reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

Dostałam już resztę foteczek Emilci z sesji i jestem HAPPY
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif

To się chwalę
icon_wink.gif

IMG_4001-1.jpg

IMG_4005.jpg

IMG_4015.jpg

IMG_4063.jpg

skl.jpg

skl2.jpg
CUDO!!!!!!
U nas taka sesja zdjęciowa by się nie udała...Lolek 5 min nie usiedzi spokojnie;-);-)

reklama
dzieki !! a swoją drogą większość mama tak myśli o swoich dzieciach a to nieprawda !
Myślisz????
Bo mnie się marzy taka rodzinna sesja zdjęciowa bo my ślubne mamy tylko robione przez nas...Nie mielismy fotografa..Brak kasy...I teraz, mam takie marzenie,żeby fundnąć nam rodzinna sesje...:sorry2::sorry2::sorry2:

.Hej,hej.

.Moja młodsza Niunia kończy dziś 1 miesiąc:-) ale szybciutko zleciało:-).

.Dziś jeszcze idziemy do doktorki bo coś ten katarek nie chce się skończyć:dry: oprócz tego zaczęło się Darii znów ulewać i to mocno:dry: . A Lenka przechodzi niestety jakieś smutki:-( nie chce chodzić do przedszkola ,płacze... wszystkie przedszkolanki w szoku bo Lenka jako jedyna nie płakała wcześniej i chętnie biegła do przedszkola... No ale po tym chorowaniu taka się zrobiła ,może też troszkę z powodu tego że Daria się pojawiła.

.izoldzia no pięknie,ja też pracowałam jako hostessa:tak: . Fakt że łatwiej trzymać żywieniowy rygor gdy dziecko płacze mocno wieczorami;-).

.justyna Darię ubieram połowę na 56 a kilka śpioszków na 62. Moja Daria na każdym usg ważyła pięknie wg wszystkich podręczników! jeszcze miesiąc przed porodem ważyła książkowo:tak: i w ostatnim miesiącu tak cudownie przybrała:-D.

.czarnulka super foteczki,no ale to większa zasługa modelki:blink: najbardziej podoba mi się to gdzie Emilka siedzi z parasolką i kaloszkami:tak: .Swoją drogą fotograf tez utalentowany,ciekawe kto to ... :-p.

.kaska aj,musiało boleć. Ja ostatnio też sobie wylałam wrzątek ale na palec ,hehe po 2-3 dniach przestało boleć;-).

.kubusiowa ale metraż będziesz projektować:shocked2: wow. Powodzenia życzę :tak:.

.Ok ,idziemy się szykowac pomału do pediatry.

.pozdrawiam.

hej hej !!!

Myślisz????
Bo mnie się marzy taka rodzinna sesja zdjęciowa bo my ślubne mamy tylko robione przez nas...Nie mielismy fotografa..Brak kasy...I teraz, mam takie marzenie,żeby fundnąć nam rodzinna sesje...:sorry2::sorry2::sorry2:

nie myłśe ja to wiem :-D oj nie jedna matka przychodziła nawet twerdząc ze z jego adhd nie da sie ani pół zdj zrobić a tu potem taka niespodzianka :-) poza tym Emila nie nalezy do dzieci najspokojniejszych ! Zresztą ani jedno zdj nie jest ustawiane tak jak np przy ślubach to wszystko jest na zasadzie zabawy !!! Szczerze to nawet lepiej robi sie zdj takim ruchliwym dzieciaczkom !!

Karolka moze Lenka przez to ze była u babci na czas choroby tak to przeżyłą i czuje sie troche odizolowana od ciebie ! moze jak masz taką możliwość weź ją sam na sam na spacer czy plac zabaw a Daria z tatą niech zostanie na tą chwile !! bo pewnie malutka bardzo przeżywa !!!

Justyna ale to też od fotografa zalezy dużo:-D:-D:-D
Musze w takim razie zrealizować to marzenie:tak::tak:
Karolinna po chorobie musi się na nowo zaaklimatyzować i może też zadrosć się odzywa...
Ale będzie dobrze:tak::tak::tak:
Qurcze blade w odwłok opane syn mi rozbił słoik z suszonymi grzybami...Dobrze,że sobie krzywdy nie zrobił:dry::dry::dry:

hejka babolce

No Kaska namieszała namieszała a dupą ruszac poszłam sama:-D:-D atak serio KASIU mamnadzieje ze nic Ci juz nie jest wszytsko dobrze się goi i ruszysz ze mną .
POwiem że było fajnie nie zmeczyłam się bardzo dzis normalnei funkcjonuję:-);-)
Zobacze jak się sytuacja rozwinie bo mam chec isc w sobotę ale chyba okresik mi wraca:szok:dzis to odkryłam:szok:

KArola no ja histerie i płacze Filipa w mega wydaniu za nami (mam nadzieję) jak jestem sama z nimi to wtedy gdy Fifi cos chce odkładam Zuzkę i ide z nim ona płacze ale przeiez jej nic się nie stanie a Filip czuje się dowartosciowany i teraz sam mnie ciągnie jak tylko Zuzia płacze i pokazuje na cycusia i ją zeby jej dac:-)

Miłego dzionka spadam obiadek gotowac odstawiłam słodycze i masakra:szok:

A Zuzanka wczoraj skończyła 2 miesiące ale poleciało:-)

Izoldzia - a ćwiczenia jakiego typu były? dużo lasek chodzi?ja na pewno przyszły tydzień to nie pójdę.

Karolka - buziaki dla Młodszej:-)

Hej dziewczyny!!!

Czy pamiętacie mnie jeszcze :-);-):-D Kurcze ale mi dziwnie tyle czasu nie miałam laptopa że :szok::szok::szok: teraz nie umiem znów wejśc w ten szybki rytm pisania :-( Dziewczyny nie bylam obecna gdyż miałam laptop w naprawie i wyobrażcie sobie że jak wracał z serwisu to te partacze jedną rzecz naprawiali a drugą zepsuli. Już miałam takie nerwy i płakac mi się chciało, tym bardziej, że laptop nie kosztował kilka groszy tylko tysięcy. Nie kupujcie nic w media markt bo mają najgorsze serwisy jakie mozna miec jestem sama w szoku, ale na szczescie laptop juz jest z nami w domu :-):-D:tak: Nie jestem w stanie nadrobic wszystkich waszych postów. Gratuluje wszystkim brzuchatkom i zazdroszcze wam troszkę :-);-):tak: Karolinko tobie strasznie GRATULUJE córeczki !!!!! Kamilek już skonczył dwa latka ten czas tak szybko leci sama już nie mogę w to uwierzyc. Chodzi do żłobka i bardzo mu się podoba. Są plusy i minusy. Minusy takie, że ma anginę ale już jest coraz lepiej. Był u lekarza i ma leki. Siedzi w domu i się kuruje :-) Kamilkowi wodniak jąderka się wchłonął ale niestety pojawil się inny problem ma przepukline pachwinową. We wtorek jedziemy do lekarza i jak potwierdzi to trzeba wyznaczy termin zabiegu bo trzeba jak najszybciej. Jak znajdę więcej czasu to postaram się nadrobic stracony czas.

Trzymajcie się

reklama
kaska hehheheh laski .................otóz srednia wieku jest róznista jest sporo pan w srednim wieku ale sa tez moze nasze równolatki hihihihiihih(babciom tez się od zycia cos należy)
Cwiczenia były rózniste trozke mnie łapki bolały ale spoko było spodziweałam sie tylko większego wysiłku chociaz babcie jęczały ze nie mogą
Musisz sama obczaic

Do góry