reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna to trzymam kciuki zeby szbko i mało bolesnie się ruszyło cós i dzidzia szybko była z Wami.Oj troszku Ci zazdraszczam:tak::tak:

reklama
Dziękuję za komplementy, bardzo mi miło. :-)
Karolinna ty to spokojna jestes, ja jak miałam rozwarcie na jeden palec to już byłam w szpitalu :tak::-D Co prawda ja już wtedy miałam skurcze, ale w sumie przy drugim dziecku wiem, ze pojadę już w ostatniej chwili :-)

Mnie się najbardziej podobał tekst mojego gina, jakiś tydzień przed porodem, "Ma pani rozwarcie na pół opuszka":laugh2::laugh2::laugh2:
Calineczke mogłam urodzić.Ja pojechałam ze skurczami co 2 min....A i tak skończyło się cc...Ale wazne,za Młemu nic nie było:tak::tak:

Karolinna wiem co czujesz mówiąc że bez córci nie wytrzymasz ja to przerobiłam oj ciezko było ale dałam radę .........
Fotek z wakacji nie mam bo baterie nam siadły i kapa zdjęc niet :wściekła/y:

Moja Zulka dzis jakiegos płaczka ma a jadłaby co chwilkę taki cycuś jest:tak:

Spadam do cycnika miłej soboty dziewczyny

Dzien Dobry
Ciekawe cz ymnie pamiętacie jeszcze
U nas wszytsko po staremu , dzis dokonczylismy wyprawke Filipkowi do przedszkola. Ale ten czas leci...a ja czym blizej poniedzialku tym wiekszego stresa mam.
Zaprowadzamy do na 7,45 a odiore go o 12,30 zaraz po biadku i tak bede to przedluzac.

Wczoraj bylam na pogrzebie kolezanki z klasy z liceum....biedna Anetak miala depresje , ktorej tak szybko sie poddala bo zaledwie kilka dni po uslyszeniu te diagnozy od lekarza powiesiła sie.
Zostawiła 10 m-cznego Maksia i meza.
Nie dowierzam ze taka ulozona dziewczyna , zawsze usmiechnieta , nie miala nigdy wrogow, z bardzo dobrej rodziny tak szybko odeszla.
Pogrzeb byl Ustroniu bo tam mieszkała ze swoim mezem. Z naszej klasy było ok 18 osob +nasza wychowawczyi ktora napisala list kolendencyjny dla rodzicow Anetki.
Jeszcze kilka dni temu ogladam jej zdjecia pelne milosci i szczescia na nk a ateraz.....wpisy z wyramai wspolczucia dla rodziny..i zdjecie w czarnej oprawie. Naprawde tragedia straszna. :-:)-:)-(

MamaBoo zdjecia bombowe.....ja tez teraz mam czarne wloski...i lepiej sie czuje niz w tych pasemkach.
:-):-)
Karolinna ja tez dolaczam sie do tego by szybko i sprawnie i malenstwo zdrowe było.
Czekamy na wiesci ze nas przybylo na forum.:-):-)

Witam wszystkie nowe mamusie

Ewcik depresja to straszna, podstępna choroba...Często ludzie wydaja się byc szczęśliwi a wewnątrz toczy je "rak dusz"...
I pewnie chorowałą na nia dużo wczesniej niz usłyszała diagnoze lekarza:-:)-:)-(
Znam ta charobe od podszewki....Sama na nia cierpie..Teraz jest "uśpiona", ale tylko czycha,żeby mnie zaatakować...
Bardzo współczuje rodzinie tej kolezanki...I jej...Co musiała przeżywać, jak bardzo bezradmna się czuć....
Bosze serce mi krwawi....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ale tutaj dzisiaj cisza....
My wczoraj wybraliśmy się do ZOO, spędzilismy bardzo miły dzień.
Dzisiaj natomiast oczywiście się pokłóciliśmy... Rafał wyszedł o 15 i jeszcze go nie ma, wiem generalnie gdzie jest i po co tam pojechał, ale nie ma to jak "rodzinna" niedziela... Czasem już nie mam siły....
Ale co mam zrobić, że tak tego durnia kocham ??
Ewcik to straszne... Kiedy odchodzi bliska osoba.... Wiem co przeżywasz... Jutro mój siostrzeniec skończyłby 13 lat, niestety 09.01.2006 r. zmarł na raka mózgu... Nawet nie doczekał Oskara....
Ehhh.... Taka jestem dzisiaj jakaś... smutna. Może własnie z w/w powodu...Jutro po pracy jadę na cmentarz do Zabrza i jak mam być szczera to chciałabym, aby mi to zajęło jak najwięcej czasu....
Karolinna rodzisz już ?
A gdzie jest Iza ????

Karolinna co u Ciebie??????

My dzisiaj spędziliśy milusio popołudnie byliśy w parku na Kazimierzu Fifi zadowolony Zulka tez przespała cały spacerek
Oto kilka fotek

P1010435.jpg (689,9 KB

P1010436.JPG (122,0 KB
P1010413.JPG (198,0 KB)

atu ja sobie śpię

P1010405.JPG (180,0 KB)

Załączniki

• P1010435.jpg
    P1010435.jpg
    689,9 KB · Wyświetleń: 43
  • P1010436.JPG
    P1010436.JPG