reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam kobietki po wekendzie

Jakzesz udany był nasz wypad .wyrwałam sie na spotkanie z kolezankami z liceum:-)posmiałysmy się fajnie było no i nie poszłam spac o zykłej porze heheh
Sobota tez milo spedzilismy w niedzielę byliśy na urodzinkach syna mojej przyjaciółki:-):-D
Najgorszy był powrót do Sosnowca jechaliśy 2 godzinki taki był korek:wściekła/y::wściekła/y:dzieciaki wyły potem się pospały.....Byłam juz tak umęczona ta podróża ze szok..............

A dzis miły relaksik u fryzjera:-):tak:zeszło mi troszke ale efekt ................mi sie podoba męzusiowi tez

monysia wspólczuje problemów ząbkowych niedawno tez tak u mnmie było heheehi za niedługo znów się zacznie;-)

Bodzinka jak po weselu??????????????????

reklama
Jestem...Laseczki WYKOŃCZONA!!!!!
Ale była zabawa:-D:-DNa poprawinach jeszcze lepsiejsza, choć dla mnie głównie latanie za Młodym.Ale potańcowałam też.W pierwszy dzień Lolo o 18 pojechał do babci to szalałam, szalałam..:-p:-p:-pCudnie było....

Cześć!

Coś faktycznie pustki tutaj.

Iza mnie też jakieś dwa dni temu podczas pisania posta komp mi się wyłączył... tylko, że posta kolejnego nie napisałam... Dobrze, że Karolinka dobrze przyjęła przedszkole, mam nadzieję że tak już jej zostanie :tak:

justyna pytałaś mnie już dawno temu jak samopoczucie, a więc generalnie nie narzekam tylko czasem jakieś dołki mnie nachodzą. A Ty jak się czujesz:confused:

kreteczka20 witam nową mamusię, też rodziłam i będę rodzić w Gliwicach :-)

monysia Ty to masz przeboje z Milenką, nic tylko cierpliwości życzyć.

karolinna ja jestem już psychicznie przygotowana do wstawania w nocy. Jak Ty się czujesz po drugiej cesarce ???

bodzinka modelka z Ciebie pierwsza klasa, najważniejsze że się wybawiliście :tak:

a i chciałam Wam się pochwalić, że tym razem test na obciążenie glukozy wyszedł mi prawidłowo :tak: oj jak się cieszę, że nie będę musiała jeść z zegarkiem w ręku :-)

Pozdrawiam

Czarnulka specjalnie dla Ciebie
Wiola%20Darek%201%20%28202%29.jpg

[SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+1]pokaze wam jakie pazurki zrobiłam na konkurs pazurkowy :-)

100_7100.jpg

100_7099.jpg

No a teraz moje paznokcie wyglądają tak hihi bez malunków na paluszkach ;-)

[/SIZE][/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]
100_7093.jpg

Ostatnia edycja:
hej,
mmm no to tylko sie cieszyć że jest tak z tą glukozą, bo ja niestety musiałam od pewnego momentu sie pilnować i do tego kłuc 4 razy dziennie aby zmierzyć poziom cukru,brrrrrrrrrrrr okropność, dobrego samopoczucia Ci życzę :tak::tak::-)
Bodzinka ale lasensja z Ciebie,nono....ten Twój chop to chyba cały czas za Tobą wodził wzrokiem jak wyskoczyłaś w takiej czerwonej kiecce:tak::-) a Lolo jaki elegancik, mój na weselu od kumpeli jako pierwszy zdjął krawat choć bardzo dumnie nosił go w kościele i chwilę po ;-):-D
Czarnulka a te pazury Twoje to niezły czad, jacieeee!!!:-)

hej

Bodzineczko kochana,co dla mnie?? p.s fotki piękne!
Pazurki Ci pokazałam w większym rozmiarze...Nie widzisz:-:)-(
Poprawiny były superowe, chyba jeszcze lepsiejsze od wesela;-)
Trysia mój nie pijący M, z okazjii ślubu siostry nieżle popił i obtańcowywał wszystkie ciotki i kuzynki:rofl2::rofl2:A mnie usadowił koło ciotki i babci:-p:-p:-pAle jak jego kolega z pracy zawoził mnie i Lolka do mojej mamy a potem odwoził mnie na wesele to wydzwaniał gdzie my jesteśmy:-D:-D:-D:-D:-D
Zrobiliśmy 800 foteek.Główniie M szalał...

reklama
Bodzinka, ja też nie widzę pazurków...:-( a Twój mężowy to wcześnie się obudził że ma taka lasensję obok siebie...:-D:-Ddobrze że w ogóle ;-)

Do góry