reklama
justyna
Fanka BB :)
o matko a ja mam 27tc normalnie ta ciąza leci mi tak szybko
Monysia fajny ten spiworek i na długo wystarczy !! ja Liwii jak była juz większa i poruszała sie sama to zimą nie wkładałam do śpiwora bo i tak musiała być w kombinezonie więc w wózku jak siedziała to zapatulona kocem takim na zamek co nie podwiewało, śpiwór miałam jeszcze co ją woziłam jak nie chodziła ale bałam sie ze sie zgrzeje spodnie ciepłe i wsadzona jeszcze w taki spiwór !
Monysia fajny ten spiworek i na długo wystarczy !! ja Liwii jak była juz większa i poruszała sie sama to zimą nie wkładałam do śpiwora bo i tak musiała być w kombinezonie więc w wózku jak siedziała to zapatulona kocem takim na zamek co nie podwiewało, śpiwór miałam jeszcze co ją woziłam jak nie chodziła ale bałam sie ze sie zgrzeje spodnie ciepłe i wsadzona jeszcze w taki spiwór !
Dlatego właśnie się zastanawiam bo Milena się sama porusza
i nie wiem czy się opłaci, bo to butami zabrudzi ...
nie jestem pewna
Trysia młodzi ładnie wyglądają, Ty też
Witam wogóle
i zmykam bo muszę coś ugotować na szybko
Mila po zakupach na piechotkę zasnęła
Macie jakieś pomysły na szybkie obiady,
poratujcie, nie na dziś, wogóle
trysia77
MOnysiu , ja mialam też śpiworek ale ja z niego jeszcze w zeszłym roku korzystałam jak szliśmy na sanki to dawałam zamiast kocyka na oparcie zahaczyłam bo ja miałam z takim kawałkiem materiału za główką, że można było to przymocować żeby nie zjeżdżał... a jak było mniejszy to też się martwiłam żeby się nie przegrzał ..
Dzięki za komplementy :-), jest tam też mój Maciek,mój Mężul i kochana Marysia, która była moim świadkiem na ślubie no i mojej przyjaciółki w pięknej sukni :-), haa a Pan Młody jaki przystojny,prawda, no i do tego przekochany człowiek :-).
A propos szybkiego obiadku to polecam: fileciki z kurczaka pokroic w większą kosteczkę dodac do tego cebulke, czosneczek..nei wiem czy jesz takie rzeczy jak karmisz... doprawić do smaku: ja dodaję czerwoną paprykę słodką, przygrawę burito albo gyros, trochę innych wg własnego uznania , poźniej paprykę surową żółta i czerwoną, brzoskwinki jak nie masz czasu na obieranie swiezych to z puszki na samym końcu jak zmięknie papryka, aha i do tego trochę przecieru pomidorowego...prawie gotowe tylko do tego ryż albo makaron...ja to mam szybciutko gotowe w pół godziny i można jeść ))
Dzięki za komplementy :-), jest tam też mój Maciek,mój Mężul i kochana Marysia, która była moim świadkiem na ślubie no i mojej przyjaciółki w pięknej sukni :-), haa a Pan Młody jaki przystojny,prawda, no i do tego przekochany człowiek :-).
A propos szybkiego obiadku to polecam: fileciki z kurczaka pokroic w większą kosteczkę dodac do tego cebulke, czosneczek..nei wiem czy jesz takie rzeczy jak karmisz... doprawić do smaku: ja dodaję czerwoną paprykę słodką, przygrawę burito albo gyros, trochę innych wg własnego uznania , poźniej paprykę surową żółta i czerwoną, brzoskwinki jak nie masz czasu na obieranie swiezych to z puszki na samym końcu jak zmięknie papryka, aha i do tego trochę przecieru pomidorowego...prawie gotowe tylko do tego ryż albo makaron...ja to mam szybciutko gotowe w pół godziny i można jeść ))
Ostatnia edycja:
izoldzia
Kaska dzisiaj od 11 do 18 i jutro w tych samych godzinkach to jest obok bramy wejscuiwej do zooA mój Fifi przezywa etap zazdrości jest koszmar o wszystkko wyje nie chce spa do połodnia zasypia tak koło 14 wiec pózniej dzien do dupy nigdzie wyjsc.............wogóle to mam dosc czasem nie daje rady bo nie zawsze mogę jemu cos podac albeo sie pobawic bo akurat karmię Zuzię i wtedy histeria..............a najgorsze ze jest za mały na tłumaczenie nic z tego nie rozumie i pogadaj se babo.......
Monysia fajny ten spiworek tylko czy fakytycznie go wykorzystasz w pełni skoro Mila sama chodzi ...............moze lepiej ocieplane spodnie będzie wieksza pociecha moim zdaniem
Trysia super fotki .........jak patrze na parę młoda hmmmmm 3 latka temu tez sobie tak stałam w białej sukni
Spadam bo jak Fifi w koncu zasnął to Zuia się obudziła i tak wkolo wojtek
Buziorki babuszki
Monysia fajny ten spiworek tylko czy fakytycznie go wykorzystasz w pełni skoro Mila sama chodzi ...............moze lepiej ocieplane spodnie będzie wieksza pociecha moim zdaniem
Trysia super fotki .........jak patrze na parę młoda hmmmmm 3 latka temu tez sobie tak stałam w białej sukni
Spadam bo jak Fifi w koncu zasnął to Zuia się obudziła i tak wkolo wojtek
Buziorki babuszki
mmm
Cześć!!
