reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej!
Mam chwilkę, Karolinka śpi, strasznie dziś marudna mam nadzieję że to niewyspanie, a nie znów coś :baffled:. Na 13 idziemy do lekarki, bo chciała ją obejrzeć po jednym dniu bez zastrzyków.

Małż zdał dziś egzamin teoretyczny z prawka, teraz pojechał zapłacić za praktyczny i ustalić termin.

Izoldzia śliczną masz parkę :tak:.

Monysiu cieszę się że u Ciebie troszkę lepiej :tak:.

reklama
hej

Iza mamm nadzieje ze z Karolinką juz bedzie ok obejdzie się bez zastrzyków.......

KASKA no wypadałoby i to bardzo .........................

dzisiaj mam pasudny dzien dowiedziałam się o smierci synka mojej jsiostry ciotecznej miał 7 miesiecy...............................

Kubusiowa- :szok::szok::szok:
A kogo to widzą moje oczy!!!! Nie wierzę...:sorry2:

Anian- :szok: ..
Jak powyżej....:-):-p

Izoldzia- super masz dzieciaczki. A Filipek śliczny jak dziewczynka....Te oczęta....Ach....
Współczuję takiej tragedii w rodzinie.... To bardzo przykre...:-:)-:)-(

Dużo zdrowia dla chorych dzidziolków!!!!!:tak:

justyna gartulacje!!! Witamy maluszka na świecie!!!!
no i ja tez gratuluje.

dopiero teraz przeczytalam ze malutka jest juz na swiecie:-)

izoldzia straszna tragedia
[*]

a tak wogole to u nas wszytko ok, mala zdrowa.
pierwszy snieg tej zimy bardzo jej sie podobal.

kaśka76 fajne foteczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki nie będzie mnie przez jaki czas na forum - brak kompa
Izlodzia to straszne [*] - przekaż siostzre gratulacje
Dzieciaczki masz cudne.
Kasia a cóz to za okazja, ze Titek taki alegancki ? :-D
Teraz dopiero zauwazyłam co Ty masz w podpisie, że jak ktoś chce coś wiedzieć o P. to niech zapyta Ciebie. Coś się stało ?

reklama
Boo - to długa historia - osoba, której sięto tyczy doskonale otym wie, tyle, że ściemnia strasznie, ale tacy ludzie też są:-:)-:)-:)-(

Do góry