reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
justynko bedzie dzobrze, Liwi wkoncu to przejdzie moze podswiadomie sie boi ze dzidius bedzie wazniejszy od niej...

ja mam brata rok starszego od mojego Wikula i on na pocztaku byl strasznie zazdrosny ze moja mama ma na raczkach wnuka a nie jego i byl placz, tupanie, histerie ze oni nie moga go dotykac ale teraz juz nie ma problemu razem lobuzuja jak tam przyjezdzam i moga z pokoju nie wychodzic nawet.

reklama
Justyś normalnie az mnie zaściskało i łezki się pojwiło.Super ze dochodzisz do siebie! Fajnie ze Liwia szczęśliwa że ma siostrzyczkę :-) A co do jej foszków to trochę to pewnie potrwa,bo już nie jest sama i będzie tak teraz zwracała waszą uwagę na siebie.Ale pociesz się ze z czasem to minie ;-) Przeszłam to i wiem że łatwo nie będzie,więc przesyłam dużo siły i cierpliwości :-)

Justyna - ja to beksa jestem :zawstydzona/y:, normalnie poryczałam się jak czytałam Twojego posta :zawstydzona/y:. Super, że Liwia tak się cieszy z siostrzyczki :tak:, a foszki na pewno szybko jej miną. Najwięcej w tej kwestii to chyba mogą Ci doradzić Czarnulka, Karolinna i inne mamusie, które mają więcej niż jedno dzidzi.

Wiecie co się dzieje z Karolinną:confused:. W ogóle nie pisze, może neta nie ma:confused:

Fajny ten wózeczek, niestety nie jestem ekspertką w tych sprawach, ale jak dla mnie mógłby być. Może jak pojawi się druga dzidzia to coś takiego sobie sprawimy :sorry:.

iza sliczne zdjecie w podpisie:))

aga salik ja sadze ze fajny, ogolnie dla dziecka w twoim wieku fajne sa z przekladana raczka, sama mialam dla mlodej cos podobnego.

dziewczyny mam takie pytanko... znacie moze jakiegos dobrego logopede dzieciecego??

Monysia duzo zdrowka dla corci, mam nadzieje ze teraz antybiotyk pomoze, domyslam sie ze dostalas dla malej Summamed, a on jest dobry. tzn mojejzawsze pomaga, woogle to jak juz bywa chora to prosze o te lekarstwo ze wzgledu na to ze sie krotko podaje.

Tak to jest ten antybiotyk :tak::tak::tak:

Justyna ja też myślę że pojawia się zazdrość
ale będzie dobrze ;-) i super że się nią tak opiekuje :tak:

Agnieszka jak dla mnie to wózek super :-)

Iza śliczne zdjęcie w sygnaturce :tak:

JUSTYKA powiem Ci ze jak wróciłam ze szpitala i zobaczyłam Fifka który spał to jeszcze jako tako ale jak się obudził i spojrzał na amnie to nie wytrzymałam wyłam jak bób i maja mama i mój R tez:)jeszcze mądra dzwignęłam go na rece bo nic wtedy nie było tak wazne tylko to zeby go przytulic no i troszkę mi chlupło tu i ówdzie ale zlałam to najwazniejszy był Fif ze w koncu moge go tulić a nie przez okno widziec:)

Co do foszków u mnie to trwało jakies dwa trzy tygodnie nim się przystosował a teraz juz git to prawdziwy starszy brat niech tylko Zuza zaołacze juz leci po mnie i do lózeczka mnie ciągnie:)
U ciebie jest troszke wieksza róznica wieku wiec moze bardziej dogadadz się z Liwią bo Fifi jest za mały na jakąkolwiek komunikację:)

AGNIESZKA fajny ten wózio ja mam parasolkę z DELTIMU FROGI dla mnie bomba bo się składa i wkładam w kąt bo dwa wózki w jednym domu to za duzo:)

MONYSIA duzo duzo zdrówka dla MILI mam nadzieję ze popędzicie choróbsko:)

reklama
Do góry