Wczoraj wróciliśmy z Mazur było bardzo zimno, ale za to atmosfera rozgrzewała :-) Postaram się jutro wrzucić kilka fotek
karolinna dziękuję za smska :-) to była wiadomość tygodnia Umieram z ciekawości jak się czujecie i (jak inne dziewczyny już pisały) jak Lenka przywitała siostrę no i znaloazłoby się jeszcze kilka innych poważnych pytań, ale myślę że z czasem wyjdą No i jeszcze raz GRATULUJĘ :-):-):-)
trysia toście się wybawili
justyna teraz faktycznie już Towja kolej a potem...
izoldzia życzę wytrwałości, pewnie dopiero jak dzieciaki będą się razem bawić poczujesz, że warto było to wszystko przeżyć, a wierzę że może Ci być teraz bardzo ciężko
bodzinka dzielny Wasz smyk że bez wózka dajecie radę:-), bo nasz stary koń na dłuższych wyprawach niestety nie daje rady,jedynie jak zobaczy coś ciekawego to dostaje zastrzyku energii
Wczoraj wróciliśmy z Mazur było bardzo zimno, ale za to atmosfera rozgrzewała :-) Postaram się jutro wrzucić kilka fotek
karolinna dziękuję za smska :-) to była wiadomość tygodnia Umieram z ciekawości jak się czujecie i (jak inne dziewczyny już pisały) jak Lenka przywitała siostrę no i znaloazłoby się jeszcze kilka innych poważnych pytań, ale myślę że z czasem wyjdą No i jeszcze raz GRATULUJĘ :-):-):-)
trysia toście się wybawili
justyna teraz faktycznie już Towja kolej a potem...
izoldzia życzę wytrwałości, pewnie dopiero jak dzieciaki będą się razem bawić poczujesz, że warto było to wszystko przeżyć, a wierzę że może Ci być teraz bardzo ciężko
bodzinka dzielny Wasz smyk że bez wózka dajecie radę:-), bo nasz stary koń na dłuższych wyprawach niestety nie daje rady,jedynie jak zobaczy coś ciekawego to dostaje zastrzyku energii
justyna
hej !
jedna wielka dupa ten poniedziałek !!!!!
Liwia do końca tygodnia na pewno w domu !!! Poszłam po nią do przedszkola i jakos kaszel taki jej sie zrobił natrętny no to z marszu prosto podjechałam do naszej lekarki bo na szczescie juz była i oskrzela czyste ale za to migdały nie
wiec jest git, teście dzwonią czy mają wracać, tak jakbym miała im juz powiedzieć ze mają przyjechać
jakos zorganizujemy sie !!!!
trzymaj sie !!! to nowa sytuacja no i Twój Fifi musi pogodzic sie ze juz nie ma Ciebie tylko dla siebie !! matko nie wyobrażam sobie siebie w tej sytuacji !!!!
jedna wielka dupa ten poniedziałek !!!!!
Liwia do końca tygodnia na pewno w domu !!! Poszłam po nią do przedszkola i jakos kaszel taki jej sie zrobił natrętny no to z marszu prosto podjechałam do naszej lekarki bo na szczescie juz była i oskrzela czyste ale za to migdały nie
wiec jest git, teście dzwonią czy mają wracać, tak jakbym miała im juz powiedzieć ze mają przyjechać
jakos zorganizujemy sie !!!!
A mój Fifi przezywa etap zazdrości jest koszmar o wszystkko wyje nie chce spa do połodnia zasypia tak koło 14 wiec pózniej dzien do dupy nigdzie wyjsc.............wogóle to mam dosc czasem nie daje rady bo nie zawsze mogę jemu cos podac albeo sie pobawic bo akurat karmię Zuzię i wtedy histeria..............a najgorsze ze jest za mały na tłumaczenie nic z tego nie rozumie i pogadaj se babo.......
trzymaj sie !!! to nowa sytuacja no i Twój Fifi musi pogodzic sie ze juz nie ma Ciebie tylko dla siebie !! matko nie wyobrażam sobie siebie w tej sytuacji !!!!
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
[SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+1]hej babolce jedne
Ja zalatana itd. Normalnie palcem do tyłka sobie trafic nie mogę
a ogólnie kilka spraw mam na głowie i dołki itp mnie męczą
Mam nadzieje że będzie wszystko ok po wizycie u lekarza gin.
odrazu piszę że to nie ciąża
w weekend byliśmy u znajomych fotografów ;-) na sesji zdjęciowej Emilki by miała tak jak Wikusia
juz sie nie mogę doczekać efektów
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]tutaj na meiala dostałam na smaka jedną mini foteczke
[SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+1]
Czytam was wieczorkami,ale padam już na pyszczek i brak sił na klikanie
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Ja zalatana itd. Normalnie palcem do tyłka sobie trafic nie mogę
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]tutaj na meiala dostałam na smaka jedną mini foteczke
[SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+1]
Czytam was wieczorkami,ale padam już na pyszczek i brak sił na klikanie
Podziel się: