reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witajcie kochane !!!!

my od wczoraj w domu !!!

Liwia zachwycona siostrą a ja zmęczona ale szczęsliwa że mam je juz obie przy sobie ! małą chudzinka taka ale karmienie idzie coraz lepiej wiec do przodu :-)

przedstawiam Wam Lene !!!! :-)

Zobacz załącznik 102763

reklama
Hello !!!

Iza dziękuję bardzo i Wam też dużo zdróweczka ;-)

Justynko witamy w domciu !!! :-D
Śliczne imie :tak: a mała Lenka przecudna :tak:
Moja też była chudzinka bo 3010g :-p
Rośnij zdrowo Lenko ;-)

Byłam z Milą u lekarza, powiedziała że dobrze że przyszłam
bo słychać już zmiany na oskrzelach :wściekła/y::-(
i kolejny antybiotyk :angry: ale jak trzeba to trzeba,
tyle że ten jest taki na 4 dni i raz dziennie
a działa do 10 dni... wszystko po to żeby nie niszczyć
już za bardzo jej brzuszka ... :confused2:
Do tego Flawamed i probiotyk,
także zobaczymy jak przeżyjemy tą nockę

witam dziewczyny:)

Monysia duzo zdrowka dla corci, mam nadzieje ze teraz antybiotyk pomoze, domyslam sie ze dostalas dla malej Summamed, a on jest dobry. tzn mojejzawsze pomaga, woogle to jak juz bywa chora to prosze o te lekarstwo ze wzgledu na to ze sie krotko podaje.

justyna fajnie ze juz z córcia jestes w domku, sliczna jest:))

jejku, jak tam czytam o tych maluszkach to mysle o tym ze moja Oliwica to juz duza panna:)

my teraz z mala sporo czasu spedzamy w domku, ze wzgledu na pogode, dobrze ze prezenty na Mikolaja dla niej i dla bratanicy zamowilam na allegro bo nie mialabym nawet kiedy sie na zakupy bez Oliwci wybrac.

teraz uciekam juz do lozka.

dobranoc dziewczyny:)

Witam piątkowo!

Justynko Lenka prześliczna :tak:, dałam Ci juz odpowiedni komentarzyk na nk, bo najpierw tam zajrzałam ;-). Moja Karolinka też była chudzinka (może coś niecoś pamiętasz ;-)), miała tylko 2750 g. i do dziś nie jest grubaskiem ;-).

Monysiu dobrze że jest taki antybiotyk (dobrze wiedzieć ;-)). Oby pomógł Milence!!! Również dziękuję za życzenia zdrówka.

Kurczę ten kaszel mnie wykończy, katar już trochę mniejszy ale kaszel :angry::baffled:.

Dziś może kupimy w końcu nowy komputer, jak to się juz stanie faktem, to może zacznę bawić się w obróbkę zdjęć :sorry:. Wtedy pewnie poproszę niektóre z Was o jakieś rady ;-).

Miłego dzionka!!! I do wieczorka! Papa!

hej !!!!
dzis juz troche sie opamiętałam !!! poza tym pięknie świeci słońce wiec nastrój tez ok troszke posprzątałam jakby mi tak ta połozna zawitała i małą przez okno opalam na słoneczku bo jeszcze trzyma ją żółtaczka !!!!
a mój skarbek ważył 3050g i 55cm długa !!! a tak mnie nastraszyli że mała i wogóle do bani to usg bo na 3 wyszło to samo ze będzie malutka i bali sie ze łożysko źle funkcjonuje a tu masz !!!
chociaz boje sie o nią dalej bo chudzinka długa taka no i jakby nie było w 37tc sie urodziłą i dzieki Bogu w porządku z oddychaniem bo naoglądałam i nasłuchałam sie w tym szpitalu przypadków !!!

reklama
a Liwia zachwycona !!! ja jak ją zobaczyłam po szpitalu to w taki płacz wpadłam ze aż mój męzowy sie popłakał :biggrin2: Liwcia zaraz gdzie dzidziuś gdzie dzidziuś !
i taka zszokowana była nie wiedziała co ma robic i jak sie zachować :-D i cały czas szeptem mówi :-D wczoraj juz sie rozkeciła i chciała bawic sie z dzidziusiem ! nad ranem jak płakała to wstała i patrzyła no i jak jej powiedziałam to chodź do nas sie połozyc to cała szczęsliwa ze moze koło dzidziusia lezeć ! Poza tym uczestniczyła z wypiekami na twarzy w pierwszym kąpniu jaka przejęta była jak jej dałam wacik zeby główke wytarła No ale zeby nie było tak pięknie to strasznie płczliwia sie zrobiła i idzie dostać szału wczoraj za gorącą kiełbase miała na kolacje to w taką histerie wpadła ze nie sżło jej uspokoić dzis zaś ze rajstopy ją cisną i chce spodnie do przedszkola, potem ze ma katar z płaczu, potem ze chusteczka mokra, potem ze buty ją cisną, potem ze ja mam z nią jechać do przedszkola i tak w kółko ! Mam nadzieje ze przejdzie jej staram sie z nia byc i nie zajmowac sie tylko małą, juz jej obiecałam ze w poniedziałek ja z nia pójde do przedszkola ! No a Pani w przedszkolu Pawłowi gratulowała bo mówi Liwia wszystkim sie chwali że ma siostre :-D sama Liwia wczoraj mi mówi całe przedszkole sie cieszy ze mamy dzidziusia :-D

Do góry