reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witam się w ten wrześniowy poranek:-),zapowiada się kolejny upalny dzionek:baffled:.

.U nas ok,Lenka w przedszkolu,Darunia w brzusiu:tak: .Zapowiada się kolejny leniiiiwy dzionek;-).

.Miłego dzionka:happy:.

reklama
Hejka!
Dziś i jutro mam wolne :-)

Karolinna i Justyna super że Wasze Księżniczki polubiły być w przedszkolu i im się tam podoba :tak:

Karolinna masz teraz czas na odpoczynek :-), delektuj się tym kobieto ;-). Dziś rano zastanawiałam się czy może już urodziłaś, to był główny powód, że zajrzałam na bb ;-). Mam nadzieję, że napiszesz mi smska jak Darunia będzie już z Wami:sorry2::confused:.
POLOT to SAMOLOT hehe :-D, a co do starań o dzidzie to na razie nie, musimy jeszcze zaczekać z dwóch powodów. Pierwszy to nowa praca, drugi zalecenia po poronieniu.

Cześć!!

karolinna jeszcze nie wiemy jaka płeć będzie maleństwa, ale mam nadzieję, że pójdę za Waszą falą i będzie dziewczynka :tak:

kaśka my chcemy zacząć chodzić tam na basen co Wy ale od drugiej połowy września, może się spotkamy :tak:

iza ja obstawiałam samolot, ale mnie ubiegłaś:-pNowa pracy a Ty już na urlopie ;-) pogoda udała Ci się. A powiesz nam gdzie pracujesz :confused: Bo ja chyba to gdzieś przegapiłam, albo Ty nie napisałaś...

Wszystkie wykorzystują (i słusznie) piękną pogodę, a ja w pracy. Dzisiaj się przygotowałam ;-) planuję pokazawać już dawno obiecane zdjęcia :tak:Jedne trochę starsze inne świeższe :-)

a tak wogóle to ostatnio nieźle przybrał mój brzuchol, ale niestety nie mam go na zdjęciach :-(

Załączniki

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    3,2 KB · Wyświetleń: 31
  • untitled2.jpg
    untitled2.jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 28
  • untitled1.jpg
    untitled1.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC_0068b.JPG
    DSC_0068b.JPG
    59,5 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC_0097b.JPG
    DSC_0097b.JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
trochę małe te zdjęcia, ale w tej chwili nic już nie mogę z tym zrobić

jeszcze powiem Wam, że Grześ wczoraj w przedszkolu się posikał, na szczęście byli wtedy na podwórku, może nie wiedział komu ma powiedzieć, że mu się chce. Wytłumaczyłam mu, że musi powiedzieć pani i dzisiaj już zawołał :-)

czesc kobietki

Na poczatek gratulacje dla mam przdszkolakow super ze wasze pociechy sa takie dzielne:-):tak:

Karolinna teraz role sie odwracają i ja trzymam kciuki za Ciebie oby szybko i sprawnie wszystko poszło:tak:

mmm ostsnio dużo dziewczynek przychodzi na swiat więc ............trzymam kcikasy:tak:

Dziewczyny mam takie pytanie może macie jakiś sprawdzony sposób na pozbycie sie hemoroidów?// wyskoczył mi taki straszny i bolący ze az wszytsko mnie zlości a w przychodniach brak chirurgów hheheh prywatnie 100zzł nie moje
mam super masc ale po niej dopadło mnie uczulenie i chodziłam drapiąc się po d.......juz sama nie wiem:-(
Jeszcze sasiedzi remont robią stukania wiercenie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mogli chociaz uprzedzić to bym sie do mamy wyniosła i byłoby ok

No to ponarzekałam sobie spadam miłej nocki:-D

Witam !!!

Dziewczyny wpadam tylko powiedzieć, że u nas wszystko
w porządku, no w porządku to przasada ale żyjemy...
Mila od wczoraj dostaje takich histerii i napadów płaczu,
że nie wiem co z nią robić, nic jej nie pasuje,
wszystko jest na nie a jak nie dam czegoś
to mi wali głową w co popadnie, do tego
małżeństwo mi się rozsypuje, mam dość wszyskiego,
łapie mnie deprecha, dziś był tylko beczała,
nie sprawdzam się w roli mamy i żony,
rozsypuje się poprostu, sił zaczyna brakować

Witam
U nas drugi dzien i trzeci w przedszkolu nie był juz taki zaciekawy. Zaprowadzalam Fifiego z placzem...nie chciał zostac.Dzis troche lepiej było gdy odbierałam go. Ale Pani pochwalila ze bardzo duzo je i gadula straszny.
Jak wychodził dzis powiedział Do widzenia a dzieciom Pa do jutra.
Mysle z kazdym dniem bedzie juz tylko lepiej.
Oj nie sadzilam ze tak to bedzie niuniek nasz przezywal. Sam sie budzi rano i pierwsze slowa to"mamusia przyjdzie po mnie"a mnie az skreca. Cierpie razem z nim ale...nikt nie mowil ze bedzie latwo.

