reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ejooo!!!
haaa, i będę pięrwsza dzisiaj, mam nadzieję, że nie ostatnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A u nas że tak powiem bardzo pracowity weekend za nami...podłączalismy prowizorycznie prąd, a jutro tzn dziś wczesnym rankiem przychodzą goście od wylewek i będzie jazda ;-)za dwa tygodnie parapety..itd....no i tak to u nas wygląda...cały czas za czymś trzeba latać i załatwiać...na nic nie ma czasu...masakra...ale cieszy już to nas bardzo bo widać efekty :-):-) Wczoraj wieczorem jak nastala jasność w domku to aż mi się łeza zakręciła w oku :tak:
Dziewczynki miłego dnia :-D:-D Wam życzę i sorki że nie odpisuję żadnej z Was ale po prostu padam na ryja i idę spać bo jutro tzn dziś wczesne wstawanko
papapapapapa

hej kochaniutkie
icon_smile.gif

ale się nakręciłam w sobotę drineczkami w rocznicę slubu hahaha,a rano patrzę w lustro a tu malinka na szyji,a mąż do mnie żer go poniosło
icon_eek.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
rano miałam kaca giganta
lol.gif
w Niedzielę Emilki urodzinki udały się rewelacyjnie
icon_smile.gif
była pełna chata ludzi
lol.gif
lol.gif
lol.gif
Emisia zadowolona baaardzo
icon_smile.gif

A tak wyglądały moje perełki
icon_smile.gif

100_6916.jpg

100_6917.jpg

A taki tort zrobiła moja teściowa dla wnusi
icon_biggrin.gif

100_6920.jpg

Czarnula ślicznotki, Małe Księzniczki:tak::tak::tak:
A unas na domówkach chyba znowu troll...Kolejna afera jakby zawisła:-:)-(
Po ostatniej zrobiłyśmy sobie watek zamknięty..Ach trace ufnosć do ludzi...

Witajcie !!!
U nas coraz więcej pracy z Malentasami:-D:-D Ewunia robi się coraz większą gadułą, potrafi się już obracać na boczki i z brzuszka na plecki. I tylko na rączkach chce być. Musi wszystko widzieć. Marcinek co ją widzi to daje jej buziaczki, albo chce na rączki ją wziąć (na 5sek a później mama bierz spowrotem:-D:-D)
Czasu dla siebie już prawie w ogóle nie mam:no:. Ale dla moich skarbów warto.

Hej babeczki :-)

my po spacerku
icon_smile.gif
kupilismy śliczne zestawy dla dziewczynek w lidlu po 19,99

08_15685_b.jpg

Emilka ma ten kubusiowy,a Wikusia wybrała na początku te ksiezniczki ale zaraz zamieniła na taki fajniusi z bambi itp postaciami różnymi i są szczęsliwe hihi
icon_biggrin.gif

hejooo,gdzie WY jesteście??

Czarnulka, śliczne te Twoje córcie,piękne ale widać która "mamusiowa" a która "tatusiowa" ;-):-)
fajniusie te zestawiki,supcio!!:-):-)
Bodzinka,jaki troll , co się stało bo ja coś niezbyt w temacie jestem??

Pozdrowionka i znikam na budowę papapapa

Ostatnia edycja:
.Hej.

.justa słodziuteńka Twoja Liwusia,wygrywa u mnie na najładniejszą blond-dziewczynkę na bb:tak:.

.

łał !! dzieki !!! a swoją droga domyślam sie kto na brunetke przoduje u Ciebie:-D

Hej babeczki :-)

my po spacerku
icon_smile.gif
kupilismy śliczne zestawy dla dziewczynek w lidlu po 19,99

08_15685_b.jpg

Emilka ma ten kubusiowy,a Wikusia wybrała na początku te ksiezniczki ale zaraz zamieniła na taki fajniusi z bambi itp postaciami różnymi i są szczęsliwe hihi
icon_biggrin.gif

hehehe ja wczoraj Liwii tez kupiłam ale oczywiscie w pieski !!!

poza tym okna u nas wymieniali wiec mozecie sobie wyobrazić jak sie czuję i jak w domu wygląda :baffled:

reklama
.hej,melduję się i ja;-).

.u nas ok,tylko od jakichś dwóch tygodni coraz bardziej boli mnie brzuch u góry ,tak trochę po lewej stronie,mam nadzieję że to nie blizna po cesarce bo to chyba by znaczyło 2 cesarkę,jutro idę do gina to mi może powie o co chodzi. Ogólnie trochę skurczy mam ale mijające i od dwóch dni MEGA zgagę:baffled: . Maleńka jak mi czasem pcha główkę w dół to nie mogę chodzić z bólu;-). Praktycznie wszystko już mamy gotowe w pokoju,tylko łóżeczko złożyć ,kupić przewijak i jeden kosmetyk i chyba wsio. Przy Lence to praktycznie nic nie mieliśmy ale wiadomo,doświadczenie robi swoje;-).

.Jeśli chodzi o Lenusię to 1 września zaczyna przedszkole,idziemy na 8 rano(spotkanie rodzicielskie 4 wrześnie,nie wiem czemu tak dziwnie;-)) ,mamy przynieść kapcie ,piżamkę (będzie leżakowanie:eek: ,ciekawe jak to zniesie Lena,nie sypia w dzień jak skończyła rok i 3 miesiące:rolleyes2:) ,ale mam stres i Piotrek tak samo:baffled:. Lenka ostatnio zwiedziła przedszkole i bardzo jej sie podobało:tak:,na początek będziemy ją tam zostawiać na 2-3 godzinki,oby tylko nie chorowała no i żeby jej się spodobało. Jak będzie chorować to będziemy chyba musieli zrezygnować bo drugie maleństwo w domu:rolleyes2:.A co wy potrzebujecie do przedszkola?.

.trysia wiesz ,wydaje mi się że większość dziewczyn nie pisze bo za dużo tu się porobiło blogów:dry: hehe. A wasz domek coraz bliżej zamieszkania przez was, co?jak się już światełko świeci...:tak:.

.justyna Lence powoli jaśnieją włoski,już jest jasną szatynką:-D ,ale blond jeszcze nie, więc Liwia number 1:laugh2:. O to zmęczona jesteś kobieto ale przynajmniej masz nowe okna:-p efekt pewnie super,jak już posprzątasz;-).

.czarnulka spóźnione ale SZCZERE - STO LAT DLA EMILKI Z OKAZJI 2 URODZIN!!!!ale zleciało:szok: ,fotki wkleiłaś super a podobny torcik to chyba też miała Wikusia na 2 urodzinkach,prawda?. Super kupiłyście te zestawy może i ja się przejadę do lidla:blink: ,jak tylko mi się zechce i jeszcze to będzie w sklepie,haha.

.Lecę zrobić sobie inkę i moze się położę bo ten brzuszek znów boli:dry:.

.buźki.

Do góry