reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasiulek - trzymaj sie dzielnie !!!!
Karolka - wiem ze to śmieszne nie było ale smiac mi sie chciało jak czytałam o tych powodziach ;) zaraz mi sie przypomniało jak chciałam Liwie uspokoic i potrzepać herbatką z hipa (bo ten dzwięk zawsze ją uspokajał) i JAAK machłam to cała zawartośc wyleciała w powietrze a potem zasypała nas obie i całe łózko, ale Liwcior przestał płakac przynajmniej ;D
Beatka my w kółko robimy badania moczu, posiew kontrolny czy bakterii nie ma, i woreczki sie u nas nie spisały poza tym z nich czasem cuda w wynikach wychodzą, lekarka nam poleciał sposób jakim pobierają na oddziale dzieciom mocz, i ja tak robie czyli : rozbieram Liwcie nad ranem i pare kropel zimnej wody na brzuszek, i siusiu łapie prosto do kubeczka, czasem nie chce sikać to za godzinke próbuje znowu!!
Lilitku :-* buziaczek na dobry humor od Liwcii

reklama
Leszku ,przekaż pozdrowienia dla żony też ode mnie i mojej córci Leny :)

justynka śmiej się śmiej ;) tylko ten syrop mnie naprawdę wkurzył ;) mój P też się ze mnie śmiał ::) ;) masz rewelacyjne zdjęcia pod suwaczkiem! 8) a co do badania moczu to widzisz! cały czas chodzisz na te badania z małą a moja pediatra nawet się nie zająknęła o tych badaniach !! :mad:

dziewczyny ile macie stopni na dworze ? bo mój termometr padł chyba ? chciałam dziś z małą iść na pierwszy spacer z wypaśnym wózkiem i w ogóle ;) ale nie wiem czy przy bardzo niskiej temp pierwszy spacer warto robić ::)

Ja również pozdrawiam Kaśkę i trzymam kciuki. Pewnie wróci do domu już z dzidziusiem...

Karolinna- teraz to chyba za zimno na pierwszy spacer. Mój mąż miał na termometrze w aucie -13 stopni, a z dzieckiem można wychodzic do -8. Może w południe się ociepli, bo widzę coś na kształt słońca... ;)

Ale się uśmiałam przez te syropy herbatki i tp ;D ;D

Kilka nowości mojej Nasturcji ;D

dsc012509tl.jpg

dsc012540ae.jpg

dsc012570hh.jpg

mokkate no to kurcze zimnica,brr... chyba pozostanie dziś znów werandowanie ::)

frezja nasturcja bomba ;D każde zdjęcie ma coś w sobie,ciężko wybrać najładniejsze :) a moja Lena ma takie same skarpetki jak twoja córcia na pierwszym zdjęciu tylko że są czerwone ;) zauważyłaś że masz dziś same "3" w suwaczku? a ja "1" :)

no i ładnie przeniesli nas :p będę się teraz cały czas mylić ::)

moja mała właśnie kima ale chyba się przebudza :)
dzidziabubba8dh.gif

Karolinko Ewidentnie watek nie był w odpowiednim dziale :) i mysle ze z czasem wszystkie sie oswoicie z nowym miejscem :)
To tylko pare działów nizej :)

Jak mozecie same zobaczyc to takich regionalnych watków w całym baby boom było bardzo wiele. Dlatego administrator stworzył specjalny dział regionalny :))
Rozgoscie sie wiec tu i zycze miłego pisania :)

Karolcia musisz się z tym pogodzić  ;D będzie ciężko ale.....  ;D

Aletka ma racje, szukając swojaków szukałam właśnie w regionalnych, a wy siedziałyście na ciąży ::)

reklama
Do góry