reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witanko.

.Za nami ciężka część nocy,Daria nie chciała spać od 19-1 w nocy ,trzeba ją było nosić a ona płakała i płakała ale czy to od brzuszka??? bo jakoś za często się nie spinała. Potem wstała o 5 i teraz sobie śpi,ja jestem nieprzytomna.

.Lena w domu,złapała mega katar,trochę pokasłuje ale to chyba z tego kataru spływającego po gardle:-( ja mam już dość,4 dni w przedszkolu i znów choróbsko a Daria dopiero wychodzi ze swojego katarku,jak złapie od Lenki znów to ja nie wiem :-(,powiem wam że mam teraz taki czas że mam wszystkiego dość,najchętniej bym się położyła i nie wstawała.

.Jeszcze znów odezwała mi się rana po cesarce ,wczoraj musiałam wnieść wózek do mieszkania (10 stopni) i teraz boli mnie brzuch:baffled: ,najlepiej to zacząć tupać nogami i wrzeszczeć z niemocy:sorry2:.

.pati to ja cię też pozdrawiam i ślę buziaki:-D.

.izoldzia super że masz tak blisko basenik,ja też się tak staram wychodzić z domu:tak:,najpierw pierś a potem myk z domu;-).

.kubusiowa fiu fiu,jestem dumna że znam taką kobitkę jak ty:-D ,musisz być świetna w tym co robisz:tak: . A jeśli chodzi o Lenkę to też nie miałam żadnych problemów z karmieniem ,pielęgniarka przyłożyła mi ją do piersi i od tej pory karmiłam bezproblemowo,wszystko idealnie tylko teraz coś na początku z Darią ,wszystko przez ten brzuszek,w domu zauważyłam że nawet dolanie mleka do inki powoduje u niej rewelacje a ja w szpitalu jadłam zupę mleczną na śniadanie,więc wyobraź sobie:baffled: .

.bodzinka a dla kogo się robiłaś na bóstwo?mam nadzieję że dla męża;-).

.czarnulka i jak Wikusia? idziecie na to wesele?.

.pozdrawiam dziewczyny i miełgo dnia.

reklama
hej

Karolniko ty korzystaj z każdej wolnej chwili na spanko ;-) a na wesele nie wiem czy pujdziemy,to zalezy jak jutro będzie sie wiki czuła.Jedno to to dobrze że sala jest nie daleko naszego domku ;-) Ale najwyżej Radzio pujdzie z Emilcią,a ja z wiki w domku zostaniemy :-)

Witam się...
Ja nerwowa,że się na slub nie wyrobimy spac nie moge..Zaraz pod prysznic, po kwiaty, do fryca...
A takie pazurki mam.
Spacerr%20295.jpg

Cześć dziewczyny! Przed chwilą napisałam dłuugiego posta i mnie wywaliło z forum :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I to nie pierwszy raz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Więc anian łączę sie z Tobą:-D.

Często Was podczytuję, ale nie mam czasu nic napisać, jak w końcu coś napisałam to :crazy:.

Karolinna dziękuję CI za odp. na moje pytania, jesteś kochana, zawsze można na Ciebie liczyć :-). Buziaki dla Darii to niesamowite że już skończyła miesiąc :tak:. Dużo dużo zdrówka dla obu Twoich Księżniczek!!!!

Mmm ogromne gratulacje! Będziecie mieli parkę:-)Super!

Baska spóźnione ale szczere życzenia dla Kamilka! Dużo dużo zdrówka i mnóstwo buziaków!!!!!

Czarnulka śliczna ta sesja Emilci!!! :-) No ale nic dziwnego, modelka super:tak:, fotograf świetny:tak:, rezultat nie mógł być inny! Aż mi się chce takiej sesji dla Karolki, może zafundujemy jej na wiosne, na 3 latka :tak:.

Bodzinka śliczne pazurki :tak:.

Kreteczka20 witam Cię serdecznie! Napisz coś więcej o sobie, gdzie mieszkasz, ile ma Twoja córcia???

A moja mała łobuziara coraz więcej mówi, strasznie mi się podobają te jej zdania :tak:. Potrafi być taką małą przylepką, ale też potrafi pokazać różki. Wczoraj bardzo mnie rozczuliła, bidulka tęskni za mną jak jestem w pracy, jak przychodzę ona już śpi. Wczoraj chciała na mnie poczekać i dać mi buzi i cześć, potem w nocy się obudzia i woła: Mamusiu chodź tu, buzi mi daj i cześć. Mamusiu...". Aż serce się kraje....

Witajcie Dziewczyny !!!

Ja chyba nie będe się już starała nadrobić zaległości,
jestem wykończora, chyba przez te zębiska,
Milena nie śpi mi po 5-6h w nocy, nie śpi w dzień,
ciągle jęczy... i wisi na mnie jak ... wcześnie wstaje...
nie umiem nic ale to nic zrobić, teraz wyje mi na kolanach
ale już się za Wami stęskniłam i musiałam Was odwiedzić ;-)

reklama
Hejka! Coś pusto na tym forum :baffled: akurat jak mam wolne to nic nie piszecie :baffled::angry:;-).
Karolinka śpi po obiadku, jak wstanie jedziemy załatwić coś do centrum. Dziś byłam z nią zapytać w przedszkolu czy są miejsca. Okazało się, że jedno miejsce właśnie się zwolniło i może zacząć chodzić już od... listopada :szok:. Więc już niedługo moja córcia dołączy do grona przedszkolaczków:-), strasznie się cieszę :tak:. Chciała tam już dziś zostać, zrobiła mi cyrk jak wychodziłyśmy :szok::-), ciekawe jak się będzie zachowywać jak już tam zacznie chodzić.

Piękna pogoda :-). Miłego dzionka!:-)

Do góry