reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej!
Mam chwilkę, Karolinka śpi, strasznie dziś marudna mam nadzieję że to niewyspanie, a nie znów coś :baffled:. Na 13 idziemy do lekarki, bo chciała ją obejrzeć po jednym dniu bez zastrzyków.

Małż zdał dziś egzamin teoretyczny z prawka, teraz pojechał zapłacić za praktyczny i ustalić termin.

Izoldzia śliczną masz parkę :tak:.

Monysiu cieszę się że u Ciebie troszkę lepiej :tak:.

reklama
hej

Iza mamm nadzieje ze z Karolinką juz bedzie ok obejdzie się bez zastrzyków.......

KASKA no wypadałoby i to bardzo .........................

dzisiaj mam pasudny dzien dowiedziałam się o smierci synka mojej jsiostry ciotecznej miał 7 miesiecy...............................

Kubusiowa- :szok::szok::szok:
A kogo to widzą moje oczy!!!! Nie wierzę...:sorry2:

Anian- :szok: ..
Jak powyżej....:-):-p

Izoldzia- super masz dzieciaczki. A Filipek śliczny jak dziewczynka....Te oczęta....Ach....
Współczuję takiej tragedii w rodzinie.... To bardzo przykre...:-:)-:)-(

Dużo zdrowia dla chorych dzidziolków!!!!!:tak:

justyna gartulacje!!! Witamy maluszka na świecie!!!!
no i ja tez gratuluje.

dopiero teraz przeczytalam ze malutka jest juz na swiecie:-)

izoldzia straszna tragedia
[*]

a tak wogole to u nas wszytko ok, mala zdrowa.
pierwszy snieg tej zimy bardzo jej sie podobal.

kaśka76 fajne foteczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki nie będzie mnie przez jaki czas na forum - brak kompa
Izlodzia to straszne [*] - przekaż siostzre gratulacje
Dzieciaczki masz cudne.
Kasia a cóz to za okazja, ze Titek taki alegancki ? :-D
Teraz dopiero zauwazyłam co Ty masz w podpisie, że jak ktoś chce coś wiedzieć o P. to niech zapyta Ciebie. Coś się stało ?

reklama
Boo - to długa historia - osoba, której sięto tyczy doskonale otym wie, tyle, że ściemnia strasznie, ale tacy ludzie też są:-:)-:)-:)-(

Do góry