reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Pojawiam się i znikam :-D
u nas ok Mila trochę marudząca jak zwykle,
tylko trochę bardziej bo znowu dziąsła popuchnięte...
Na szczęście chociaż w nocy śpi jako tako
a w dzień szalejemy :-D dziś myślałam że ją
zamorduje, niezmordowane to dziecko :szok::biggrin2:

Dużo buzioli i dobranoc !!!

reklama
No nareszcie jestem na stałe, już mamy podłączony internet do laptopa, wiec na pewno będę często i gęsto zaglądać...
Co u Nas ?
Tata wiecznie w pracy - założył firmę budowlaną, więc częściej go nie ma niż jest, ja jestem do dzisiaj na L4, bo Oskar złapał jakieś świństwo, ale w sumie to już zdrowy. A tak poza tym, to bylismy w Mikołajkach na urlopie i aż przez dwa dni mieliśmy słońce, wiec z urlopu wróciłam bardziej blada niż byłam przed (balsam opalizujący mi się skonczył...:-D) Oskar już mówi całymi zdaniami i obecnie zasypuje pytaniami typu :"a czemu", "dlaczego""a po co ?". I tak w kółko..... masakra jednym słowem....
Karolinna Chryste przecież Ty za niedługo rodzisz... O matko ! Jak ten czas leci, jeszcze niedawno wszystkie się dowiedziałyśmy o drugim dziecku, a tu proszę... Życzę spokojnego i w miarę bezbolesnego porodu, bo to już tuż, tuż....
Czarnulka najlepsze zżyczenia dla Emilki, duża dziewczynka już z niej.
Bodzinka miło Cie czytać, a co się stało na domówkach ?

Zabiegana jezdem..
Juz druga dziewczyna się pok kogos podszywa...
Jedna zrobiła zamieszanie na połowie BB i na NK..
Pisaął,że ma blizniaczki, po dwóch tygodniach przypomniała sobie o trojaczkach:no::no::no:
A okazało się,że dzieci nie ma...
A teraz tez jakas dziwna była, jak ją dziewczyny rozszyfrowały to jeszcze pod dwoma nickami się pojawiałą.No strach!!!!
A na kwietniówkach dziewczyna, przez ponad 1,5 roku pisała..
Zdjęcia dziecka wklejałą..Tylko,że nie swojego!!
Aż policja się nią zajeła..
Ach niesmak czuje..
W środe byliśmy na spotaknkuw Chorzowie z forumową mamą.Super było.
Lolinek zaczyna pomalutku czaić po co jest nocnik.Istnieje więc szansa,ze do szkoły pójdzie bez pieluffy;-);-);-)
Żartuje oczywiście, ma jeszcze chłopinka czas:tak::tak::tak:

Bodzinka najgorsze jest to, że w 99% takich przypadków nie mozna zrobić nic..... Chyba bym zabiła jakby ktos się podszywał pod matkę mojego Oskara....
Posypie trochę zdjęć, z wakacji i troszkę "tego co lubię najbardziej".

Hej dziewczyny
Ja na chwilkę podpisac listę obecnosci

nie było mnie pare chwil ale to dlatego ze wybraliśmy sie z dzieciakami na "wakacje" do dziadków do Częsteochowy miał byc wypad 2 dniowy a zrobił sie 7 dniowy ale było fajnie. Zula szybko sie zaaklimatyzowała Filip rozrabial jak zawsze a dzis powrót do domu

Karolinna kochana juz niedługo trzymam kciuki za zybki i bezbolesny porodzik:)

Mama Boo ale super zdjątka

spadam bo morfeusz mie obejmuje do juterka papa

reklama
.Hej kobietki.

.Byłam wczoraj u gina ,rozwarcie na jeden palec,ale zawsze coś :tak: o szyjce nie wspominał(oprócz tego że szyjka jest;-)) ale na poprzedniej wizycie mówił że skrócona (mam nadzieję że nie mówił mi tak na odczepnego bo go ostatnio wypytuję że może już coś się ruszyło?;-)). Do szpitala mam się zgłosić 5 września,mam nadzieję że do tego czasu się rozkręci bo jak ja wytrzymam bez Lenki:rolleyes2:.

.izoldzia super że sobie wypoczęliście i że Zuzia tak fajnie się zaaklimatyzowała:tak: ,może jakieś foteczki?:happy: .

.mamaboo wow,superanckie foty:tak: no ale bez was by nie były takie fajne,a zdjecie w podpisie przebija wszystkie:laugh2:.

.Dziewczyny,nie dziękuję za życzenia łatwego porodu:-D;-).

.Miłej soboty.

Do góry