była pod wrażeniem, że Oskar taki dzileny i spokojny.
A zaraz jak wyszedł po badaniu to podbiegł do taty i szeptem do Niego "Tatusiu! Pani Doktor mi badała siusiaczka". Myślę, że on bardziej ze skrępowania był taki spokojny.

Czarnulka gratki!!!

Karolinna fajnie że się pojawiłaś :tak:. Super sprawa z tymi andrzejkami :tak:. Karolinka dopiero jutro wraca do przedszkola, mam nadzieję, że załapie się na jakiegoś Mikołaja :sorry:

A ja chora :-(a do pracy chodzić trzeba :baffled:.

Aaaa i dziękuję Wam za miłe słowa pod adresem fotki w podpisie :tak:!!!!

Boo - my też byliśmy. Tytus już nie taki spokojny - były hasła nie dotykaj mnie, nie patrz na mnie:-D:-D:-D. u nas też ok, trzeba tylko obserwować węzły za uszami.

Mamo Boo faktycznie jezeli chodzi o spanie to moje dziecko jest aniolem ( kiedsy nie bylo tak pieknie).
ale czasem takie wieczory jak ona wczesnie zasnie sa nudne i mam za duzo czasu na myslenie o wsyztkim...

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie u was nie było ale nie mam teraz za bardzo czasu bo pracuję nareszcie:-).
U nas w sumie nic nowego Adrianek miał urodziny i niespodziewanych gości ale był zadowolony a to najważniejsze:-D

Do góry