reklama
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasza justynka właśnie urodziła córeczkę przez cesarsckie cięcie :-)
gratuluję moja kochana!!! Jestes dzielna!!!
Siostrzyczko liwii witaj na świecie :-)
Justynko OGROMNE GRATULACJE Kochana! :-):-):-) Cieszcie się sobą Dziewczynki!:-)
Wiesz nie musisz się martwić moja Kamilka w kwietniu będzie miała 4 latka i też nie raczkowała , a rozwija się normalnie.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Hej dziewczynki, ja wczoraj myślałam, że umrę... Ubrałam buty na 8cm obcasie i wydawałoby się, że wytrzymam, bo na co dzień chodzę na obcasie. Tymczasem dzisiaj mam opuchnięte palce u stóp i ledwie, że chodzę... Masakra. Ale bawiłam się rewelacyjnie, spotkałam starych znajomych i się nimi nacieszyć nie mogłam. Najlepsze jest to, że myślałam, ze będzie sztywno, a kobietka około 30-tki odwaliła w obcasach i eleganckich spodniach break`a....
Oskar zaczął dzisiaj kaszleć... Ledwo co pochodził przez 5 dni do żłobka, te matki chyba chore dzieci przyprowadzają...
GRATULACJE DLA JUSTYNKI !!!! WRACAJ DO NAS SZYBKO!
KASIU WSZYSTKIEGO DOBREGO, SAMYCH SŁONECZNYCH DNI, DUŻO UŚMIECHU, RADOŚCI, ZDROWIA I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!
Kasiu i co ? Odwołali Wam tę wizytę ?
Monysia może Twoje złe samopoczucie wiąże się też z tym, że też się pochorowałaś ? Wiem, ze Ci ciężko, ale pamiętaj, że nie może być zawsze pięknie i różowo. Złe chwile pomagają nam docenić te dobre. I jak Milenka powie w końcu "Mamo kocham Cię" to pomyślisz sobie, że warto było. Całuję Cię i mocno przytulam.
Iza cieszę się, że już lepiej z Karolinką.
Basia my mamy to samo... Wieczny kaszel !Jak do poniedziałku nie przejdzie to mąż idzie z Oskarem do lekarza. Wcześniej miał podejrzenie alergii, kolejny lekarz to zniwelował, a teraz już sama nie wiem co to.
Agnieszko ja w lipcu skończyłam 22 Nareszcie ktoś młodszy ode mnie
Oskar zaczął dzisiaj kaszleć... Ledwo co pochodził przez 5 dni do żłobka, te matki chyba chore dzieci przyprowadzają...
GRATULACJE DLA JUSTYNKI !!!! WRACAJ DO NAS SZYBKO!
KASIU WSZYSTKIEGO DOBREGO, SAMYCH SŁONECZNYCH DNI, DUŻO UŚMIECHU, RADOŚCI, ZDROWIA I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!
Kasiu i co ? Odwołali Wam tę wizytę ?
Monysia może Twoje złe samopoczucie wiąże się też z tym, że też się pochorowałaś ? Wiem, ze Ci ciężko, ale pamiętaj, że nie może być zawsze pięknie i różowo. Złe chwile pomagają nam docenić te dobre. I jak Milenka powie w końcu "Mamo kocham Cię" to pomyślisz sobie, że warto było. Całuję Cię i mocno przytulam.
Iza cieszę się, że już lepiej z Karolinką.
Basia my mamy to samo... Wieczny kaszel !Jak do poniedziałku nie przejdzie to mąż idzie z Oskarem do lekarza. Wcześniej miał podejrzenie alergii, kolejny lekarz to zniwelował, a teraz już sama nie wiem co to.
Agnieszko ja w lipcu skończyłam 22 Nareszcie ktoś młodszy ode mnie
Ostatnia edycja:
Ale radosna nowina!
Justyna OGROMNE GRATULACJE!!!!! DLA CIEBIE, MĘŻUSIA NO I LIWCI!!!! NIECH MALUTKA ROŚNIE WAM ZDROWO!!!!!
Monysiu podpisuję się pod tym co napisała MamaBoo, też mocno Cię przytulam.
Czarnulka ja również życzę Ci powodzenia na egzaminie!
Basia zdrówka dla Kamilka!!!
Moja Karolinka dziś dostała ostatni zastrzyk, w poniedziałek idziemy na kontrolę. Na razie ma dostawać jeszcze kropelki do uszek. Je i łobuzuje już po staremu .
Justyna OGROMNE GRATULACJE!!!!! DLA CIEBIE, MĘŻUSIA NO I LIWCI!!!! NIECH MALUTKA ROŚNIE WAM ZDROWO!!!!!
Monysiu podpisuję się pod tym co napisała MamaBoo, też mocno Cię przytulam.
Czarnulka ja również życzę Ci powodzenia na egzaminie!
Basia zdrówka dla Kamilka!!!
Moja Karolinka dziś dostała ostatni zastrzyk, w poniedziałek idziemy na kontrolę. Na razie ma dostawać jeszcze kropelki do uszek. Je i łobuzuje już po staremu .
diablica2
mały wielki OLO :)
WITAM LEJDIS......
JUSTYNA ....
JUSTYNA ....
OGROMNIASTE GRATULACJE I POZDROWIENIA DLA NOWO URODZONEJ MAŁEJ KRUSZYNY..... GRATULACJE TAKŻE DLA CAŁEJ RODZINKI......
fajnie że siostrzyczka Liwi będzie obchodziła urodzinki razem z Olusiem
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Ale się wku...... Pojechaliśmy do Chorzowa na te USG i Pani mówi, że ma nas na liście, ale na.... 30
Tyle dobrze, że to weekend a nie dzień powszedni, bo dopiero bym sklinała, bo mam 1 dzień wolny do końca roku tylko...
Ehhh...
Oskar dzisiaj strasznie kaszle i jutro małż zabiera go do lekarza... Ręce opadają :-(
Tyle dobrze, że to weekend a nie dzień powszedni, bo dopiero bym sklinała, bo mam 1 dzień wolny do końca roku tylko...
Ehhh...
Oskar dzisiaj strasznie kaszle i jutro małż zabiera go do lekarza... Ręce opadają :-(
Podziel się: