reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mamaboo - Kamilek tez przez jedną lekarkę miał stwierdzoną alergie ale allergolog powiedział ze kamilek nie ma allergii ze to niedoleczona angina i faktycznie po antybiotyku mu przeszło (to juz było w czerwcu) ale jak poszedł do żłobka to cały czas mi choruje ciągle kaszel i katar, potem zapalenie ucha, teraz miał rotawirusa. Teraz siedzi w domu ma jeszcze troszke katarek i kaszelek ale taki raz na dzień kaszlnie. Jeszcze tydzien go trzymam w domu i zobacze czy potem puszcze do żłobka czy jeszcze go potrzymam w domu.

reklama
Hej!

Diabliczko - spóźnione ale szczere życzenia dla Olusia!!! Dużo zdrówka i samych radosnych dni!!!!!

Lejdis witaj!!! Napisz cosik więcej!

Basia pytała co z Karolinną, ja też zadaję to pytanie :confused::confused::confused:.

Jutro idziemy z Karolcią do pediatry, jak wszystko będzie dobrze to chyba pójdzie od wtorku do przedszkola.
Przez kilka dni kładłam się z nią w nocy, jak była chora, tak się do tego przyzwyczaiła, że dziś w nocy był problem, i to duży problem :baffled:. Chyba pobudziła wszystkich sąsiadów :baffled::dry:.

Ostatnia edycja:
Ja jak ostatnio kochane daję tylko sygnałka że żyję tylko nie moge ostatnio znalez czasu padam dosłownie chcę złożyc GRATULACJE i życzę zdrówka i szczęścia dla córeczki...........Trzymajcie się babolki kochane ciągle myślę o was....buziaczki

jakos nie mialam ostatnio czasu zeby zajzec ale teraz juz po weekendzie bedzie go troche wiecej :-), maly spi moj J tez zaczyna zsypiac bo na rano do pracy to ja mialam chwile zeby poczytac co naskrobalyscie :-)

monysia nie zalamuj sie pamietaj ze po kazdym upadku kiedys wkoncu przychodzi wzlot i bedzie dobrze napewno, a co do tesciow to serdecznie wspolczuje ale badz twarda nie daj sie moze wkoncu racza zrozumiec!!!

Justyna ogromne ogromne gratulacje !!!! dalas rade i dotrwalas !!! superrrrrrrrr !!!

Kasiu wszystkiego naj naj spoznione ale szczere :-)

no i witam nowa mame :-)

Mamo Boo wychodzi na to ze jestem najmlodsza :-)

Witam !!!

Dziękuje Kobitki za wszystkie dobre i mniej dobre
słowa otuchy :tak:
Dziś misłam kiepskie przedpołudnie, do południa podsypiałam
bo nie miałam siły na nic, potem z Milenką zasnęłam
a ona spała aż ... 3h :szok: może to oznaka że zaczyna
jej być troszke lepiej :confused: charla jeszcze ale już
jej się odrywa i dziś cały dzień gorączki nie miała
w przeciwieństwie do mamusi :dry:

Potem wstałam i zrobiłam obiadek, przyjechała
moja mamuśka i zajęła się malutką
a ja znowu troszke poodpoczywałam :tak:
także nie było źle, mam tylko nadzieje,
że w nocy pośpi bo M poszedł do pracki ...

Justynko serdecznie gratuluje !!!

Izoldzia śliczne te Twoje Dziadki ;) :-D

Spływam zaraz znowu spać, dobrej nocki !!!

reklama
monysia jak dobrze ze juz lepiej troszke z Milenka i ze i ty sobie troszke odpoczelas :-)

my mielismy fajna noc maly obudzil sie tylko raz a teraz gra pilka z dziadkiem :-) a ja mam chwile, moglam pranie wstawic i zjesc sniadanie powoli :-)

a skad jestescie ????

Do góry