reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Liwia dzis w przedszkolu miała zdjecia do kalendarza :-D uśmiałam sie jak mi opowiadałq no i byłq oburzona bo pan fotograf zrobił jej tylko jedno zdj a ona mu ponoc powiedziała ze chce jeszcze a on jej na to ze braknie mu filmu na inne dzieci :sorry2: moja mała modelka :-D ale z jakim przejęciem mi opowiadała " tylko raz mi zrobił zdjecie a ja chciałam jeszcz tak i tak " i uśmiechy strzela :-D

a w środe pasowanie na przedszkolaka :sorry2: oj upłacze sie ja upłacze :-D

reklama
hej kochane
icon_wink.gif

Mnie mało bo czasu jakos brak
eusa_eh.gif
moj m w domu siedzi i na kopie filmy ogląda
icon_evil.gif
więc zajmuje mi na długo dostęp
icon_confused.gif
oby szybciutko nam sie udało kupić drugi bo szału dostanę
lol.gif
Moja Wikunia już zdrowa i chodzi do przedszkola
icon_wink.gif
a ja zaczęłam się rozglądać za strojem na bal przebierańców do puki ceny nie są jeszcze kosmiczne
icon_e_geek.gif

a tutaj mój przedszkolaczek
icon_biggrin.gif

100_7029.jpg

100_7021.jpg

100_7037.jpg

100_7053.jpg

Justa - aleś miała wieczór na obrotach:-D:-D:-D

Czarnulka ładny przedszkolak, a rajstopy ma śłiczne:-)

a ja miałąm dziśwypadek rano - poparzyłam brzuch, muszę po południu iść od lekarza, bo nieciekawie to wygląda.

Trysia - nie przyznam się, bo gorzej niż wstyd.

wiecie co - zaczęły mi sie podobać dziewczęce ubranka:-D:-D:-D:-D ale to NICN IE ZNACZY!!!!!!!!! proszę tu nie dorabiać teorii z kosmosu!!!!!!

Czarnulka - śliczne!!

uświadomiłam sobie, że ja nie mam dla Titka żadnego ładnego stroju na zdjęcia ani butów, nie mówiąc o sobie. ale i tak pojadę na zdjęcia, jak dojdędo konkretnej wagi. albo jak mi sadło zlezie

reklama
Do góry