reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dobry Wieczor
Juz godziny dziela od przedszkola a ja sto pytan wokol mam
Najabradziej zastanawiam sie czy jutro sniadanko beda juz mic...na wszelki wypadek troche niech zje w domciu.
Gorzej niz przed jakims egzaminem sie czuje.

Bodzinka oj to bardzo wspolczuje i musisz miec sile ....czy depresja przychodzi tak nagl czy ma jakies podłoze.....???

MamaBoo zazdroszcze wam tego zoo tak blisko. Musisz kiedys tak samo zrobic jak Em..zostawic go z Oskarkiem i dawaj gdzies do kolezanki, a najlpiej komorke wylacz;-)

reklama
hej hej !!!!
Ewcik smutne to co piszesz, tak bardzo żal mi tego maluszka :-(

Dobry Wieczor
Juz godziny dziela od przedszkola a ja sto pytan wokol mam
Najabradziej zastanawiam sie czy jutro sniadanko beda juz mic...na wszelki wypadek troche niech zje w domciu.
Gorzej niz przed jakims egzaminem sie czuje.

oj ani mi nie mów !! ja mam takiego stracha że szok !! o niczym innym nie myśle !!
Liwia nakręcona i zachwycona i to mnie pociesza że moze łatwiej będzie mi ją tam zostawić jak bedzie szła zadwolona :baffled:poza tym czuje sie jakby nie wiem co ją czekało i jakby ktoś mi ją zabierał nie wiadomo gdzie :sorry2:
tylko boje sie ze przy niej sie rozkleje a tego mi nie wolno !!!
normalnie sraczke mam juz na to konto :rofl2:

Witam

U nas poszło nawet nawet...wrecz bardzo dobrze. W szatni troche sie zawiesil na mnie a ja wszedl na sale nawet nie odwrocil sie czy zostaje czy ide. Od razu z chlopczykami zaczal sie bawic.
Dzis odiore go o 12,10 tak wychowawczyni doradzila. Bo obiadek maja o 11,30 .
Z kazdy dniem mysle ze bedzie jesczze lepiej i coraz dluzej.
A jak tam u was pierwszy dzien w przedszkolu sie zaczal

A w domku tak pusto:-:)-:)-(

ja juz moją panne zostawiłam :rofl2: a jakoś guzdrałam sie z ubieraniem bo Liwia do mnie "no daj mi juz ten drugi papeć" :-D i ubrała sobie i idzie pod drzwi i cisla sie do srodka i nawet nie czuła potrzeby pożegnania sie ze mną :dry:

ustaliłam z Panią że zostaje do tych leżaków ale jak bedzie widzieć ze juz ma dość i chce iść czy źle to znosi to ma dzwonić poza tym kolezanka idzie po syna po 12 to obiecała wyczaić jak z Liwią bo tym babkom i tak w tej kwestii nie wierze :-D

.Hej .

.Ja też już zaprowadziłam Lenkę ,już w sumie chciała lecieć bez zmiany bucików w szatni ;-),potem w sali już za bardzo się za mną nie patrzyła więc cóż mi zostało jak tylko sobie pójść ze spuszczoną głową;-):laugh2: ,siadła z innymi dzieciakami przy stoliku ,widziałam jak dostali kolorowanki i kredki. Ja odbieram małą koło 11,dziś ją zostawiłam na 3 godzinki,tak na początek:tak: ,lepiej żeby nie mogła się doczekać jutra niż dziś przesadzić z zostawieniem jej :sorry2:. W domu wielka pustka:baffled: ,nie mam gdzie łapek wsadzić:baffled: ,już dzwoniłam do Piotrka,teściowa też dzwoniła więc cała rodzina to przeżhywa ,pewnie bardziej niż Lena:-p:-D. Ciekawe co tam teraz robią... .

.Ja widać jeszcze sie nie rozdwoiłam:sorry2: ,przez weekend naprawde się nalatałam ,namęczyłam i sobie raczej normalnie funkcjonuję ,czasem coś zaboli ale nic trwałego,ciekawe co powiedzą w piątek w szpitalu:rolleyes2: . Mąż już naturalnie nie chce mi pomóc przyspieszyć bo mam już te rozwarcie na palec ;-).

.Dziewczynki sorki że tak tylko o sobie,wieczorem nadrobię,ide się dalej stresować i może zajeść ten stres;-).

.Buziaki .

Oj dziewczyny to przedszkolaczków nam sie namnożyło.
Super,że tak fajnie poszło:tak::tak:
Ewcik u mnie depresja ma podłoże ale nie chce o tym pisać.
A tak to róznie...Zależy od człowieka.Zazwyczja cos ją wywołuje ale u każdego co innego.
Teraz jest dobrze, mam dla kogo zyc:-D:-D:-D

Hej !!!

wszystkim małym i dużym rozpoczynającym dziś rok (przed)szkolny samych sukcesów życzę!

Ewcik bardzo mi przykro z powodu koleżanki,
to straszne, co się mogło takiego stać że tak
postąpiła, to okropne, przykro mi bardzo ...

Bodzinka Tobie życzę by choroba się już nigdy
nie uaktywniła u Ciebie ;-)

Karolka pewnie czeka na dokładny termin
tak jak ja :-D co do dnia :-D
Dużo siły życzę ;-)

Izoldzia śliczne foteczki, piękne Maleństwo :tak:

Nie wiem co miałam jeszcze napisać
w każdym razie moje Dziecko dziś jak nie moje :happy:

Dałam radę się umyć, ubrać a nawet coś zjeść,
zrobiłam 2 prania, powiesiłam i poskładałam stare :szok:
Dziecina nawet się bawi sama, łazi po domu
i czasem tylko zagląda z konta na mnie z bananem