reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej kobietki:)

Wczorajszy dzień byl dla mnie koszmarny moje sampopoczucie sięgneło zenitu do du.......
W ramach relaksiku pojechałam na ploteczki do kumpeli z pracy ale bylo milusio nagadałysm się za wszystkie czasy..............a i tatus dzielnie sie spisał dal radę nazej dwójce:))

Dzis juz troszke lepiej ale pogoda nie natstraja optymistycznie:( do południa biegałam z wózkiem w strugach deszczu jeszcze spięłam isę na ulicy z babcią bo delikatnie najechałam ją wózkem na noge takie nic a raban na całą ulice:(

po obiadku zaliczylismy Silesię i w Smyku kupiłam Filowi kombinezon na zimę także wrozy mu nie straszne jeszcze udało mi isę body mu kupic :-)

MONYSIA zdróweczka dla MIlusi:)

Justynko trzymam kciuki będzie dobrze:)

reklama
Cześć dziewczyny!

Dziękuję Wam za wsparcie, jesteście kochane :happy:. Ja tylko na chwileczkę, jutro idę do pracy, a dziś też jestem już wykończona.

Karolinka czuje się na szczęście już lepiej, ale od kilku dni dostaje zastrzyki, we wtorek byliśmy u pediatry bo niestety mała wymiotowała wszelkie leki jakie były jej podawane, nic nie jadła, nawet na picie było ją ciężko namówić. A w uszkach i gardełku infekcja, więc jedyny ratunek zastrzyki. Dziś miała już 6-ty, a ma przepisane 10. Jest już poprawa, od wczoraj nie wymiotuje (odpukać!), nie ma już chyba od 3 dni temperatury, no i zaczęła jeść. Więc jesteśmy dobrej myśli! Ale dalej trzymajcie kciuki! ;-)

Justyna jestem z Tobą, trzymaj się dzielnie! A Liwia kochana dziewczynka :tak:

I jeszcze jedno, zadzwoniłam dziś do przedszkola powiedzieć jaka sytuacja z małą i że jeszcze przez jakiś czas nie pochodzi. Dyrektorka zaskoczyła mnie że mamy do odebrania kalendarz :szok:. Karolinka chodziła tydzień i dwa dni do przedszkola i już załapała się na sesję :szok:, podobno ładne ma zdjęcie, jest uśmiechnięta :sorry2:zobaczymy :sorry2:.

Papa! Buziaczki dla wszystkich mamuś i dzidziolków!

justyna trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie, wszystko bedzie w porzadku i juz wkoncu bedziecie w domku w komplecie :-) dziekuje za kompelmenty :-)

Mama Boo moge zapytac ile ty masz latek ??? ja sie nie wstydze ze chyba jetem najmlodsza forumowiczka :-) 21 latek skonczylam w kwietniu :-)

u nas spokojnie plynie zycie, maly juz smiga szybko na kolanach, staje wszedzie gdzie moze i przy meblach stawia kroczki :-) zdrowy (odpukac) dzisiaj jade do rodzicow maly zostaje z ciotkami a ja ide na basen z mama i siostra :-D ale sie ciesze tak bardzo lubie plywac no i na kilogramy to dobrze robi :-) ciesze sie strasznie troche cie odpreze uffff ....

Kobitki pochorowaliśmy się na maxa :zawstydzona/y:
tzn M jeszcze się trzyma
ale ja ... masakra :baffled:
zapalenie tchawicy i zmiany już na oskrzelach :sorry2:
Moja Mamuska zgodziła się zająć Milenką
do niedzieli (od pon praca), będzie też musiała
jej dawać lekarstwa, itd bo nie widać poprawy jak narazie...
M ją wywiózł 2h temu a ja już tęsknie,
jakoś pusto w tym domku bez niej :-(
ale mam nadzieje że przez te 2 dni się wykuruje
na tyle że będe ją mogła zabrać do domu bez obaw,
bo dziś rano płakałam bo nawet jej pampersa nie dałam
rady zmienić, dawno się tak nie pochorowałam...
Ide się grzać ...

hej babolki

mnie nie ma bo wkuwam do gzaminu z teorii który mam 29.11 a mam tego trochę do nauczenia,a w międy czasie mam klientki na pazurki i dzieci chore ech nie mam już na nic siły :-(

Kasiu wszystkiego najlepszego moja kochana!!! Sto lat i wieeele zdrówka!!!

Justynko moja kochana trzymam mocno kciuki gwiazdeczko za ciebie i dzidziolka :)

Czarnulka a ja się zastanawiałam co się z Tobą dzieje..stała bywalczyni....:-( Pozdrawiam i życzę wytrwałości :tak::tak::tak:
Monysia,również zdrówka dla Ciebie i Milusi ..
Salik_Agnieszka udanego relaksu...

A u mnie up & down... coś mnie ostatnio wszystko drażni..najchętniej to zakopałabym się gdzieś w górach i odcięła od wszystkiego...ale to nie jest takie proste...

a tak w ogóle to wszystkim życzę zdrówka i ciepło sie żegnam bo musze sie zbierać, ponieważ muszę popilotować kierowce tira z kamyczkami na budowę...ale sie nam trafiła pogoda...a miałam taką nadzieję, że zima będzie taka jak w ubiegłym roku...a my tu za miesiąc prawie przeprowadzka...mam nadzieję, że to tylko tak sobie zima straszy ale w końcu sobie jeszcze podaruje...:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
hej

Jak tylko zdam teorie na pewno będzie mnie więcej ;-)

Kasia damy rade,ostatnio miałam straaaszne wyzwanie ale dałam rade bez problemu ;-)

Trysiu wieeem kochaniutka i dziękuję ci baaardzo za pamięć :-)

reklama
Kasia !!! Wszystkiego NAJ NAJ z okazji urodzinek :-):-):-) dużo zdróweczka w ten podły czas dla CIEBIE i całej RODZINKI :-):-):-), udanej imprezy no i bogatego zajączka,wesołego dnia dziecka itp itd ;-);-);-):-p

Do góry