Karolinna tak dobrze zauwazylas....nie mam juz swojego konta na nk...dluga historia:-(
Karolina melduj nam sie kobito co chwile......ach ale za niedlugo beda wiesci:-)
Monysia...az tak zle????Kiedy w koncu wpadniesz na kawusie i ciasteczko...przeciez to tak blisko;-)
MMM ....milo Cie znow widziec:-):-)

Izoldzia wspolczuje dolegliwosci...ja niestety tutaj nie pomoge, moze pczytaj na necie pewnie jakie dobre rady sa.

MMM fajne zdjątke.
Ewcik miałam pytać o to samo z NK....
Ja ostatnio nie wytrzymuje sama ze sobą, zrobiłams ię okropnie rozdrażniona, wścvciekła i wszytsko mnie denerwuje...
Musze podrzucić Dzidka do którejś babci i zająć się soba...
Izoldzia a te czopki Posterisan???? Podobno są bardzo dobre:tak:

.Hej Kobietki.

.Więc się melduję;-),2 w 1 oczywiście,a jutro idę do szpitala zobaczymy co powiedzą,mam nadzieję że jak nic się nie zaczyna u mnie to mnie nie zatrzymają:baffled:,wolałabym po weekendzie się tam zgłosić;-). No ale moje nogi już odmawiają mi niestety posłuszeństwa,za dużo przytyłam i spuchłam ech:dry: .

.Lencia w przedszkolu:tak: ,dziś jest tam ze swoją małpką i biedroneczką:-D . Mają dziś pójść grupą na spacer ale jakoś mi to nie pasuje:sorry2: dzieci znają się dopiero 4 dzień,ciężko będzie paniom je upilnować wszystkie,czyli 20:rolleyes2: ,kurcze już mam stres;-).

.Byłyśmy wczoraj też z Lenką w bibliotece na "plastusiu" ,chodzimy tam już spory czas,w wakacje była przerwa ale przed wakacjami parę miesięcy,to spotkanie raz w tygodniu gdzie dzieci malują,kleją itp.:tak: ,wczoraj malowały motyle i je kolorowały,Lencia jest tam najmłodsza:tak: no i wszystko robimy razem ale robi się coraz bardziej samodzielna ,coraz mniej jej pomagam:-) .

.ewcik Filipek pewnie płacze tylko przez chwileczkę w przedszkolu:tak:,tak jak ta pani mówi potem gaduła z niego straszna i że dużo je;-).No to teraz jestem ciekawa co z tym nk;-),miałaś tam strasznie dużo znajomych;-).

.bodzinka jakiś relaksik by ci się przydał:tak: kąpiółka ,maseczka,muzyczka;-).

.iza na pewno dam wam znać jak już urodzę,ewetualnie zmuszę męża żeby doniósł;-).

.mmm fajne foteczki ale takie malutkie,mało cię widać:sorry2: mam nadzieję że wkleisz większe:-p . No i koniecznie z brzuszkiem:tak:.Życzę oczywiście drugiej córy:tak:.

.izoldzia oj,nie wiem co poradzić a może spytaj gina,on na pewno zna wszystkie cuda;-).

.Miłego dnia,ja może sobie poleżę;-).

reklama
hej hej !!!

Liwia dalej pędzi zachwycona do przedszkola ! nawet w domu nie chce rano siku robić bo ona chce w przedszkolu :rofl2: bardzo jej sie podoba, wchodzi jak do siebie :-D wczoraj nawet leżakowała :-) mój słodki przedszkolak !!!

aleś nam MM smaka narobiła na te zdj ! takie minaturki :dry: ale brzusia Ci nie podarujemy ! czekamy !!!

Karola relaksuj sie i odpoczywaj i ciesz sie ta błoga ciszą w domu :laugh2:

Izoldzia współczuję !! ale moze zajdź do apteki i powiedz na jaką maśc mialaś uczulenie moze to tylko jeden składnik i dadzą Ci inną maśc z innym składem i będzie ok !!!

Monysia :-) głowa do góry !!! jesteś dzielna babka i nie wpadaj w zadne doły !!!

a mnie dzis TAK boli kręgosłup :sorry2: i noga aż mi drętwieje ! w sobote obowiązkowo na basen !!!

Do góry