reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Izoldzia - u mnie zostają weckendy, bo praca. w niedzielę po południu mamy basen Titkowy. to może jakaś sobota po południu albo jak Ci wygodnie, no i przede wszystkim gdzie?

reklama
kaska ja to sie dostosuje do Ciebie jesli chodzi o termin a gdzie hmmm póki co może park sielecki???????????będzie mi najwygodniej chyba ze masz inna propozycje?

Nie mogłam nie zajrzeć dziś do Was, kiedy tyle naszych dzieciaczków do przedszkola ruszyło. My też swoje przeżyliśmy, chociaż Grześ wiadomo był w najlepszej sytuacji, bo już prawie 2 lata żłobka ma zaliczone. Ale obawa wiadomo zawsze jest. Był cały dzień w przedszkolu i wrócił bardzo zadowolony, panie też nie miały zastrzeżeń :tak: No i pójdziemy w piątek na pierwsze zebranie, normalnie jestem cała podekscytowana :rofl2: A z tego co piszecie i ja sama odczuwam, bardziej my przeżywamy te przedszkole niż nasze dzieci :-p

kaśka czy Wy na ten basen chodzicie na Gospodarczą :confused: Bo my w tym roku chcemy znów zacząć tam chodzić:-)

ewcik straszne są depresje, a jak często bagatelizowane... szkoda że nikt nie umiał jej pomóc....

karolinna trzymam kciuki za Ciebie, to tylko kilka dni do terminu Ci pozostało :tak:

monysia dorasta Ci pociecha, fajnie że sobie porobiłaś :-) człowiek taki spełniony się czuje :tak:

bodzinka deprechę trzymaj na wodzy :-)

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny! Dawno nic nie pisała, albo brak czasu albo brak weny :baffled: ale dziś napiszę parę słówek .

W nowej pracy jest bardzo fajnie, jestem ogólnie zadowolona, zobaczymy po pierwszej wypłacie hehe :happy:

Wiele dzieciaczków zaczyna dziś nowy etap, większość do przedszkoli, Kamilek od Baski do żłobka. Wiem od niej (chyba się nie obrazi że to napisze :rofl2:), że był dziś bardzo dzielny, w ogóle nie płakał.Brawo dla Niego!

JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIM DZIECIACZKOM SUKCESÓW I SUPER ZABAWY W TYM ROZPOCZYNAJĄCYM SIĘ NOWYM ROKU SZKOLNYM :-)

Karolinna trzymam za Ciebie i małą Darię kciuki!!! Już nie mogę się doczekać zdjęć malutkiej :-) Napisz jakie miała Lenka wrażenia po pierwszym dniu w przedszkolu :-)

Czarnulka spóźnione życzenia dla Emilki!!!! Nie mogę się napatrzeć na Emilkę i Wiki, śliczne i ślicznie ubrane zawsze :tak:A torcik tez pamiętam że Wiki miała taki sam :-).

Nas przedszkole czeka dopiero za rok:sorry2:. Może wtedy będzie już z nami druga dzidzia :sorry2:.

Karolinka jest już taka samodzielna, w nocy jeśli ma potrzebę sama wstaje siku i to już od chyba miesiąca. Wcześniej musiałam ją budzić, bo niestety nie wytrzymywała do rana :dry:. Coraz więcej mówi, nawet zdaniami, ale jeszcze przeważnie tak po swojemu, że obcy nie zawsze ją rozumieją. Na niektóre rzeczy ma swoje własne określenia. Np. zgadnijcie co to jest POLOT :confused::confused::-D:-D:-D. Ciekawe czy zgadniecie:-p. Nie umie jeszcze powiedzieć jak ma na imię, mówi LINKA albo INKA :-), ale za to nazwisko umie wyraźnie, że nikt nie ma wątpliwości co mówi :-D.

Nie wiem co jeszcze miałam napisać! Buziaczki dla wszystkich :tak:.

Ostatnia edycja:
hej !

U nas tak jak wszyscy twierdzili Liwia bawiłą sie w najlepsze !!! Koleżanka odbierała syna po 12 i zaraz mi zdała relacje jak Liwia ! Więc jak mi pow że Liwia akurat skakała po leżaku i wygłupiała sie i że Pani pow że Liwia bawi sie i ani razu nie wspomniała o domu to jakoś ulżyło ! Poszłam po nią to wyjść nie chciała tylko chciała mi wszystko pokazywac co gdzie mają :-D Ogólnie Liwia powiedziała że super i po wyjściu była tak rozbrykana i w domu chyba dała upust swoim emocjom bo rozwaliła mi całe pranie wyprasowane potem furie dostała nie wiadomo do końca o co :baffled: Ale w końcu tyle nowości wiec dałam jej spokój !!!

Izka fajnie ze zaglądasz nie znikaj na tak długo :-)

reklama
.Hej dziewczynki.

.Jeśli chodzi o wczorajsze relacje z przedszkola,to poszłam po Lenkę i się okazało że super jej było w przedszkolu:-):tak: jak jej powiedziałam że idziemy do domu to mi się rozpłakała:-) rzadko cieszą łzy dziecka;-). Dziś zostawiłam ją na 5 godz mam nadzieję że i dziś będzie dzielna i zadowolona:tak:.

.iza super że w pracy ci się podoba:tak: to bardzo ważne:tak: no i czy staracie się już o dzidziolka?. Bardzo rzadko piszesz a ja się zastanawiam nieraz co u was słychać.Buziolki dla Karolki,nie mam pojęcia co to polot:confused: może pilot do tv?;-).

.ewcik tak z innej beczki... skasowałaś swoje konto na nk? można wiedzieć czemu?;-).Jak Filippo po przedszkolu?

.izoldzia super foteczki ze spacerku:tak: a jak twój synek zagląda do Zuzi do wózka... przesłodkie:tak:. Napiszcie jak tam po spacerku z kaską76.

.justyna super że Liwia zadowolona:tak: . A pewnie potem szalała właśnie z nadmiaru emocji:sorry2:.

.czarnulka opisałabyś jak tam twoja przedszkolaczka wczoraj ?.

.mmm a jak tam twoje maleństwo w brzuszku? znacie już płeć?.

.pozdrawiam,lecę posłuchać głośnej muzy i posprzątać:tak:.

Do góry