reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Już wróciłam :-D Oskar znów chory, do żłobka może dopiero od wtorku pójdzie, mam nadzieję, bo pewnie Mikołaj do nich zawita w piątek i nie chcę, żeby to przegapił.
Aga mnie się bardziej podoba ten pierwszy, bo moja bratowa zawsze miała z dwoma rączkami i obojętniej jaki by było wózek - drogi, tani, firmowy czy nie zawsze się rozchodzą i wózek jest potem cały rozklekotany.
Justynko strasznie się cieszę, ze jesteście już w domu. Lenka jest cudna. Super, że Liwia tak uczestniczy w życiu Lenki, na pewno pomoże jej to łagodnie przejśc ten szok, który się pojawił przy nowym członku rodziny. A fochy na pewno jej przejdą i tak to dzielnie zniosła.
Kasia rozumiem, że nie chcesz za bardzo o tym pisać. W jakieś części się domyślam o coc chodzi i powiem Ci, że to bardzo przkre.
Uwielbiam jak mówisz do mnie Boo :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny co z Bodzinką i Karolinną ?

reklama
Aga mnie się bardziej podoba ten pierwszy, bo moja bratowa zawsze miała z dwoma rączkami i obojętniej jaki by było wózek - drogi, tani, firmowy czy nie zawsze się rozchodzą i wózek jest potem cały rozklekotany.

dzieki za informajcje kochaniutka :-) ale pogoda dzisiaj do kitu !!! a moje dziecie wspina mi sie tu do kompa i jest bitwa o myszke !!! a jaki krzyk wrrr :eek:

witam.
z tymi wozkami z dwuma raczkami to nie jest tak zle, ja mam baby design, wozek active, i jest ok i nie rozklekotal sie chociaz byl naprawde duzo uzywany, zaraz po tymjak sprzedalam ten z przekadana raczka.

a cod o sklepow z wozkamiw katach to slyszalam ze na chorzwskeij znow otwieraja dzieciecy, i jeden dzieciecy napewno jest w tym markecie przy bibliotece slaskeij.
tam jest calya sortyment dla dzieci.

aga chyba tak, szczerze to nie mam pewnosci bo tam jeszcze nie bylam.
moja bratowa mi mowila o tym sklepie.

a tak wogole to Oliwka juz spi a ja sie nudze w domku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
Widzę, że macie temat wózków i sklepów na temacie.
Właśnie szykuję się, do wielkich zakupów wyprawkowych, więc jeśli któraś z Was jest z okolic Gliwic/Zabrza/Rudy to chętnie posłucham opinii o hurtowniach i sklepach, które warte są odwiedzenia lub które należy unikać.
Pozdrawiam Ślązaczki :-)

.Hej dziewczyny.

.Trochę nas nie było tutaj,najpierw dużo na głowie ,potem net się popsuł ,dziś mój brat przyjechał i nam naprawił więc piszę w końcu.

.Lenka w czwartek miała wieczór Andrzejkowy w przedszkolu,byliśmy wszyscy,Daria była taka grzeczna! a Lenka świetnie się bawiła,myślałam że jak nas zobaczy na widowni to będzie chciała z nami siedzieć ale gdzie tam! :happy: we wróżbach wyszło jej że będzie prezydentem:-) pierwsza kobieta prezydent:-D ,okazało się że lubi niejakiego Gabrysia;-) a i Dawid też jest fajny:-p . No ale wydaje mi się że przywlekliśmy katar. Lenka ma w pon urodzinki,już przygotowaliśmy cukierki do przedszkola:-) my odprawiamy jej w najbliższy weekend:tak:.

Tyle o nas,może uda mi się znów włączyć do dyskusji.

.Justyna ogromne gratki:laugh2: wiedziałam że będzie Lena:laugh2:.

.pozdrawiam.

reklama
AGNIESZKA tak ja mam własnie taki :) i jest spoko i jak na razie nic nie klekota a potrafi swoje przewiezc no teraz to czasami bo mam chwilowo imny wózio:)ale ten zostawiam

Do góry