reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
[SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2] w weekend byliśmy u znajomych fotografów ;-) na sesji zdjęciowej Emilki by miała tak jak Wikusia
icon_biggrin.gif
juz sie nie mogę doczekać efektów
icon_wink.gif
[/SIZE]

[/SIZE][/SIZE][/SIZE]tutaj na meiala dostałam na smaka jedną mini foteczke
lol.gif

IMG_4001.jpg

[SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Czarnula :-D :rofl2: Babo niecierpliwa !!!

ja do tych fotografów sięwybieram i wybieram, ale teraz po tej nadzorowanej diecie - mam nadzieję, że bedę wygladać przyzwoicie - to już im nie odpuszczę :-D:-D:-D:-D
no moze jak Ci kopa zasadze to nabierzesz tempa :confused:;-)przyznaj sie masz strach ze jak Cie spotkam to zamecze na temat wózków :-D

a mnie łamie :-( i sie załamie :baffled: jak sie zaraziłam od Liwii :sorry2:

reklama
Czarnulka prześliczna foteczka :tak:
Córa wygląda cudownie :-D

Gwioleta ja nie jestem pewna czy we wszystkich
ale spotkałam się z takimi diodami co mają baterie,

Izoldzia super zdjęcia, to taki park miniatur ? :laugh2:

MamaBoo miałam już nie raz przeboje z t
i nie tylko w kwestii Dziecka ...
człowiek staje się silniejszy :sorry2:

Wszystkim chorowitkom zdróweczka :-)

Justyś wiesz ze bym chora była jak bym nie pokazała haha i pisze ta co nie jest wcale nie cierpliwa hahaha.Zdrowkaci babolcu życzę :-)

kasia a ty przestać z tym odchudzaniem,bo nam znikniesz jeszcze :-)

Monysia
fajnie ze u was lepiej i ty jestes pogodniejsza ;-)

mmm
gdzie te fotki????????????????????

mamaboo moze warto zrobic taki kurs ;-) zawsze znalazłabyś prace u jakiegoś fotografa ;-)

Bodzinka ja wszystko robię na PhotoScape :-)
A zdjęcie poproszę na maila : anetakrywalskaszulc@o2.pl
Gwioletka jeśli chodzi Ci o świecącą diodę to ona ma baterię...
Dowiedz się czy koleżance wcześniej nie wypadła, bo one tak lubią.
Czarnulka bardzo bym chciała, ale ciężko jest coś takiego znaleźć.....
Justyna duuuużo zdrówka !
Zmykam do pracy :-D

:-DMamo Boo tez bym taki kurs zrobiła...
A Twoja fotka w podpisie....CUDO!!!!
Jejku chyba zgłosze sie do Ciebie na kurs:-D:-D:-D:-D
Monysia a nie myślałaś o chuście do noszenia Mili????
I fajnie,że się czujesz lepiej:-D:-D
Jest dużo wygodniej, masz wolne ręce i nie obciążasz tak kręgosłupa.
Ja za własnego doswiadczenia polecam.
My mamy taką
Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.1 (433055040) - Aukcje internetowe Allegro

Ale jezeli Was stac to polecam wiązaną np.taką.Nowe są ok 200 zła..Ale czasem mozna taniej kupic uzywaną:tak::tak:
+++Piękna czerwona chusta wiązana, len 4,8m+++ (436328540) - Aukcje internetowe Allegro
Ja przy drugim dziecku obiecałąm sobie,za kupie chuste wiązaną..Maży mi się Hoop albo Nati...
I na pewno to mrzenie spełnie

Czesc dziewczynki moje ;-)
Ja przez te cholerna diode w nocy spac nie moglam i zaraz z rana ja probowalam poskladac no i dziala tzn. ze nic nie zjadl Boże jaka jestem szczesliwa ja przy nim osiwne:tak:taki łobuz brak slów ..................
Monysiu pociesze ci nie jestes sama u mnie wszak narazie dobrze ale tez od czasu do czasu mam spiecia z tesciowa a ja z nia mieszkam:tak:
mamo boo kochana ty robisz te cuda na tym samym programie co ja a mi nie wychodza tak ładnie nie mam pomyslow:zawstydzona/y:
czarnulka przyjedz do mnie i zabierz mojego na sesje zdjeciowa ja sie wybieram zeby zrobic zdjecia roczkowe i wybrac sie nie moge a ty prosze raz dwa i juz masz...a i bylas juz u lekarza i co ?
Kochane caluski sle :) mykam robic obiadek papa

Monysia to nie jest park minatur chociaz tak mozan by go nazwac to jest AKademia Zdrowego Rozwoju Pampers tam pokazane sa przedmity codziennego uzytku ale widziane oczmi dziecka :) powiem ci że bardzo ciężko było mi wdrapac się na tego konika a co dopiero nasz dzieciaczek ma powiedziec super zabawa:))

Miłego dnia dziewczyny :)

reklama
Do góry