reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witajcie kochane !!!!

my od wczoraj w domu !!!

Liwia zachwycona siostrą a ja zmęczona ale szczęsliwa że mam je juz obie przy sobie ! małą chudzinka taka ale karmienie idzie coraz lepiej wiec do przodu :-)

przedstawiam Wam Lene !!!! :-)

Zobacz załącznik 102763

reklama
Hello !!!

Iza dziękuję bardzo i Wam też dużo zdróweczka ;-)

Justynko witamy w domciu !!! :-D
Śliczne imie :tak: a mała Lenka przecudna :tak:
Moja też była chudzinka bo 3010g :-p
Rośnij zdrowo Lenko ;-)

Byłam z Milą u lekarza, powiedziała że dobrze że przyszłam
bo słychać już zmiany na oskrzelach :wściekła/y::-(
i kolejny antybiotyk :angry: ale jak trzeba to trzeba,
tyle że ten jest taki na 4 dni i raz dziennie
a działa do 10 dni... wszystko po to żeby nie niszczyć
już za bardzo jej brzuszka ... :confused2:
Do tego Flawamed i probiotyk,
także zobaczymy jak przeżyjemy tą nockę

witam dziewczyny:)

Monysia duzo zdrowka dla corci, mam nadzieje ze teraz antybiotyk pomoze, domyslam sie ze dostalas dla malej Summamed, a on jest dobry. tzn mojejzawsze pomaga, woogle to jak juz bywa chora to prosze o te lekarstwo ze wzgledu na to ze sie krotko podaje.

justyna fajnie ze juz z córcia jestes w domku, sliczna jest:))

jejku, jak tam czytam o tych maluszkach to mysle o tym ze moja Oliwica to juz duza panna:)

my teraz z mala sporo czasu spedzamy w domku, ze wzgledu na pogode, dobrze ze prezenty na Mikolaja dla niej i dla bratanicy zamowilam na allegro bo nie mialabym nawet kiedy sie na zakupy bez Oliwci wybrac.

teraz uciekam juz do lozka.

dobranoc dziewczyny:)

Witam piątkowo!

Justynko Lenka prześliczna :tak:, dałam Ci juz odpowiedni komentarzyk na nk, bo najpierw tam zajrzałam ;-). Moja Karolinka też była chudzinka (może coś niecoś pamiętasz ;-)), miała tylko 2750 g. i do dziś nie jest grubaskiem ;-).

Monysiu dobrze że jest taki antybiotyk (dobrze wiedzieć ;-)). Oby pomógł Milence!!! Również dziękuję za życzenia zdrówka.

Kurczę ten kaszel mnie wykończy, katar już trochę mniejszy ale kaszel :angry::baffled:.

Dziś może kupimy w końcu nowy komputer, jak to się juz stanie faktem, to może zacznę bawić się w obróbkę zdjęć :sorry:. Wtedy pewnie poproszę niektóre z Was o jakieś rady ;-).

Miłego dzionka!!! I do wieczorka! Papa!

hej !!!!
dzis juz troche sie opamiętałam !!! poza tym pięknie świeci słońce wiec nastrój tez ok troszke posprzątałam jakby mi tak ta połozna zawitała i małą przez okno opalam na słoneczku bo jeszcze trzyma ją żółtaczka !!!!
a mój skarbek ważył 3050g i 55cm długa !!! a tak mnie nastraszyli że mała i wogóle do bani to usg bo na 3 wyszło to samo ze będzie malutka i bali sie ze łożysko źle funkcjonuje a tu masz !!!
chociaz boje sie o nią dalej bo chudzinka długa taka no i jakby nie było w 37tc sie urodziłą i dzieki Bogu w porządku z oddychaniem bo naoglądałam i nasłuchałam sie w tym szpitalu przypadków !!!

reklama
a Liwia zachwycona !!! ja jak ją zobaczyłam po szpitalu to w taki płacz wpadłam ze aż mój męzowy sie popłakał :biggrin2: Liwcia zaraz gdzie dzidziuś gdzie dzidziuś !
i taka zszokowana była nie wiedziała co ma robic i jak sie zachować :-D i cały czas szeptem mówi :-D wczoraj juz sie rozkeciła i chciała bawic sie z dzidziusiem ! nad ranem jak płakała to wstała i patrzyła no i jak jej powiedziałam to chodź do nas sie połozyc to cała szczęsliwa ze moze koło dzidziusia lezeć ! Poza tym uczestniczyła z wypiekami na twarzy w pierwszym kąpniu jaka przejęta była jak jej dałam wacik zeby główke wytarła No ale zeby nie było tak pięknie to strasznie płczliwia sie zrobiła i idzie dostać szału wczoraj za gorącą kiełbase miała na kolacje to w taką histerie wpadła ze nie sżło jej uspokoić dzis zaś ze rajstopy ją cisną i chce spodnie do przedszkola, potem ze ma katar z płaczu, potem ze chusteczka mokra, potem ze buty ją cisną, potem ze ja mam z nią jechać do przedszkola i tak w kółko ! Mam nadzieje ze przejdzie jej staram sie z nia byc i nie zajmowac sie tylko małą, juz jej obiecałam ze w poniedziałek ja z nia pójde do przedszkola ! No a Pani w przedszkolu Pawłowi gratulowała bo mówi Liwia wszystkim sie chwali że ma siostre :-D sama Liwia wczoraj mi mówi całe przedszkole sie cieszy ze mamy dzidziusia :-D

Do góry