reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.dobry dzień:happy2:.

.My po wizycie(wczoraj) u pediatry i Daria na szczęście osłuchowo czysto ,więc dalej witaminka c,woda morska i maść majerankowa , ponoć może to jeszcze z tydzień potrwać:dry: ,i ważyliśmy malutką i pięknie przybrała na wadze,od wyjścia ze szpitala przytyła prawie 1 kg:-) czyli waży 5,100 moja malutka dziewczynka:-D . Dostaliśmy skierowanie na usg bioderek.

.Pytałyście jakiś czas temu jaka rzecz mi przeszkadzała w szpitalu,chodziło właśnie o karmienie piersią i nastawienie do tego kobiet z oddziału noworodków,miałam trochę problemów na początku bo Daria chciała jeść ale wypuszczała pierś po chwili i wrzeszczała wręcz i jak chciałam uzyskać pomoc od tych babek to za każdym razem mi ją dokarmiały,nic mi nie pomagały tylko właśnie to dokarmianie,to było okropne,miałam pokarm,bardzo chciałam karmić piersią a tu coś takiego ,aż w końcu dzień przed wyjściem spotkałam w szpitalu wspaniałą panią doktor która bardzo mi pomogła i od tamtego dnia już tylko na piersi Darusia :-) .Już teraz doskonale wiem że to były problemy brzuszkowe małej. No i tak pięknie przybrała na wadze,jestem z tego powodu szczęśliwa:-).

.justyna ja już tak robię,tzn. niezbyt często ale byłyśmy z Lenką same w bibliotece i odbierałam ją sama z przedszkola,kurcze ciężko jest z dwójką ja mam wręcz wyrzuty sumienia kiedy uśmiecham się i grucham do Darii kiedy Lenka jest koło mnie i się patrzy,normalnie nie wiem jak postąpić ,ech. A ty byłaś niedawno u lekarza ,prawda? miałaś pytac go o ten szpital i co powiedział ci co i jak będzie?

.izoldzia to też zależy co dziecko chce gdy płacze a co w tym momencie chce drugie;-) jak Daria chce mleczko a Lenka żebym z nią teraz rysowała w zeszycie no to niestety najpierw musze nakarmić Darię:sorry2: co trwa czasem po 40 minut,mam nadzieję że z każdym dniem będzie mi lepiej . Ale fajnie masz z tym basenem aż samej mi się chce,a wtedy odciągasz mleczko i zostawiasz dla córy? karmisz tylko piersią czy na zmianę?.

.bodzinka suszone grzybki,mniam do sosiku :-p . Sama zbierałaś?.

.baska dzięki:-) . Co do media to ja też nie jestem przekonana,mają takie tam różne kruczki;-) . No to się naczekaliście na laptopa:baffled:.

.Ok ,Lenka w przedszkolu ,Daria śpi a P.ma na popołudnie więc musimy sie zbierać za sprzątanie bo jutro mamy mieć gości a mały chaos panuje w pokojach;-).

.Miłego dnia.

Karolinna niestety nie sama...Na grzybkach ostatni raz byłam trzy lata temu:-:)-(Super, że osłuchowo oki, i swietnie mała przybiera:tak::tak:
Mój wczesnowstawacz śpi a ja siedze w maseczce z nogami w misce:-D:-D:-D
Robie się na bóstwo:-D:-D

hej kochane

dziekuje za mile komplemenciki co do fotek
icon_wink.gif
U mnie Wikusia znowu się rozchorowała i ma
antybiotyk
icon_sad.gif
coś jej bardzo charczy w płucach i kaszel ma nie ciekawy
icon_sad.gif
a w sobote mamy wesele
icon_rolleyes.gif

Bodzinka dałaś czadu z długością podpisu ;-)

Karolinko fajnie ze u was wszystko ok :-)

Oj ale mnie nie było.........w sumie za szybko ten czas leci jak dla mnie ...chciałam tylko powiedzieć że zyję tylko jakaś zaganiana jestem czarnulka zdjęcia przecudne no ale córeczka sliczna więc zdjęcia też ja moze w piatek lub sobotę w końcu pojadę zrobić zdjęcia małemu z roczku wstyd ale cóż.................
Pozdrawiam was kobitki a nie wiecie ci z mamąboo dawno ja nie było:-(

cześć:-)

Czarnulka - oj ze mnie gapa :-p równiez dołaczm sie do grona zachwyconych fotkami i wielkie ukłony dla fotografa :tak::tak: A Wy to tych wesel macie że hohoho które to w tym roku??? zdrówka dla córci:tak:

karolina - no pieknie rosnie Daria tylko tak trzymać no i oczywiście duzo duzo zdrówka. Co do karmienia w szpitalu to masz racje dobre podejście pielegniarek to sukces. Ja naszczęście nie mialam żadnych problemów: Kubus i chyba tez ja spisaliśmy sie na medal:-p:-D:-D:-D, ale widzialam jak niektóre dziewczyny miały problem i naszczęście znalazły pomoc.
A co do projekciu - to już parter tego dużego domu zaaranzowany teraz przygotowuje projekt pokoju wypoczynkowego z barkiem (tzw. barkowy)
Zaprojektowałam kuchnie jadalnie duzy salon z kominkiem, schodzy dwie łazienki i bardzo duzy hol. A jak sie juz tak chwale to jest w realizacji juz mój projekt salonu fryzjerskiego :-):-) jestm bardzo ciekawa efektu końcowego.
No i szykuje mi sie równiez duże zlecenie ale to narazie nie zdradzam żeby nie zapeszać:-D

Jutro ide do kontroli z Kubusiem, kaszlek jszcze jest ale mysle ze juz bliżej zdrówka. Pozdrowionka

Karolina to fakt ze płacz nie jesst płaczu równy ................
Ja wychodząc na basen nakarmiłam Zuzkę i do łożeczka usnęła i ja wtedy myk takze odciąganie mleka jest niepotrzebne bo doiero budzi sie na mlesio ok3 w nocy .
A basen mam prawie pod nosem i nie ma mnie co najwyzej godzinkę:)))))

wogóle staram sie gdziekolwik wychodzic nakarmiając Zuzkę i wtedy mam chwilkę...................A karmię ja tylko piersią:-)

Buziaczki mamuski:)

ciekawe czy u Kaski lepiej z brzuchem?????????

reklama
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam dość, pisałam i pisałam i nacisnęłam jakiś klawisz i cale moje wypociny poszły do świata wirtualnego a jeszcze coś mi się poprzestawiało z klawiatura nie chce mnie słuchać:no::no:

dlatego krotko

BUZIACZKI I POZDROWIENIA:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

a ja ide sie byczyc do wyrka, bo nie mam cierpliwosci

Do góry